iznenada написа:Mar70 написа:iznenada написа:Futurepool написа:iliyan написа:След сезон 08/09 имам спомен , че Рафа беше казал , че вместо да надгражда отбора е трябвало да бъде счетоводител и реално тогава нещата тръгнаха стремглаво надолу , а съвсем малко трябва на Ливърпул да стане шампион следващият сезон.Това вече е минало и дано всички са си взели поуки от тогавашните изпълнения !
но при положение, че Ливърпул вече не привлича играчи с името си, трябва да се действа по-бързо и професионално.
И как да стане това ? Представи си ,че в момента, ти се една изгряваща звезда и ти се обаждат , Брендън Роджърс от Ливърпул и Жозе Моуриньо от Челси . Кой отбор и кой мениджър ще избереш ? Кажи ми честно и махни всякакви пристрастия ?
Значи ако имам гарантирано място в 11-те поне в началото, за да се докажа в Ливърпул, веднага избирам Ливърпул. Едно защото ще имам шанс да помогна на отбора и да сам с основна заслуга отбора да се класира в ШЛ, второ че ще играя доста по - редовно и трето заплатата ми няма да е чак толкова по - малко от в Челси. Докато ако ида в Челси - да ще мога да играя в ШЛ, да се боря за първенството ама, какво от това ? Нека играя общо 15 мача от 15 и ще искам да играя там да да. То ако беше така, защо Стъридж не остана в Челси, а дойде при нас при положение, че е печелил първенството, ШЛ и т.н. Лошото е, че явно нашия тренер няма характер да каже на собствениците трябва ми тоя, да се свърже с него и да го убеди, както прави Моуриньо !
От къде знаеш ,че Салах до една година ,няма да е твърд титуляр в Челси ? Освен това ,още тая година може да стане носител на титлата в Англия и ШЛ,нали ? Ай стига глупости,моля ти се .Веднага ще приемеш обаждането на Моуриньо а на незивестния ,все още Роджърс няма да му вдигаш повече. Ай моля ви са .Казах ,че искам искрен отговор.
Аз нямах предвид конкретно Салах. Той наистина може да си стане титуляр, затова ти казах, че съм съгласен с теб.