Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот turbogena » 01 мар 2014 21:00

От кой сайт е това ,Рали?
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2014 21:04

turbogena написа:От кой сайт е това ,Рали?

От livesport e, колко е вярно, само те си знаят :mrgreen:
Ето я цялата новина.
http://www.livesport.bg/toj-shte-e-novi ... 42888.html
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 01 мар 2014 21:14

На много хора,може да се стори много странно, но за мен не е добре "Газпром" да става спонсор на Левски. В момента в Левски е такъв батак ,че колкото и пари да се налеят в клуба ,резултата няма да е този,който ни се иска. Проблема на Левски е тоталната липса на концепция в клуба. За съжаление спортнотехническите проблеми далеч не са най-големия проблем на клуба. За мен ако "Газпром" влезе в Левски, ще бъде пропуснат момента в който Левски може да стане клуб,който реално се самоиздържа. Да стане клуб, който се издържа от своите привърженици, от правилен маркетинг , от телевизионни права, от спонсори,а не от чичко Паричко и съмнителни трансферни практики. Много по-важно е да се научим сами да си ловим риба, отколкото да чакаме някой друг да ни дане наготово риба. Но затова да стане трябва дасе приготвим за доста тежки моменти , включително и за известно време отбора да няма сериозни спортнотехнически успехи,но както се казва когато започнеш да градиш къща ,забравящ къде е кръчмата.
Неприятно изненадан съм,че някои фенове на Левски казват ,че са съгласни собственик на Левски да бъде личност като Д.Пеевски стига да дойдат успехите на футболния терен. Аз лично предпочитам да гледам Левски борещ се да не изпадне от А група,но издържан с ясни финанси, отколкото шампион но издържан от хора с криминален генезис или хора източващи държавата и даващи 1% от откраденото за любимия ми клуб. Както се казва любимия клуб е като Отечеството- обича не защото е велик, а защото е свой.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 01 мар 2014 21:43

tevez написа:4:1 добре е.

https://www.facebook.com/photo.php?v=600082766736804
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 01 мар 2014 21:59

Никой не е толкова глупав, че да си сложи името редом до Батков, Лупи, Корема, Гигов, Ганчев и тям подобната им фауна и флора. За даване на пари пък съвсем не може да става дума. Политическите и криминалните далавери могат да отделят някой лев за користни цели към такива ПФК - управлявани от съмнителни (меко казано!) лица. Истинският футбол и спорт не търпи компрометирани тъпигьози, гешефтари и Андрешковци. Лично мен ме вълнува само бъдещето на Левски и съм сигурен, че при сегашната схема на употреба на клуба ще берем още много ядове. Има варианти при които последните 3-4 години ще ни се сторят рай, но има и възможности да тръгнем в правилна посока. Това с Батков, Тонев и Сегашното НКП няма как да си случи. Мисля, че бойкот му е Майката, за да се усети Бащицата на ГЕРБ, че сметките му за голямата вълна на 24.05.2014 няма да излязат верни. ГЕРБ подготвят митинг на тази дата и вярват, че празнуващите 100 години Левски по улиците на София ще наклонят везните хората да гласуват за тях. Това се подготвя отдавна, изобщо не е случайно как Тонев ту му идва музата, ту му бяга и забравя обещанията си да говори. ГЕРБ е в Левски с черна каса, дават по 44 000 лв. Заплати на играчи с договори за по 5-6 месеца. Официалната каса на клуба е празна, Батков няма възможности да издържа Левски при такива заплати на играчи, които ще си тръгнат м.юни. Пълна пародия и ташак с доброволното участие на НКП. Тези неща се знаят от 2-3 г. И всички се правим, че не са верни и всички чакаме Спасението от Газпром или Отнякъде. :oops: Такова няма да има, никой не е луд да си дава парите, репутацията и доверието на малоумници и крадци. Никой, освен ГЕРБ де...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 мар 2014 23:05

ralka_levskarka написа:
Георги Иванов поема „сините”

Легендата на Левски Георги Иванов-Гонзо ще бъде новият треньор на Левски. Той обаче няма да поеме „сините” сега, а това най-вероятно ще се случи през лятото.

т.е. лятото ще закриваме Левски

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 01 мар 2014 23:41

Преди малко гледам запис с головете на цесекату с/у Славия и не мога да повярвам на очите си как хората на Турчо Младенов си вкараха на майтап 3 гола през центъра на защитата. Не че е тайна, но дори малоумен връзкар, като Сухия да не се е усетил, то поне играчите трябваше да се усетят. :oops: Дай Боже заклинанието за 18 победи на безспорния авторитет Йовов (Кмета) да се сбъднат! Лично аз съм сигурен, че и 17 победи са достатъчни за титла и купа, но нали сме максималисти и класа в управлението, тренировките и футболната игра...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 02 мар 2014 00:52

Жалка история!!! Сега ако върнем Гонзо и не удряме, ами направо се забиваме в дъното! :oops: В България въртим няколко треньори- Емил Велев, Стойчо Младенов, Георги Иванов, Тони Здравков, Вили Вуцов, Станимир Стоилов. Ето това са обичайните заподозрени. От посочените имена от мен само Стойчо не е минал през Герена. Всички други са били, някои по два пъти.... може и да не са се справили, но хайде пак да ги върнем.... логиката на директорите в ЛЕВСКИ :oops:

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 02 мар 2014 01:06

за треньор като Тройчо може само да си мечтаете ..

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 02 мар 2014 08:50

Веселинов написа:Преди малко гледам запис с головете на цесекату с/у Славия и не мога да повярвам на очите си как хората на Турчо Младенов си вкараха на майтап 3 гола през центъра на защитата. Не че е тайна, но дори малоумен връзкар, като Сухия да не се е усетил, то поне играчите трябваше да се усетят. :oops: Дай Боже заклинанието за 18 победи на безспорния авторитет Йовов (Кмета) да се сбъднат! Лично аз съм сигурен, че и 17 победи са достатъчни за титла и купа, но нали сме максималисти и класа в управлението, тренировките и футболната игра...

Не прави паралел.
Ние ,че сме слаби-слаби сме.
Но венци и радуканчето че дадоха мача, дадоха го на розето.
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”