Висша лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- KOPScousers
- Контакти:
Re: Висша лига (сезон 2022/2023)
На Арсенал им е писано да станат шампиони просто този сезон. Колко пъти се прави обрат от 0:2 и то в 97-мата минута? Време ви е, пичове...
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Имам съмнение за здравословното състояние на Удоджи! :D
Дано е оцелял. :)))
Дано е оцелял. :)))
- Udoji90
- Контакти:
Не мога повече, Миро... Съмненията ти са основателни. Аз ще умра преди да видя Арсенал шампион пак. То се не трае вече. Борнемут колко пъти играха с ръце днес в наказателното, братче... Гледат ВАР-ове-марове, дузпи няма. (Сега сериозно, може би само в 1 ситуация трябваше да е дузпа.) Всяка тяхна атака - положение. Как, по дяволите, тотално опазихме Лестър на техен терен да направят дори едно положение, а днес Борнемут ни пощадиха на наш терен?! Нз, аз лично хем съм щастлив от успеха, хем съм адски потресен от качеството на представянето ни.
Беше си контузен почти през целия сезон досега. Обрат не е донесъл по-рано, но срещу Нотингам влезе при 1-0 на мястото на Сака и вкара 2 гола + 1 асистенция. Днес обаче МОТМ си е направо. И като цяло резервите помогнаха - Смит Роу асистира на Партей, Уайт и той вкара първия си гол за клуба. За Тросар обаче хич не си прав! Белгиецът си е класа, още в Брайтън си личеше. И при нас бързо се адаптира, а откакто почнаха да го пускат, Мартинели също започна да си връща формата. Лошото е, че се контузи Тросар днес, а Нкетия не попадна в групата заради травма. Иисуса до няколко седмици ще е на линия, ама реално увисваме без здрав нападател, ако поне Нкетия не се оправи за Спортинг/Фулъм.
By the way, по-рано на Нюкасъл им се чудех как в 3-4 случая от чисти позиции нападателите им буквално не успяваха да уцелят топката. Първо Гордън си обърка краката, после Лонгстаф се замота, ама все пак успя да стреля :D, Уилсън и той не уцели топката, после и Жоелитон второто полувреме... Ама като видях ние колко бяхме зле, се зачудих къде изобщо сме тръгнали с тая игра и къде съм тръгнал аз да гледам Сити...
Охооо, те пък Тотнъм паднали бре. :D Сметките вече показват, че ни трябват 21 точки до ШЛ. :)
vasilnv написа:Рийс Нелсън си е машинка, мисля че още един мач обърна по подобен начин в началото на сезона. Не знам дали не е бил контузен нещо, но не разбирам Артета защо пуска тоя Тросар вместо него.
Беше си контузен почти през целия сезон досега. Обрат не е донесъл по-рано, но срещу Нотингам влезе при 1-0 на мястото на Сака и вкара 2 гола + 1 асистенция. Днес обаче МОТМ си е направо. И като цяло резервите помогнаха - Смит Роу асистира на Партей, Уайт и той вкара първия си гол за клуба. За Тросар обаче хич не си прав! Белгиецът си е класа, още в Брайтън си личеше. И при нас бързо се адаптира, а откакто почнаха да го пускат, Мартинели също започна да си връща формата. Лошото е, че се контузи Тросар днес, а Нкетия не попадна в групата заради травма. Иисуса до няколко седмици ще е на линия, ама реално увисваме без здрав нападател, ако поне Нкетия не се оправи за Спортинг/Фулъм.
By the way, по-рано на Нюкасъл им се чудех как в 3-4 случая от чисти позиции нападателите им буквално не успяваха да уцелят топката. Първо Гордън си обърка краката, после Лонгстаф се замота, ама все пак успя да стреля :D, Уилсън и той не уцели топката, после и Жоелитон второто полувреме... Ама като видях ние колко бяхме зле, се зачудих къде изобщо сме тръгнали с тая игра и къде съм тръгнал аз да гледам Сити...
Охооо, те пък Тотнъм паднали бре. :D Сметките вече показват, че ни трябват 21 точки до ШЛ. :)
Последна промяна от Udoji90 на 04 мар 2023 20:00, променено общо 3 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- slash1912
- Контакти:
Шампионски обрат в мач с три не отсъдени дузпи.Така е още по-сладко.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
Трябваше за този сезон да снимат All or Nothing за Арсенал, не за миналия. :D Щеше да е епично да се види как Артета надъхва играчите. Сега след този мач искам да им набие жестоко канчетата на всички. Подходът ни към тази среща беше безобразен - срещу никой съперник нямаш право да показваш подобно подценяване. А голът в първата минута - абсолютно аматьорска работа в защита.
Чудя се кой заслужава титлата неудачник на сезона. Долу са събрани все отбори които доскоро бяха в топ 8 - Сотон, Евертън, УХ и Лестър. Лийдс и дебилизма им ще ги изпадне колкото и да не ми се иска
- Udoji90
- Контакти:
Уест Хем, Лестър и Уулвс са твърде добри отбори (или поне като единици) и ще е голям шоГ за мен, ако някой от тях изпадне. Гледам, че в играта с прогнози съм посочил като изпадащи Лийдс, Фулъм и Борнемут. Е, за Фулъм явно съм в голяма грешка, ама за другите 2 май продължава да ми изглежда доста вероятно. Саутхемптън ги виждам по-скоро да увиснат, макар че бих предпочел да изпаднат Евертън. Нотингам след толкова много трансфери логично имаха нужда от време да се стиковат и сега положението не изглежда толкова зле при тях.
Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.
- KOPScousers
- Контакти:
drvasko98 написа:Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.
Те наскоро паднаха 1:3 на Емиратс, кое те кара да очакваш да ги бият на Етихад? Вярно, мач с мач не си прилича, ама чак пък толкова... Ако бяха паднали като гости и да им предстои домакинство, как да е, ама така... Все едно да си вярвам, че ще бием Реал на Бернабеу след фиаското на Анфийлд от преди няколко седмици. :D
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
- insaneboy1
- Контакти:
KOPScousers написа:drvasko98 написа:Арсенал са най-рязания въпреки ВАР отбор от началото на сезона, което е абсурдно за лидер в класирането, но е пълен факт. И въпреки това държат преднината. Този отбор се завръща на сцената с големи победи на терените на конкурентите и аз лично очаквам да бият Сити като гост и кой откъдето е.
Те наскоро паднаха 1:3 на Емиратс, кое те кара да очакваш да ги бият на Етихад? Вярно, мач с мач не си прилича, ама чак пък толкова... Ако бяха паднали като гости и да им предстои домакинство, как да е, ама така... Все едно да си вярвам, че ще бием Реал на Бернабеу след фиаското на Анфийлд от преди няколко седмици. :D
Много отбори са били Реал на Бернабеу. Ювентус 1-3, Байерн 1-2, Челси 1-3 и т.н. Ние ги бихме с резервния състав.
Въпросът е, че за да ги биете трябва да не сте толкова трагични като в първия мач, да изгледате как Араухо спира Винисиус, спрете ли него и Бензема, отборът им няма идеи. И естествено да имате поне един Тиаго в халфовата линия да задържа топката.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa