Мнениеот nashenec » 20 май 2014 18:25
Тази версия на сайт е връщане с години назад !!!
Все пак журналистиката не е само факти, а и начин на тяхното подреждане !!! А и като се добави "странните" дизайнерски решения, то е направо убийствено. Преди имах лошо мение за старата версия, защото от един момент стана много "тежка" (искаше безкрайно време за зареждане). Сега разбирам, че тогава човек чакаше, но след това работеше нормално със сайта. Сега е направо страшно !!!
Моля ви, оправете сайта, като преди да го пуснете го тествайте на компютри с различни монитори (като размери). Особено е страшно този шрифт, дето сте го използвали - на по-големи монитори с голяма разрешителна способност линийките на шрифта са с дебелина 1 пиксел, а това направо се губи. Бих ви препоръчал да вземете некой човек, учил плакатно иззкуство, да ви подбере шрифт, линии (цвят и дебелина), форми (картинки с рамка или без, правоъгълници и др, знаци) прозорци (размер, тип рамка, цвят рамка и фон),... за да може да се чете. Пък и го пробвайте както на слънчево осветление в стаята, така и на изкуствено (сивото не е цвят, който е подходящ и за двете осветления - при едното осветление може да е приемливо, но при другото е направо подтискащи или нечетимо). Все пак понятието "композиция" включва не само разположение на обектите, а и свързаност и читаемост на формите и цветвете.
Направете нещо, защото този дизайн днес ме отказа да влизам в сайта - влязох около обед и веднага (под 5 мин) потърсих друг сайт за спорт. Сега влизам пак само за да напиша това (опитът да поровя и да почета ми пропадна бързо - сайтът ми уби желанието да чета новините).