шивача написа:Гнусн, гнус и миризлива селения! Платени фенове-ибрикчии на джуджето, срам за всички ни. Дано с 200 го засилят към ловешко и да не излиза оттам. Боклуци!
Шева, .... когато феновете трошаха БФС-то, ... арни ли бяха?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:Гнусн, гнус и миризлива селения! Платени фенове-ибрикчии на джуджето, срам за всички ни. Дано с 200 го засилят към ловешко и да не излиза оттам. Боклуци!
защо написа:Red_Neck написа:Кой идиот ще насрочи търг на стадион БА? Защо да го прави?
Трябва да е или на нейния адрес или на адреса на фалиралия, тя го каза.
Red_Neck написа:Явно и ГГ имаше далавера този търг да се провали. Защо, скоро ще разберем.
гражданин от село написа:Да видим при следващия опит колко от мюретата на Мастията ще явят на търга.
green_silence написа:Red_Neck написа:Явно и ГГ имаше далавера този търг да се провали. Защо, скоро ще разберем.
Една думичка би трябвало да ви подскаже защо ГГ призова ордата си да провали търга.
"Тиква"
Всеки с поне малко акъл в главата ще зацепи за какво иде реч.
djd написа:Каква далавера може да има Гришата, освен да не плаща? Или да отложи евентуалното плащане по-напред във времето, когато стане по-ясна политическата ситуация след изборите.
За мен феновете на ЦСКА, името ЦСКА, марката ЦСКА се използват като залог в някаква война между Гришата и Домуса.
Не мога да кажа дали Домуса иска да вземе ЦСКА или просто иска да изгони Гришата от Армията. По този начин той да остане без обществена и политическа подкрепа и така да го изтласкат от бизнеса. По-вероятно е да е второто.
Но тия циркове са абсолютно грозни и срамни. Така съм се чувствал само по времето на Титан.
Red_Neck написа:защо написа:Red_Neck написа:Кой идиот ще насрочи търг на стадион БА? Защо да го прави?
Трябва да е или на нейния адрес или на адреса на фалиралия, тя го каза.
Така е по закон.
Защо не го направи в нейния офис?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 13 госта