Един от основните проблеми на Челси в офанзивен план е излишното бавене и задържане на топката.
Само с Азар не става. Оскар, Вилиан все като получат топката се чудят какво да я правят. Оглеждат се, озъртат се и колко хубави възможности за контра сме пропускали така.
Жозе как го търпи това. Уж винаги налага директен стил на игра, пък ...
ПСЖ са нищо особено. Вчера ни липсваше и малко късмет. На Моста като играе Ето'о, заедно с Еден много добре се разбират, ще бъде съвсем различно, надявам се.
Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue_till_i_die
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Оскар е невидим при гостуванията на Челси.Ако ни тръгне играта на моста и вкараме гол съм сигурен,че ще ги ударим след това което показахме през първото полувреме.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!
Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!
- usurper
- Контакти:
Chelsea have met with the agents of PSG forward Ezequiel Lavezzi over a possible summer transfer (via @DiMarzio)
Край ! Вкара ни и го взимаме

Офтопик:
- Keyser Soze
- Контакти:
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1606900_10152792634023298_138515914_n.jpg[/rimg]
имам чувството, че ще съжаляват, че започнаха тази словесна хватка
Keyser Soze написа:[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1.0-9/1606900_10152792634023298_138515914_n.jpg[/rimg]
Тя продължава в Туитър от седмица поне

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Keyser Soze
- Контакти:
- ChelseaFUN
- Контакти:
Когато ги бием няма да говорят така.
Колегата фалкао вика, че Оскар е невидим в гостуванията...моето мнение е, че Оскар го няма от 2 месеца! Не го виждам и вие не го виждате! И той не е виновен, за него трябваше да има Алтернатива след прогонването на Мата!
Защо не се мисли в/у тея неща!?
Защо сега нападателите са виновни, след като ние не се добрахме и до пеналта sснощи! Да не би Ибра и Кавани снощи да вкараха? Защо нападателите не бяха виновни, когато Самуел разнищи Юнайтед, би Ливърпул, даде тон да размажем Арсенал? Защо нападателите не бяха виновни, когато Торес би Сити, Шалке, размаза Тотнъм, вкарваше на Байерн, Галата...
Защо зимата Жозе твърдеше, че няма нужда да купува нападател, а сега се оплаква от това!
Получи се и друг куриоз..миналата седмица боготвореше защитата си, а сега точно тя изпадна в колапс!
Харесвам размаха с който говори Жозе , но понякога това пречи на отбора! Сигурен съм и момчетата го усещат!
В тоя ред на мисли, когато говорим за защитата, е редно да се търсят и алтернативи на Бране, Азпи, Тери, най - малкото защото от претоварване ще започнат и контузиите! И това ще проличи още в следващия сезон...не дай Боже и сега!
Редно е да се помисли сериозно за човек, който да играе зад нападателя...това е пост от изключителна важност, защото човека зад ЦН решава ребуса в мача! И ако се вземе такъв, по - скоро се надявам Оскар да бъде негова резерва!
Нападател, разиграващ халф, два бека + централен бранител, трябва да бъдат летните трансфери на Челси! Иначе рискуваме догодина, да бъдем на нивото, в което сме сега! А то не ни устройва!
Защо не се мисли в/у тея неща!?
Защо сега нападателите са виновни, след като ние не се добрахме и до пеналта sснощи! Да не би Ибра и Кавани снощи да вкараха? Защо нападателите не бяха виновни, когато Самуел разнищи Юнайтед, би Ливърпул, даде тон да размажем Арсенал? Защо нападателите не бяха виновни, когато Торес би Сити, Шалке, размаза Тотнъм, вкарваше на Байерн, Галата...
Защо зимата Жозе твърдеше, че няма нужда да купува нападател, а сега се оплаква от това!
Получи се и друг куриоз..миналата седмица боготвореше защитата си, а сега точно тя изпадна в колапс!
Харесвам размаха с който говори Жозе , но понякога това пречи на отбора! Сигурен съм и момчетата го усещат!
В тоя ред на мисли, когато говорим за защитата, е редно да се търсят и алтернативи на Бране, Азпи, Тери, най - малкото защото от претоварване ще започнат и контузиите! И това ще проличи още в следващия сезон...не дай Боже и сега!
Редно е да се помисли сериозно за човек, който да играе зад нападателя...това е пост от изключителна важност, защото човека зад ЦН решава ребуса в мача! И ако се вземе такъв, по - скоро се надявам Оскар да бъде негова резерва!
Нападател, разиграващ халф, два бека + централен бранител, трябва да бъдат летните трансфери на Челси! Иначе рискуваме догодина, да бъдем на нивото, в което сме сега! А то не ни устройва!
Angel CFC написа:
Лукаку,Пиазон,Атцу,ван Анхолт се връщат от наем, Зума е привлечен и с тия двамата защитата е решена.... Лукаку ти е нападателя, Пиазон разиграващия ... А Азпи ще е и отляво и отдясно

- terry_lampard
- Контакти:
Това което не се купува с пари се купува с много пари. В този ред на мисли искам да кажа, че е немислимо да печелим каквото и да било с Лукаку и Пиазон отпред. Футбола се промени и повечето не го осъзнават.
Не ме разбирайте погрешно, аз също съм от хората които харесвам младите ни играчи, но просто е невъзможно да направим нещо повече от сегашното положение! Трябват твърди имена за тази цел. Оскар ако питате мене го няма след първите 10 мача. Като че ли грешките на Жозе станаха множко.
Не ме разбирайте погрешно, аз също съм от хората които харесвам младите ни играчи, но просто е невъзможно да направим нещо повече от сегашното положение! Трябват твърди имена за тази цел. Оскар ако питате мене го няма след първите 10 мача. Като че ли грешките на Жозе станаха множко.