Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

седемнамалко
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот седемнамалко » 31 яну 2014 17:37

Според DB Божинов "се е разбрал" с Левски и до часове ще бъде обявен като трансфер ;) Честно казано не знам дали искам да е вярно или не, сериозно раздвоен съм за този играч :)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 31 яну 2014 17:39

Доволен съм, че Гаджев остава, дано разкараме Генков и ако Божи дойде на негово място още по-добре.
А Тоньо да се стяга и да довърши сектора!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 31 яну 2014 17:42

Вместо да вземат крило и архитект, от които имаме нужда, тия взимат нападател. :roll: Правят трансфери, колкото да отчетат дейност...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 31 яну 2014 17:46

Tommi написа:Вместо да вземат крило и архитект, от които имаме нужда, тия взимат нападател. :roll: Правят трансфери, колкото да отчетат дейност...

Сигурно ще земат крило някои чужденец и божинката и от берое крумов.

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 31 яну 2014 17:56

Tommi написа:Вместо да вземат крило и архитект, от които имаме нужда...

Не мерси,имахме един Инженер и видяхме до къде я докараха с Батков...

Ицо Йовов - Кмета е интелект в сравнение с Тонев и Гонзо,а както виждаме се справя брилянтно разкара всички ментета,както и ще привлече прилична селекция,може би Ицо трябва да помисли и за старши треньор,защото Сухия има 1 таван на развитие и той го е достигнал отдавна.

Не съм бил по-голям оптимист за отбора ни,САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 31 яну 2014 18:00

eelche написа:
Tommi написа:Вместо да вземат крило и архитект, от които имаме нужда...

Не мерси,имахме един Инженер и видяхме до къде я докараха с Батков...

Ицо Йовов - Кмета е интелект в сравнение с Тонев и Гонзо,а както виждаме се справя брилянтно разкара всички ментета,както и ще привлече прилична селекция,може би Ицо трябва да помисли и за старши треньор,защото Сухия има 1 таван на развитие и той го е достигнал отдавна.

Не съм бил по-голям оптимист за отбора ни,САМО ЛЕВСКИ !

За сега и според мен взехме добри играчи ;)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 яну 2014 18:05

Както написах и в Офи форума,аз все още вярвам,че ще станем шампиони.Изображение
Изображение

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 31 яну 2014 18:05

Без да искам да обиждам някой, обаче наистина ли Белаид и Огнянов изпъкваха на мачовете, които сте гледали на Любимец и Берое.
Виждам и доста хора, които се радват, че Гари са го разкарали и Левски щели да спечелят от това. Аз лично мисля, че Родригез беше най-качествения футболист, играл в България последните години. Да, може да е егоист, но всички мачове, които Левски взе главната заслуга беше негова ;)

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 яну 2014 18:09

petbezdeset написа:Без да искам да обиждам някой, обаче наистина ли Белаид и Огнянов изпъкваха на мачовете, които сте гледали на Любимец и Берое.
Виждам и доста хора, които се радват, че Гари са го разкарали и Левски щели да спечелят от това. Аз лично мисля, че Родригез беше най-качествения футболист, играл в България последните години. Да, може да е егоист, но всички мачове, които Левски взе главната заслуга беше негова ;)

Чак пък най-добрия.. но определено беше класен. Огнянов беше на много добро ниво, за Белаид не смея да твърдя същото. Лично аз не съм впечатлен от техните трансфери, но времето ще покаже как ще се справят при нас.
Само Левски!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 31 яну 2014 18:17

petbezdeset написа:Без да искам да обиждам някой, обаче наистина ли Белаид и Огнянов изпъкваха на мачовете, които сте гледали на Любимец и Берое.

Гари игра повече от добре за Левски.Мога само да му пожелая успех.А дали Огнянов изпъкваше в мачовете можеш да се убедиш сам ако гледаш някой.За Белаид нямам наблюдения.
Изображение

Върни се в “Архив”