hajitsu написа:People call it Monday, I call it Chestday.
По принциБ е така, ама за мен днес беше RestDay

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hajitsu написа:People call it Monday, I call it Chestday.
Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:pomiqr130 написа:ЕМИЛ, какво мислиш за комбинацията свинско с канела и ябълки?
Екзотичен вкус който ми допада .Надявам се свинското да е бонфиле или контрафиле .
Надявай се и свинското да не е от някое улично куче
Аз разпознавам месата .Но на теб нищо чудно и да ти пробутат
Познаваш ги, като ги купуваш, или като ги вкусиш?
ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:Кашчей написа:ЕМИЛ написа:pomiqr130 написа:ЕМИЛ, какво мислиш за комбинацията свинско с канела и ябълки?
Екзотичен вкус който ми допада .Надявам се свинското да е бонфиле или контрафиле .
Надявай се и свинското да не е от някое улично куче
Аз разпознавам месата .Но на теб нищо чудно и да ти пробутат
Познаваш ги, като ги купуваш, или като ги вкусиш?
Като ги видя на витрината или помириша
Футболистът на Барселона Андрес Иниеста бе определен за най-добрия халф в света през 2013 година в класацията на Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS).
Редактори и експерти от 70 медии по света са взели участие в анкетата, спечелена от Иниеста за втора поредна година.
29-годишният футболист спечели надпреварата със 132 точки. На второ място остана полузащитникът на Арсенал Месут Йозил, който получи 94 точки.
На трета позиция се нареди Андреа Пирло със 78 точки, а Бастиан Швайнщайгер е четвърти с 61 точки. Шави Ернандес остана на пето място с 56 точки.
smoothc написа:Футболистът на Барселона Андрес Иниеста бе определен за най-добрия халф в света през 2013 година в класацията на Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS).
Редактори и експерти от 70 медии по света са взели участие в анкетата, спечелена от Иниеста за втора поредна година.
29-годишният футболист спечели надпреварата със 132 точки. На второ място остана полузащитникът на Арсенал Месут Йозил, който получи 94 точки.
На трета позиция се нареди Андреа Пирло със 78 точки, а Бастиан Швайнщайгер е четвърти с 61 точки. Шави Ернандес остана на пето място с 56 точки.
А Яя Туре...вълци го яли,налиД****а и измислените ви класации,д*****а!
j0rka7aa написа:Добро утро!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта