Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Re: И каде ли ще играе Бербатов ?

Мнениеот Svetlio » 30 авг 2012 01:51

warhead написа:Тоя го признах за супер тъпак!За една година развали впечатлението на всички за него!Абсолютен ш...ак.Поне да беше отишъл във Фиорентина имат супер отбор в момента!
А сега ще се бори да не изпадне от лигата да е.а и тъпака! :evil: :evil: :evil:

Какъв ти супер отбор имали Фиорентина? Продават Йоветич и отново ще се борят да не изпаднат като миналата година! Фулъм може да не са гранд, но в никакъв случай няма и да изпаднат, а и Бербатов си е свикнал в Англия, защо да ходи тепърва в Италия?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: И къде ли ще играе Бербатов ?

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2012 01:53

Дано отиде във Фулъм дано....бтв ако отиде там ще спрат ли да дават всеки мач на Юнайтед за сметка на Фулъм :lol: :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Re: И каде ли ще играе Бербатов ?

Мнениеот Червени_шампиони » 30 авг 2012 02:15

veni__85 написа:
Morgause написа:Колко трябва да си тъп, да откажеш на Ювентус, и да отидеш в отбор като Фулъм, с който ЦСКА игра преди 3 години? И за малко не победи... но Бербо си знае, вече е усещал загуби от ЦСКА, дано пак ги усети! Жалко, че не отиде в Юве... направо яд ме хвана, и там щеше да яде бой от нас! :)

Тове е пример за човек който слуша жена си..:) :) :)

Искаш да ми кажеш, че за теб е по-важна работата, отколкото семейството ли?
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 авг 2012 02:16

Явно ще играе там, където каже жена му. За мен е нелогично да избереш Фулъм пред Ювентус, но те си решават.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2012 02:16

Мисля си, че Ювентус :roll:

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 30 авг 2012 02:22

Лично аз бих избрал Фулъм, ако бях на негово място и според мен това е логичния избор. Човека е свикнал със Англия, с първенството, пък и Фулъм далеч не е слаб отбор.На Бербатов са му минали най-силните години, да не говорим че ония дърт , изкукуригал шизофреник му е*а майката на цялата кариера.В Ювентус си е бая напрежение и отговорност, пък във Фулъм едва ли някой ще очаква кой знае какво от него ;] Иска ми се да направи и още 1-2 цикъла с национала :С :)
Желая му успех и да ни порадва още някоя година в големия футбол.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 30 авг 2012 02:29

Барби е голяма смешка. Вместо да играе в Юве, където ще участва в ШЛ, той ще "рита у Фулъм" хахаххахахаххаа :) :) :) :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 30 авг 2012 02:30

Eminem написа:Явно ще играе там, където каже жена му. За мен е нелогично да избереш Фулъм пред Ювентус, но те си решават.

Мъж под чехъл !!! Оххх,че ми се догади от тея барби нюз :D
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 30 авг 2012 02:32

aloha^guy написа:Барби е голяма смешка. Вместо да играе в Юве, където ще участва в ШЛ, той ще "рита у Фулъм" хахаххахахаххаа :) :) :) :)

лесно ти е на тебе, знаеш ли какви очаквания ще имат тифозите на Юве към него, лесно ли ще е да се приспособи и да научи езика, да се мести и жена му и да свикне в Италия...много ясно, че ще избере Фулъм, където ще е с Мартин Йол отново и ще се борят за Лига Европа....освен това всеки мач ще е тиуляр...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 30 авг 2012 02:33

Чакайте бре... аз вече на нищо не вярвам! ;) Докато не подпише с някой отбор, нямам доверие на нито една новина! Днес само за 4 часа се изписаха 6 различни неща! Във Фиорентина няма да е, но за Юве нищо не е сигурно! Защо изключвате възможността самите шефове на клубове да отклоняват вниманието ?! Доколкото си спомням шефът на Фиорентина преди 2 дни отрече за Бербатов :roll: Нищо чудно сега и в Ювентус да играят някаква такава игра .... съвсем скоро ще разберем :)

Върни се в “Футбол - Свят”