Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Futurepool
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Futurepool » 28 яну 2014 12:42

iznenada написа:
Mar70 написа:
iznenada написа:
Futurepool написа:
iliyan написа:След сезон 08/09 имам спомен , че Рафа беше казал , че вместо да надгражда отбора е трябвало да бъде счетоводител и реално тогава нещата тръгнаха стремглаво надолу , а съвсем малко трябва на Ливърпул да стане шампион следващият сезон.Това вече е минало и дано всички са си взели поуки от тогавашните изпълнения !

но при положение, че Ливърпул вече не привлича играчи с името си, трябва да се действа по-бързо и професионално.

И как да стане това ? Представи си ,че в момента, ти се една изгряваща звезда и ти се обаждат , Брендън Роджърс от Ливърпул и Жозе Моуриньо от Челси . Кой отбор и кой мениджър ще избереш ? Кажи ми честно и махни всякакви пристрастия ?

Значи ако имам гарантирано място в 11-те поне в началото, за да се докажа в Ливърпул, веднага избирам Ливърпул. Едно защото ще имам шанс да помогна на отбора и да сам с основна заслуга отбора да се класира в ШЛ, второ че ще играя доста по - редовно и трето заплатата ми няма да е чак толкова по - малко от в Челси. Докато ако ида в Челси - да ще мога да играя в ШЛ, да се боря за първенството ама, какво от това ? Нека играя общо 15 мача от 15 и ще искам да играя там да да. То ако беше така, защо Стъридж не остана в Челси, а дойде при нас при положение, че е печелил първенството, ШЛ и т.н. Лошото е, че явно нашия тренер няма характер да каже на собствениците трябва ми тоя, да се свърже с него и да го убеди, както прави Моуриньо !

От къде знаеш ,че Салах до една година ,няма да е твърд титуляр в Челси ? Освен това ,още тая година може да стане носител на титлата в Англия и ШЛ,нали ? Ай стига глупости,моля ти се .Веднага ще приемеш обаждането на Моуриньо а на незивестния ,все още Роджърс няма да му вдигаш повече. Ай моля ви са .Казах ,че искам искрен отговор.

Аз нямах предвид конкретно Салах. Той наистина може да си стане титуляр, затова ти казах, че съм съгласен с теб.

iznenada

Мнениеот iznenada » 28 яну 2014 12:46

Futurepool написа:но при положение, че Ливърпул вече не привлича играчи с името си, трябва да се действа по-бързо и професионално.

И как да стане това ? Представи си ,че в момента, ти се една изгряваща звезда и ти се обаждат , Брендън Роджърс от Ливърпул и Жозе Моуриньо от Челси . Кой отбор и кой мениджър ще избереш ? Кажи ми честно и махни всякакви пристрастия ?

Абсолютно си прав! Аз твърдя същото от години. Факт е обаче, че не само Челси и Юнайтед взимат наши трансферни цели.
Да го докараме до там, че не можем да се пребори с Тотнъм, за мен означава, че нещо не е наред. А специално за ситуацията в този трансферен прозорец, мисля, че Ливърпул не е в чак такава патова ситуация: четвърто място за момента (реален шанс за ШЛ), възможност да играеш със Суарес, Стъридж и Джерард. Като ти се играе в ШЛ и искаш купи, напъни се и помогни на новия ти отбор да го постигне. Така за мен се създава име и постиженията са по-сладки. :) За мен е не е все едно дали си допринесъл с нещо за постигнатите успехи, или са ти дали медал за някоя купа, а ти си климбарил при резервите през цялото време. Но, кой съм аз да казвам кое е важно. :)

