Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Keyser Soze
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Преди малко разглеждах във форума на Арсенал. Ако не гледах футбол от 20 и кусур, щях да си помисля, че тия Арсенал са най-големият гранд в света, а Челси е маргинално отборче и Моуриньо е някакъв адски късметлия. Колко ще ми е кеф точно в мач номер 1000 на Воайора да ги бием убедително. 
Keyser Soze написа:Преди малко разглеждах във форума на Арсенал. Ако не гледах футбол от 20 и кусур, щях да си помисля, че тия Арсенал са най-големият гранд в света, а Челси е маргинално отборче и Моуриньо е някакъв адски късметлия. Колко ще ми е кеф точно в мач номер 1000 на Воайора да ги бием убедително.
Те нямат победа над нас от 2011 година .. кво са се надъхали ..
-
THE G.A.M.E
За утре си пожелавам Реал, Барса, или Байерн.
Да, силни са, но едно отпадане ще ни разтовари календара точно за най-важната част от битката във В.Л.
Пък не е малка вероятноста да отстраним който и да било от тези... Но в такъв случай самочувствието, което ще добием, ще е само от полза.
Не ми се ще за съперник да имаме някой от измежду ПСЖ, Атлетико и Мановете.
Да, Юнайтед ще бъдат извънредно опасни в 2 мача един след друг.
Докато останалите 2 тима имат кофти стил за нас.
Да, силни са, но едно отпадане ще ни разтовари календара точно за най-важната част от битката във В.Л.
Пък не е малка вероятноста да отстраним който и да било от тези... Но в такъв случай самочувствието, което ще добием, ще е само от полза.
- JackPackage
- Контакти:
Единственото, което не искам е Челси - Атлети....всичко друго приемам!
Слаби съперници няма...със всеки един трябва да се играе 2 мача на 100% - който дойде той
Слаби съперници няма...със всеки един трябва да се играе 2 мача на 100% - който дойде той
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Честит Рожден Ден на Торес, жив и здрав и тази година Шампионска титла с Челси!
ПП Искам Юнайтед!
ПП Искам Юнайтед!
- Keyser Soze
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:За утре си пожелавам Реал, Барса, или Байерн.![]()
Да, силни са, но едно отпадане ще ни разтовари календара точно за най-важната част от битката във В.Л.![]()
Ман Юнайтед няма за какво да играе повече във Висшата лига. Там дали ще са 5-ти или 9-ти няма голямо значение. От друга страна - ако спечелят Шампионската лига, което наистина изглежда мноооого малко вероятно, ще си осигурят голямо спокойствие, да не говорим, че по този начин ще изхвърлят от турнира някой измежду Челси, Арсенал, Ман Сити и Ливърпул.
Моите очаквания са Челси да се падне точно с тях
- blue_till_i_die
- Контакти:
Честит рожден на Торес. Пожелавам му да спечели единственото нещо, което му липсва - ВЛ, и да си ходи по живо по здраво 
ПП Искам Юнайтед или Барса
ПП Искам Юнайтед или Барса

[offtopic]
[/offtopic]- usurper
- Контакти:
Имат проблеми ама вчера си вдигнаха самочувствието със сиг Португалеца ще ги надъха максимално . Ние сме класа над тях ,но да не се панираме само както с Пул. Очаквам 1;2 1;1 все пак вярвам в качествата на нашите а и 1 Жиру ако вкара да затвори устата на тея дето го хейтват ще е идеално САМО УСПЕХ ИМ ПОЖЕЛАВАМЕ !
Боже колко мъка има по тоя свят.
Вече му е време да падне от Венгер на тоя противняк. Удряме ги и правим дубъл!
и продължаваме с високо ниво на оптимизъм
Мисля най-важният мач за сезона е този. Бих се гордял да ги разпилеем с щурм от 1-ва топка, но няма да се сърдя на всякакъв успешен вариант, дори мъдра и търпелива защита с привидна пасивност, но достойно, дори високомерно... Пожелавам контрол върху играта и самочувствие, с претенция, по шампионски. Надявам се, доктор Фламини да респектира Азар по клинична пътека - той е половината им отбор... На Жиру му е време да скочи над себе си и да разцепи, пък на лято да бега с жената по френско... На Олив не му ли тръгне, да влиза Саного и да си следва мечтите... Венгер заслужава да ликува на на юбилейният мач, а на португалската бъбрица да му текат секрети...
Бием ли, влизаме ускорено в спирала нагоре... с два гола, на нула го виждам аз, готови за дубъл...
"по шампионски"
ПП: Темата за мача е готова, ще я пусна утре вечерта !
[offtopic]

[/offtopic]

[/offtopic]- terry_lampard
- Контакти:
Дортмунд, ПСЖ или Реал...все си мисля, че ще е някой от тях 

Аз искам Дортмунд.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага