Stahlgewitter написа:Добър вечер!
Добра да е! Каква ти е прогнозата за мача ? Моята е 2:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
LSFC 1914 написа:Stahlgewitter написа:Добър вечер!
Добра да е! Каква ти е прогнозата за мача ? Моята е 2:1
j0rka7aa написа:MaRTo1233 написа:О мале .. банково счетоводство. Макар че е най-лесното от всички видове си е голям ташак. А за статистиката не ми се говори, щото като се сетя как заради нея щях да повтарям 12 клас и да не кандидатствам се подмокрям![]()
![]()
Бате аз ще повтарям 11 клас заради нея, с тая злобарка...Иначе счетоводството ми е песен, ще се справя някак с него, определено Банковото ми е най-лесно
И сега си търся някой да ми обясни за кво става въпрос по Статистика, щото не знам какво ще правя
barca4ever написа:j0rka7aa написа:MaRTo1233 написа:О мале .. банково счетоводство. Макар че е най-лесното от всички видове си е голям ташак. А за статистиката не ми се говори, щото като се сетя как заради нея щях да повтарям 12 клас и да не кандидатствам се подмокрям![]()
![]()
Бате аз ще повтарям 11 клас заради нея, с тая злобарка...Иначе счетоводството ми е песен, ще се справя някак с него, определено Банковото ми е най-лесно
И сега си търся някой да ми обясни за кво става въпрос по Статистика, щото не знам какво ще правя
кво тва банково дело в средното образование, у Враца такива предмети няма в никоя гимназия, а статистиката е много лесна в 11 клас имах 6 на тоя материал![]()
LSFC 1914 написа:Тоя Бони пак бележи за Суонзи. Голяма машина е. Въпрос на време е някой голям отбор да го вземе.
Кашчей написа:
В София има някаква банкова гимназия. Дори миналата година пуснаха клип от абитуриентската им вечер, в която имаше побоища![]()
barca4ever написа:Кашчей написа:
В София има някаква банкова гимназия. Дори миналата година пуснаха клип от абитуриентската им вечер, в която имаше побоища![]()
аз в УНСС ще пиша първо желание Финанси и догодина ще имам честта да ги уча
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта