Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Отборът Дебрецен
не трябва да ви е яд толкова -ако беше всичко наред миналата година щяхте вие да сте в групите ама лупи ви претрепа сами сте си виновни а не ние- сега ще гледате отстрани жално това е истината знам че е гадно но !до декември ще играем а вие !!!!
Re: ОТ 2 ДО 7КРЪГ СА ВАЖНИТЕ МАЧОВЕ.
DukeUnv написа:spiker написа: Не можете да си купите всеки мач!
Според теб ние купуваме мачове? Я кажи кога за последно е станало това и искам да ми дадеш ЛИНК КЪМ САЙТ АМА НЕ ОТ ВЕСТНИК УИКЕНД И КОМПАНИЯ, а някой стойностен сайт.
Бе кво се занимаваш с тия?Те не могат да си подадат топката,10 поредни победи?Че сливенския и търновския цигани им правиха организацията,ама то идва и 9 май и после?А на тия двамата мангали да им се продънят отборите у В група,подлоги гадни!И търновския манго днеска дудне:Дано първенството да е честно!Ебахти наглостта,ай сиктир!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
-
- Контакти:
Re: Спомени и надежди!
бях на всички домакински мачове това е нещо лудо и незнам дали пак ще го изпитаме дано пак да има поводи за радост -някои хора само могат да мечтаят да усетят тръпката! левски 20 години ни радва за разлика от другите отбори
go6o ku4ev написа:не трябва да ви е яд толкова -ако беше всичко наред миналата година щяхте вие да сте в групите ама лупи ви претрепа сами сте си виновни а не ние- сега ще гледате отстрани жално това е истината знам че е гадно но !до декември ще играем а вие !!!!
Е,ние ще видим след две седмици,дали ще ви правим компания или??????????????
http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
-
- Контакти:
бием наред ще сме набрали скорост
7_!_2 написа:RED_FEN написа:Ще ви смачкат и изплюят!Толкава сте слаби че и там и тук ще ви дерат,като шкембе в довар!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Недорасляк, пренесе ли се бе във форума на шампиона...
Ами ти отде дойде ве,пишлегар?От форума на отбора с най-много титли в БГ.

http://www.youtube.com/watch?v=xzFwACkPDi0&feature=related
-
- Контакти:
там където сме тръгнали ние трудно вие -още не сте помирисвали този формат на шл а за лига европа може но трудно ако гледаме реално а не фенската и аз искам шл но не сме готови за там пич
124 написа:Бе кво се занимаваш с тия?Те не могат да си подадат топката,10 поредни победи?Че сливенския и търновския цигани им правиха организацията,ама то идва и 9 май и после?А на тия двамата мангали да им се продънят отборите у В група,подлоги гадни!И търновския манго днеска дудне:Дано първенството да е честно!Ебахти наглостта,ай сиктир!
Бате и аз ако знаеш от колко време съм се заканил да не се занимавам с такива .. ама като им чета тъпите простотии направо ме изкарват извън нерви

Re: ИЛИАН ИЛИЕВ
Илиян Илиев ми беше любимия футболист в Левски. Много се радвам за него и му пожелавам успех. Също така много се радвам , че отворихте тази тема и по специално споменахте за гола му в Бенфика със задна ножица, та за този гол някой знае ли каде да го намера този гол от 3 месеца го търся и не мога да го намеря. Ако някой знае каде да видя клипче да каже моля. Благодаря! Айде успех, с малко повеше късмет ше газиме в европа 

RED_FEN написа:Ще ви смачкат и изплюят!Толкава сте слаби че и там и тук ще ви дерат,като шкембе в довар!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МАРШ В КОЧИНАТА!!!! Гледай си твоето отборче сега какви ще ги дроби срещу Динамо Москва.. Нас не ни гледай ние тия, ще ги опукаме като ...