Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот terata » 05 мар 2014 12:43

Tommi написа:Дано да се случи! С Гонзо играехме в групите на евротурнирите, селекцията беше по-добра, играта на отбора беше по-добра. А Бардон съм го предлагал за треньор тук във форума преди поне 2 години. Какво по-хубаво за юбилея начело на отбора да бъдат една синя легенда и архитектът от дриймтийма от близкото минало.

Добре де Томи, какви успехи има Бардон като треньор? Колко още подобни "наставници" трябва да се изредят в Левски за да се види, че не ставаме за училище за треньори! Моите уважение към Бардон, но Левски е голяма хапка за него... все още.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 05 мар 2014 12:51

За Бардон съм съгласен, за Гонзо, не толкова, но кой ще се съгласи да се върне вече.
В колко е новия епизод на Шоуто на Батьо? :roll:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 мар 2014 12:53

Поредната недалновидност на Батков, този клуб скоро няма да се оправи.
Това не са решения на управлението на Левски, а са желания на НКП,
НКП много лесно се продават и бързо забравят, каква декларация пуснаха на 04.01.2014.
То ест в момента заключението е: Йовов да го духа - това е тъпо.
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 05 мар 2014 12:55

terata написа:
Tommi написа:Дано да се случи! С Гонзо играехме в групите на евротурнирите, селекцията беше по-добра, играта на отбора беше по-добра. А Бардон съм го предлагал за треньор тук във форума преди поне 2 години. Какво по-хубаво за юбилея начело на отбора да бъдат една синя легенда и архитектът от дриймтийма от близкото минало.

Добре де Томи, какви успехи има Бардон като треньор? Колко още подобни "наставници" трябва да се изредят в Левски за да се види, че не ставаме за училище за треньори! Моите уважение към Бардон, но Левски е голяма хапка за него... все още.

Трябва ни на първо място можещ треньор, а Бардон поне е доказал, че има някакъв интелект. Има вероятност и да не се справи, ама по-добре да пробваме с него, отколкото по няколко пъти да си въртим едни и същи имена. И на второ място, трябва ни човек, който има някаква представа от действителността тук. Червените също докараха Луиджи Симони, Катуци Павел Дочев, Андоне, Йовановски все с добри визитки, ама нещо не им понесе средата тук.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 мар 2014 13:00

Tommi написа:
terata написа:

Трябва ни на първо място можещ треньор, а Бардон поне е доказал, че има някакъв интелект. Има вероятност и да не се справи, ама по-добре да пробваме с него, отколкото по няколко пъти да си въртим едни и същи имена. И на второ място, трябва ни човек, който има някаква представа от действителността тук. Червените също докараха Луиджи Симони, Катуци Павел Дочев, Андоне, Йовановски все с добри визитки, ама нещо не им понесе средата тук.

Да де, ама това че има акъл не го прави автоматично добър треньор. ;) В ситуацията в която сме в момента не ни трябват нови експерименти, а доказан специалист, който да може бързо да изправи отбора на крака. Гочето, Грозни нещо подобно нищо, че са на години.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 05 мар 2014 13:01

нямам нищо против Бардон,но мисля че му е рано да е треньор на Левски.По-добре е да се учи в детско юношеската школа

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Защо Левски не инвестира в кадри?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 мар 2014 13:06

Libera написа:Първо Левски кадри няма - събира от провинцията най-добрите момчета и след това им ебава майката и ги връща по селата...

Пишеш глупости без изобщо да си в час. "Левски" има една от най-добрите ДЮШ в страната и дава най-много футболисти, които играят при мъжете в "А" група. Половината от треньорите в "А" група са левскари. Друг е въпросът, какво се прави, за да се задържат талантливите момчета, а не някои други да ги прилапат без (или за много малко) пари. Освен това, явно не си разбрал, че авторът на темата има предвид инвестиции в треньорски кадри, каквито в България (става дума за сериозни треньори) са по-малко от пръстите на едната ръка... 8-)
П.П. Съгласен съм с мнението на колегата Astarot. Не ми пука, дали на 100-годишнината ще имаме някакво отличие. Нека наистина да се обявят 1, 2 или 3 нулеви години, но гнилото в клуба да се изчисти от корен, като се почне от основата и се стигне до върха.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 05 мар 2014 13:16

Абе ,Батков що направо не назначи някой от Сектор Б за треньор по точно някой от учителите по стриптийз , и Байлов за директор и да знаем, че това е краят на ЛЕВСКИ и да не се ядосваме повече.Какви са тия посещения по късна доба за пиене на кафе.

gasspod
Контакти:

Re: Защо Левски не инвестира в кадри?

Мнениеот gasspod » 05 мар 2014 13:18

Captain Stottlemeyer написа:
Libera написа:Първо Левски кадри няма - събира от провинцията най-добрите момчета и след това им ебава майката и ги връща по селата...

Пишеш глупости без изобщо да си в час. "Левски" има една от най-добрите ДЮШ в страната и дава най-много футболисти, които играят при мъжете в "А" група. Половината от треньорите в "А" група са левскари.

То затова нивото на А група е едно такова, високо... Иначе да всеки отбор трябва да инвестира в собствени кадри, които освен всичко друго и излизат най-евтино.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 мар 2014 13:18

На фона на лансираните имена Бардон ме радва като вариант. Смятам, обаче че евнуха трябваше да остави Йовов. Всъщност няма значение кой ще е треньор и директор ако продължава да им се бърка в работата. Ако си седне на задника и не пречи може и да имаме успех.
110 години любов!

Върни се в “Левски”