Да ,но е рисковано ,че Ливърпул ,ще се класира ,нали ? А всеки иска да заложи на сигурното . В случая и Салах ,залага на сигурното .Залага на по силния отбор ,няма какво да се лъжем . И пак казвам,от къде знаеш ,че ще е резерва ? Ами ако стане твърд титуляр ? Ти като си имаш класата и самочуствието ,по вероятно е да си титуляр,нали така ? И видя Салах какво каза вчера ,нали ?"Щастлив съм ,че идвам в един от най добрите отбори в света".
Същата работа и с Мхитарян и Дортмунд ,през лятото. Момчето предпочете Дортмунд ,въпреки нашите извадени 25 млн на масата . Това е положението.
Нашия клуб ,вече не е може да взима играчи с името си .Ти сам го каза . И аз веднага ,обвинявам виновниците за това унижение .Това са всички ,които са минали през тоя клуб ,от 1990 г насам. Американците и Роджърс не са виновни. Напротив ,те са от вчера в клуба и искат да променят този срамен факт с резултати и успехи. Дано успеят. Роджърс беше тръгнал в правилната посока ,но след завръщането на легендарния ,направи рязък завой и това може да му изяде главата..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Futurepool
Контакти:

Мнениеот Futurepool » 28 яну 2014 12:53

iznenada написа:
Futurepool написа:но при положение, че Ливърпул вече не привлича играчи с името си, трябва да се действа по-бързо и професионално.

Абсолютно си прав! Аз твърдя същото от години. Факт е обаче, че не само Челси и Юнайтед взимат наши трансферни цели.
Да го докараме до там, че не можем да се пребори с Тотнъм, за мен означава, че нещо не е наред. А специално за ситуацията в този трансферен прозорец, мисля, че Ливърпул не е в чак такава патова ситуация: четвърто място за момента (реален шанс за ШЛ), възможност да играеш със Суарес, Стъридж и Джерард. Като ти се играе в ШЛ и искаш купи, напъни се и помогни на новия ти отбор да го постигне. Така за мен се създава име и постиженията са по-сладки. :) За мен е не е все едно дали си допринесъл с нещо за постигнатите успехи, или са ти дали медал за някоя купа, а ти си климбарил при резервите през цялото време. Но, кой съм аз да казвам кое е важно. :)

Да ,но е рисковано ,че Ливърпул ,ще се класира ,нали ? А всеки иска да заложи на сигурното . В случая и Салах ,залага на сигурното .Залага на по силния отбор ,няма какво да се лъжем . И пак казвам,от къде знаеш ,че ще е резерва ? Ами ако стане твърд титуляр ? Ти като си имаш класата и самочуствието ,по вероятно е да си титуляр,нали така ? И видя Салах какво каза вчера ,нали ?"Щастлив съм ,че идвам в един от най добрите отбори в света".
Същата работа и с Мхитарян и Дортмунд ,през лятото. Момчето предпочете Дортмунд ,въпреки нашите извадени 25 млн на масата . Това е положението.
Нашия клуб ,вече не е може да взима играчи с името си .Ти сам го каза . И аз веднага ,обвинявам виновниците за това унижение .Това са всички ,които са минали през тоя клуб ,от 1990 г насам. Американците и Роджърс не са виновни. Напротив ,те са от вчера в клуба и искат да променят този срамен факт с резултати и успехи. Дано успеят. Роджърс беше тръгнал в правилната посока ,но след завръщането на легендарния ,направи рязък завой и това може да му изяде главата..

Така е, прав си за ситуацията. Аз също съм фен на отбора повече от 20 години и съм видял и другата страна на монетата. :) Не съм напълно убеден, че Далглиш е причината за това, което казваш, но е факт, че Роджърс не е същият човек.

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 28 яну 2014 13:08

Абе, каквото и да си говорим си мисля, че Роджърс в момента не знае, какво прави и единствено Суарез му вади мачовете и това, че сме 4-ти си е малко на късмет ама дано ми покаже, че не е така. Просто не разбирам, защо втория полусезон миналата година Коу играеше 10-ка и си играехме с 2 крила, нищо че тогава едното беше Хендерсън а другото Даунинг, ама играехме така и за 20 мача имахме 1 загуба, а тоя сезон 1 път не го е пуснал 10-ка при положение, че има Моузес и Стърлинг, а като опорни можеше да играя и Лукас с Алън, и Хендерсън, и Джерард ... просто ме изумява, ама както и да е.

