Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Заклет Левскар
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Кашчей написа:Може ли някой да направи смислова връзка между следните две заглавия в ГОНГ:иЦСКА вдига контузените за ЛудогорецСиндикът на ЦСКА в очакване на търга за активите
Как е възможно един клуб да вдига контузените си играчи за мач в събота, а същевременно синдикът на този клуб да чака търг за имуществото му в четвъртък![]()
Вие направо трепете коча с правата лопата, а ГОНГ дори ходят да го копат.

Само ти ли не си го разбрал още?
1. В събота с Лудогорец ще играе ЦСКА-София(София). Това е отбор създаден през 2016 г. по следния начин: Чавдар (Етрополе) се преименува на ЦСКА 1948 АД и си смени адресната регистрация - от Етрополе в София. На същия ден ЦСКА 1948 АД закупува изхвърления в "Б" група Литекс (Ловеч) и отново се преименува, този път на ЦСКА-София (София). В последствие новосъздадения отбор, който е без история и емблема е поканен в новата "Гриша лига".
2. Синдик Дора Милев очаква търга за активите на ЦСКА (София). Това е отбор създаден през 1948 г, с богата история, както на вътрешната, така и на европейската сцена. На Девети Септември 2016 г. този отбор ОКОНЧАТЕЛНО бе обявен в несъстоятелност и престана да съществува.
Какво е толкова неясно?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
То по тая логика и ПФК Левски не съществува!

Всичко разбрах..само не ми е ясно как точно историята се запазва, когато през комунизма се разформироват и закриват отборите..а пък при демокрацията - когато настъпи фалит на търговското дружество...тя се губи ???
И да ми покажеш къде точно я пише историята ?
БФС, Уефа, Фифа, Левски.бг...кажи да знам къде да погледна ?
А на теб не ти ли е ясно, че това ЦСКА, дето било от 1948 година...преди няколко години спечели в съда, че няма нищо общо с това преди 1999 години...за да си спести Божков едни къси милиончета ?
И да ми покажеш къде точно я пише историята ?
БФС, Уефа, Фифа, Левски.бг...кажи да знам къде да погледна ?
А на теб не ти ли е ясно, че това ЦСКА, дето било от 1948 година...преди няколко години спечели в съда, че няма нищо общо с това преди 1999 години...за да си спести Божков едни къси милиончета ?
- Заклет Левскар
Teo написа:То по тая логика и ПФК Левски не съществува!![]()
![]()
![]()
[offtopic]Много бързаш

Предстои да стартира производство по несъстоятелност, след което на Десети Ноември да бъдем обявени във фалит.
Едва тогава ще престанем да съществуваме. До тогава ще има само припознавачески полюции.

Павел Колев:
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
PFC Litex написа:За Литекс-мотор ви писах много отдавна и каква беше целта на тази фабрика-фантом, но тогава отново бях трол, завистник так дале.
Както се казва, където шефа ви мине, след него нищо не остава.
След два дни ли беше някакъв търг за активи?
http://7dnibansko.bg/archives/3820
Случилото се днес на Армията е пълна простотия и селяния 

Само пълен жалък нещастник би използвал деца по такъв мизерен начин! Срам за тия мизерабъли!
- FerminTrujillo
- Контакти:
Микренския исполин е спрял достъпа до форума, все едно е търг за емблема

Точно на време беше 
Днес вече никой не се интересува

Днес вече никой не се интересува