Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 апр 2014 17:53

Според мен Ромелу не допада на Жозе. :roll:

Този сезон беше идеалният да го остави, за сметка на Ба.
Игра сравнително силно и в контролите... И въпреки всичко Моу го преотстъпи.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 апр 2014 17:57

Лошото при Лукаку и Стъридж е, че май не се справят адекватно с напрежението и конкуренцията. За Дани 100% това е така. Таланта му беше безспорен, всеки го виждаше, но момчето не може да играе при нас, както го прави сега в Ливърпул. Изгуби се в желанието си да покаже колко е добър, редките изяви, променената позиция.... малшанса.
Лукаку е различен от Дани Стъридж и мисля, че заради това ще играе и печели с ЧЕЛСИ, но трябва да е готов да се бори.
Догодина ще видим дали проблема наистина е бил в нападателите ;)
Ето'о е голям нападател и футболист. Стар, но златен ;)

ПП Лукаку не е нисък, не е испанец, черен е и много мощен физически.... що да не го харесвам Моуриньо? :lol:
Image
Image
Image

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 06 апр 2014 20:11

В ерата на Сър Дъвка, надали щяха да се свирят тези 2 дузпи в полза на Ливърпул! Според мен съдията тънко ги подпря и им помогна да спечелят този мач! Суарес накрая бавеше 2 минути изпълнението на ъглов удар, а времето беше удължено след продължението с 6 секунди! В последното центриране на Уест Хям имаше и игра с ръка на играч на червените!

Но както и да е....така като ги гледам Пулци не са най-страшното нещо в ерата на футбола и спокойно можем да ги изклатим на Анфийлд с подредена игра в защита и малко късмет в атака! Халфовата им линия е по-слаба чисто физически от нашата и със силата на Луис и Матич надали ще им дадем възможност да си плетат атаките, както искат!

От една страна Дани Стъридж е достатъчно познат за нашата защита, но от друга трябва много да се внимава със Суарес и Стърлинг! Джерард играе прекалено назад! Това са им силните играчи и Коутиньо! Със подредена защита и силна халфова линия мисля, че бием на 80%!

ПП Време е и Торес да им вкара! :mrgreen:

ПП2 Ако не, дядо! :lol:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 06 апр 2014 21:27

Никой не ни е подпрял, ако някой отбор беше подпрян днес, то това бе Уест Хам. Ясно се вижда, че при пародичния им гол страничния вдига фаула за явно нарушение на Анди Коня, но главния реши, че има гол... Разбирам да имаше коса и да му е попречила да види положението, ама тоя плешивец, същия като Хауърд Уеб, да не отсъди фаул при такава ситуация, си е направо престъпление. Явно е гледал положението на повторение на полувремето и е решил да "изчисти" името си, давайки втората дузпа, която определено беше 50-50. :)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 06 апр 2014 21:34

Ливърпул с тоя смешен ромб, който играят не са проблем. Дано измъкнат нещо от Сити, но Джерард можел да вкарва само по две дузпи на мач, т.е. макса им е 2-2. Сити трябва да се издънят :|
Image
Image
Image

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 апр 2014 22:22

Sardukar написа:Ливърпул с тоя смешен ромб, който играят не са проблем. Дано измъкнат нещо от Сити, но Джерард можел да вкарва само по две дузпи на мач, т.е. макса им е 2-2. Сити трябва да се издънят :|

Ливърпул не играе с една формация а се нагажда според противника. Играли сме 4-3-3 ____ 4-2-3-1__ 3-4-1-2 ,___ , 4-4-2 (формацията с ромба). Миналата година и двата мача свършиха 2-2 и то заради грешки на наши играчи. Но аз нямам нищо против, да ни подценявате :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 06 апр 2014 22:45

Не ви подценяваме, аристократично се ебаваме с вас. На мача може да стане всичко :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 07 апр 2014 11:22

Сити загубят ли мача с Ливъра, а ние бием ли всичко до края сме шампиони.

Друг е въпроса, че ще е доста трудно, но трябва да имаме вяра.

ПП В останалите си мачове Сити всъщност ще трябва да направи поне едно реми и чак тогава. Не изглежда невъзможна цел 8-)

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 07 апр 2014 11:23

що няма тема за реванпа с ПСЖ?
Image
Image
Image

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 07 апр 2014 12:15

terry_lampard написа:Сити загубят ли мача с Ливъра, а ние бием ли всичко до края сме шампиони.

Друг е въпроса, че ще е доста трудно, но трябва да имаме вяра.

ПП В останалите си мачове Сити всъщност ще трябва да направи поне едно реми и чак тогава. Не изглежда невъзможна цел 8-)

Ако всичко е нормално и съдиите свирят това което виждат, Сити няма да спечелят като гости на Евертън.
А предвиждам и тяхна загуба от Ливърпул. Така, че шансове има за Челси, но не всичко зависи от нас.

Върни се в “Архив”