iznenada

Мнениеот iznenada » 28 яну 2014 13:13

Mar70 написа:Абе, каквото и да си говорим си мисля, че Роджърс в момента не знае, какво прави и единствено Суарез му вади мачовете и това, че сме 4-ти си е малко на късмет ама дано ми покаже, че не е така. Просто не разбирам, защо втория полусезон миналата година Коу играеше 10-ка и си играехме с 2 крила, нищо че тогава едното беше Хендерсън а другото Даунинг, ама играехме така и за 20 мача имахме 1 загуба, а тоя сезон 1 път не го е пуснал 10-ка при положение, че има Моузес и Стърлинг, а като опорни можеше да играя и Лукас с Алън, и Хендерсън, и Джерард ... просто ме изумява, ама както и да е.

А представаш ли си да бяхте продали Суарес ? Нали това искахте всички ?
Коутиньо не играе десетка ,имено заради Хендерсън .Заради Хендерсън и Джерард не взима и нови класни халфове .Заради Хендерсън ,отбора напуснаха и Акуилани и Мейрейлеш и Сусо под наем и Шелви .Аз за това ненавиждам Хендерсън . Ако не се класираме в топ 4 ,за мен основната причина ,ще е лицето Джордан Хендерсън. Лек ден.
Последна промяна от iznenada на 28 яну 2014 13:16, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 28 яну 2014 13:15

iznenada написа:
Mar70 написа:Абе, каквото и да си говорим си мисля, че Роджърс в момента не знае, какво прави и единствено Суарез му вади мачовете и това, че сме 4-ти си е малко на късмет ама дано ми покаже, че не е така. Просто не разбирам, защо втория полусезон миналата година Коу играеше 10-ка и си играехме с 2 крила, нищо че тогава едното беше Хендерсън а другото Даунинг, ама играехме така и за 20 мача имахме 1 загуба, а тоя сезон 1 път не го е пуснал 10-ка при положение, че има Моузес и Стърлинг, а като опорни можеше да играя и Лукас с Алън, и Хендерсън, и Джерард ... просто ме изумява, ама както и да е.

А представаш ли си да бяхте продали Суарес ? Нали това искахте всички ?
Коутиньо не играе десетка ,имено заради Хендерсън .Заради Хендерсън и Джерард не взима и нови класни халфове .Заради Хендерсън ,отбора напуснаха и Акуилани и Мейрейлеш и Шелви .Аз за това ненавиждам Хендерсън . Ако не се класираме в топ 4 ,за мен основната причина ,ще е лицето Джордан Хендерсън. Лек ден.

За мен Раул Мейрелеш ви играеше супер ;) И аз исках да продадете цигането, ама ... :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 28 яну 2014 13:20

Добре не мога да разбера не ви ли е ясно,че в целия клуб и цялото ръководство се разчита на ЛУИС СУАРЕС да ни вкара в Топ4?
Няма да се купят нови играчи или ако случайно се купят ще са от типа на Илори.
Дано негово величество да си запази формата и с помощта на Стъридж да ни класират за ШЛ.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 яну 2014 13:32

Зачестиха слуховете за Арда Туран. Някой гледал ли е последните мачове на Атлетико, играе ли редовно пича? Щото ако е титуляр, едва ли ще дойде, нищо, че ни бил фен.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 яну 2014 13:39

Milkoy написа:Зачестиха слуховете за Арда Туран. Някой гледал ли е последните мачове на Атлетико, играе ли редовно пича? Щото ако е титуляр, едва ли ще дойде, нищо, че ни бил фен.

Играе си най-редовно, даже вкара 2 гола последния мач срещу Валекано и им беше най-добрия играч в мача.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 28 яну 2014 13:43

Gil-galad написа:
Milkoy написа:Зачестиха слуховете за Арда Туран. Някой гледал ли е последните мачове на Атлетико, играе ли редовно пича? Щото ако е титуляр, едва ли ще дойде, нищо, че ни бил фен.

Играе си най-редовно, даже вкара 2 гола последния мач срещу Валекано и им беше най-добрия играч в мача.

Значи никакъв шанс. Ако бяха се преборили за Мата или Де Бруин, тогава може би.

Върни се в “Ливърпул”