2021 година се прави конгрес на тъмно

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Ozzimozzi написа:modor написа:Бихме ли
Вие да! Подкрепихте Перуката и спасихте лиценза поне за още 1 година!
LoveAndPeace написа:ivan56 написа:1914.1902 написа:ivan56 написа:Ее, вашият кандидат има солидна подкрепа от ДПС.
Сираков каза, че ще го подкрепи, а не всички фенове на Левски, правете разлика. Ако можете де.
Защо трябва да се говори за вашият, кой е този нашият, който сме избрали?
Четейки форума ви и на други места сте за Перуката като общност, една от причините е че Бербатов е играл при чорбарите.LoveAndPeace написа:ivan56 написа:Ее, вашият кандидат има солидна подкрепа от ДПС.
Михайлов е печелил досега с подкрепата на ВСИЧКИ. Така , че както можеш да кажеш , че в момента има подкрепата на ДПС , така ще е вярно , че има и на БСП.
Виж дали Бербатов е коня на ББ , това си е новост и е хубаво да се каже - Да или Не ?
Имало е активно мероприятие с подкрепата на оня плужек К.К.
Виж дали Бербатов играе с Б.Б не ми се вярва, но има логика, да са против Перуката.
Все пак именно те му спретнаха с помоща на вашите наркоси от сектора онова с Англия.
Оня плужек К.К.![]()
Красен Кралев ли е ?
Красен Кралев , който инициира делото срещу истинското ЦСКА , което много добре са знаели , че не е законосъобразно ........Но все пак са го направили , за да го използват като причина за разваляне на концесията на Народна Армия и Панчарево и даването им на ПФК Литекс ?
Този плюжек ли ?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Ozzimozzi написа:Понеже тук някой търсеше програмите на кандидатите и твърдеше, че няма такива (подобно на Емо Костадинов), ето малко помощ от един от кандидатите.
Dust написа:Между другото, къде може да се прочетат програмите за развитие на футбола у нас на кандидат президентите?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Dust написа:Ozzimozzi написа:Понеже тук някой търсеше програмите на кандидатите и твърдеше, че няма такива (подобно на Емо Костадинов), ето малко помощ от един от кандидатите.
Двуумях се, че имаш овчеглаво мислене, но вече съм вън от съмнение за същото.
Той бил твърдял, че НЯМА - не, не си овца, направо си шиле вратоглаво, че и лъжливоDust написа:Между другото, къде може да се прочетат програмите за развитие на футбола у нас на кандидат президентите?
След този ми коментар може да прочетеш всеки един, нали аз съм твърдял... да идва човега с гегата и да си събира стадото, че много овца, много нещо.
Dust написа:Ясно, имаме шест кандидата за президент на БФС и никой до сега не е показал предизборната си програма за развитие на футбола в България. И след това овцете чакат овчаря с магическата гега да ни направи конкурентни поне на Албания.
Не, това не е овче мислене, това направо е за Пулицър.
1914.1902 написа:ivan56 написа:1914.1902 написа:ivan56 написа:Ее, вашият кандидат има солидна подкрепа от ДПС.
Сираков каза, че ще го подкрепи, а не всички фенове на Левски, правете разлика. Ако можете де.
Защо трябва да се говори за вашият, кой е този нашият, който сме избрали?
Четейки форума ви и на други места сте за Перуката като общност, една от причините е че Бербатов е играл при чорбарите.
Толкова си чел нашият форум значи.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта