Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 24 мар 2017 08:30

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:@RedStar2016
Защо се кланяш на някакви личности?Какво ти пука за ГГ , ББ или КД?Когато става дума за спасението и възраждането на ЦСКА,феновете имат думата.Аз предложих още след изваждането ни от А група стигне ли се до фалит ние феновете да се съберем и възродим ЦСКА.А пък после който иска да идва и да ни моли да се обединяваме с него.Дали обаче това ще стане решаваме ние!Така всеки проект различен от нашия е обречен на провал.Защото най-голямото богатство на ЦСКА са феновете.Останем ли единни - на противниците ни дупе да им е яко!

И от двата лагера ти казват,че обединение помежду им е невъзможно-но ти си продължаваш.
Събиране и възраждане от фенове също невъзможно-но ти си продължаваш.
ОСК ЦСКА като някакъв фактор,който никой не го зачита-но ти си продължаваш.
Една притча дали ще има полза не знам,но я прочети ако искаш.

"А отвън валял силен дъжд. Момчето се зачудило как може това да му помогне да помъдрее, но въпреки всичко излязло и застанало под дъжда. А дъждът се леел като из ведро. Младежът целият подгизнал. След петнадесет минути напълно мокър до кости се върнал при мъдреца и му казал:
- А, сега какво, целият съм мокър?
Мъдрецът отговорил:
- Какво се случи, докато стоеше под дъжда, до никакво ли откритие не стигна?
- Откритие ли, почувствах се като пълен глупак!
Тогава мъдрецът отговорил:
- Това е голямото откритие! Точно това е началото на мъдростта! Сега можеш да започнеш да усъвършенстваш себе си. Когато разбереш, че си глупак, промените вече са започнали!"

Искаш да ме накараш да се отрека от идеята за обединение на армейците и да омаловажиш значението на ОСК ЦСКА защото ти не смяташ,че то е възможно....
Заради тази моя вяра ти си позволяваш да ме обиждаш,ОК,такова ти е нивото,няма да падам до него.Но ще ти отговоря на тезата която искаш да ми наложиш с една фраза от далечната 1633 г - "И все пак тя се върти".

Смисълът на всяка притча е друг,не да обижда. Кратък нравоучителен разказ, в който поуката трябва да се открие в преносния смисъл на цялото.След като си се обидил,значи не си я разбрал.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 24 мар 2017 08:37

vaskonti написа:Йонсен имаше подписан договор с Литекс и понеже този клуб просто си смени името, това даде повод на ЦСКА-София да си мисли, че договора си важи. Тънкият момент тук е, че при промяна на името и седалището на фирмата се налага и предподписване на договора. Йонсен просто е отказал, но Ганьо е решил, че ще пробва да сезира УЕФА. Но отговора на централата е повече от ясен. Според теб дали така се е случило или просто преговорите между ЦСКА-София, Литекс и Йонсен не са дали резултат?
И ще ми кажеш ли как "дойдоха" играчите и юношите на Литекс - с трансфери или като свободни агенти?

"Тънкият момент" е, че клубът е нов съгласно правилата и стандартите на УЕФА, че не е Литекс, макар да бе използвано дружеството на Литекс. Не само промяната на седалището изключва възможността това да е Литекс. Имаме сливане на клубове, промяна на собствеността.

Далеч от истината са твърденията, че Ганчев е преместил целия Литекс в София. Например в представителния състав и дубъла имаше 13 човека от бившия ЦСКА, в него бяха привлечени и футболисти от трети клубове като Китанов, Дюлгеров, Марин, впоследствие се присъединиха и други - Симао, Пинто, Каранга, Кубемба, Пинто, Меркадо. Да не говорим за ДЮШ, в която 80% от децата са от старата школа на ЦСКА. По-голямата част от треньорския състав бе привлечени от фалиралото дружество, дойдоха треньори и от трети клубове. Стойчо Стоилов, който е даван за типичен пример на човек от Литекс преди години е бил играч и на ЦСКА. Какво да кажем за Велизар Димитров?

Чудно е, че цесекари припяват в един хор с левскари, лудогорци и всякакви други антицесекари. Добре, не сте съгласни, направили сте си нов клуб (оказа се, че дружеството, ракетата носител на ЦСКА 1948 е създадено много по-рано от Божков!!!), но не плюйте онези, с които сте били заедно през годините.
Последна промяна от Mitata на 24 мар 2017 08:44, променено общо 2 пъти.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2017 08:39

Old_death написа:Я обясни тогава как нападателя от Литекс , не му помня името , напусна без последствия ? По твоята логика , след като Литекс се е преместил , той имаше сключен договор с клубът и би трябвало да дойде в София заедно с другите .

Нападателят от Литекс с кой клуб имаше действащ договор когато напусна?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 мар 2017 08:46

Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:Васконти , ти кога ше си посипеш главата с пепел и ще признаеш своята капитулация относно споровете ти с мен на тема Великият модел Литекс ? :)

Никога. Ти така и не вдена за кое точно говоря. За теб нещата може да са само в черно и бяло, за мен не са.

Ти не вдена аз за кое говорех и сега Моделът Литекс като се премести на Армията , УЕФА започна разследване на мача Царско Село - ЦСКА - София 2 за черно тото !!! Надявам се сега вече да вденеш аз за какво говорех ....иначе не си падам по 50 нюанса сиво ....

Аз те разбирам за какво говориш, но то няма нищо общо с това, за което аз говоря и което ти така и не вдена.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 мар 2017 08:48

Mitata написа:
vaskonti написа:Йонсен имаше подписан договор с Литекс и понеже този клуб просто си смени името, това даде повод на ЦСКА-София да си мисли, че договора си важи. Тънкият момент тук е, че при промяна на името и седалището на фирмата се налага и предподписване на договора. Йонсен просто е отказал, но Ганьо е решил, че ще пробва да сезира УЕФА. Но отговора на централата е повече от ясен. Според теб дали така се е случило или просто преговорите между ЦСКА-София, Литекс и Йонсен не са дали резултат?
И ще ми кажеш ли как "дойдоха" играчите и юношите на Литекс - с трансфери или като свободни агенти?

"Тънкият момент" е, че клубът е нов съгласно правилата и стандартите на УЕФА, че не е Литекс, макар да бе използвано дружеството на Литекс. Не само промяната на седалището изключва възможността това да е Литекс. Имаме сливане на клубове, промяна на собствеността.

Далеч от истината са твърденията, че Ганчев е преместил целия Литекс в София. Например в представителния състав и дубъла имаше 13 човека от бившия ЦСКА, в него бяха привлечени и футболисти от трети клубове като Китанов, Дюлгеров, Марин, впоследствие се присъединиха и други - Симао, Пинто, Каранга, Кубемба и други. Да не говорим за ДЮШ, в която 80% от децата са от старата школа на ЦСКА. По-голямата част от треньорския състав бе привлечени от фалиралото дружество, дойдоха треньори и от трети клубове. Стойчо Стоилов, който е даван за типичен пример на човек от Литекс преди години е бил играч и на ЦСКА. Какво да кажем за Велизар Димитров?

Чудно е, че цесекари припяват в един хор с левскари, лудогорци и всякакви други антицесекари. Добре, не сте съгласни, направили сте си нов клуб, но не плюйте онези, с които сте били заедно през годините.

http://bfunion.bg/uploads/%20%D0%A6%D0% ... 6-2017.pdf
Ти документите на БФС ги нямаш за нищо.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 мар 2017 09:18

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:@RedStar2016
Защо се кланяш на някакви личности?Какво ти пука за ГГ , ББ или КД?Когато става дума за спасението и възраждането на ЦСКА,феновете имат думата.Аз предложих още след изваждането ни от А група стигне ли се до фалит ние феновете да се съберем и възродим ЦСКА.А пък после който иска да идва и да ни моли да се обединяваме с него.Дали обаче това ще стане решаваме ние!Така всеки проект различен от нашия е обречен на провал.Защото най-голямото богатство на ЦСКА са феновете.Останем ли единни - на противниците ни дупе да им е яко!

И от двата лагера ти казват,че обединение помежду им е невъзможно-но ти си продължаваш.
Събиране и възраждане от фенове също невъзможно-но ти си продължаваш.
ОСК ЦСКА като някакъв фактор,който никой не го зачита-но ти си продължаваш.
Една притча дали ще има полза не знам,но я прочети ако искаш.

"А отвън валял силен дъжд. Момчето се зачудило как може това да му помогне да помъдрее, но въпреки всичко излязло и застанало под дъжда. А дъждът се леел като из ведро. Младежът целият подгизнал. След петнадесет минути напълно мокър до кости се върнал при мъдреца и му казал:
- А, сега какво, целият съм мокър?
Мъдрецът отговорил:
- Какво се случи, докато стоеше под дъжда, до никакво ли откритие не стигна?
- Откритие ли, почувствах се като пълен глупак!
Тогава мъдрецът отговорил:
- Това е голямото откритие! Точно това е началото на мъдростта! Сега можеш да започнеш да усъвършенстваш себе си. Когато разбереш, че си глупак, промените вече са започнали!"

Искаш да ме накараш да се отрека от идеята за обединение на армейците и да омаловажиш значението на ОСК ЦСКА защото ти не смяташ,че то е възможно....
Заради тази моя вяра ти си позволяваш да ме обиждаш,ОК,такова ти е нивото,няма да падам до него.Но ще ти отговоря на тезата която искаш да ми наложиш с една фраза от далечната 1633 г - "И все пак тя се върти".

Смисълът на всяка притча е друг,не да обижда. Кратък нравоучителен разказ, в който поуката трябва да се открие в преносния смисъл на цялото.След като си се обидил,значи не си я разбрал.

Продължаваш с обидите,нито ме познаваш,нито можеш да обориш тезите ми,само ме нападаш по един или друг начин,айде няма нужда.Щом искаш да си говорим с притчи - ОК,ето една и за теб.
Един човек попитал Сократ:
– Знаеш ли какво ми каза за теб твой приятел?
– Почакай – спрял го Сократ – първо пресей това, което искаш да кажеш, през три сита.
– Три сита?
– Преди да кажеш нещо, трябва да го пресееш три пъти. Първо през ситото на истината. Сигурен ли си, че това е истина?
– Не, аз просто го чух.
– Значи, ти не знаеш дали е вярно или не. Тогава да го пресеем през второто сито – на добротата. Искаш ли да кажеш за моя приятел нещо добро?
– Не, напротив.
– Така – каза Сократ – ти искаш да кажеш за него нещо лошо, но дори не си сигурен, че това е вярно. Нека опитаме третото сито – за ползата. Наистина ли е необходимо да чуя това, което искаш да ми кажеш?
– Не, това не е необходимо.
– И така, – заключил Сократ – в това, което искаш да ми кажеш няма истина, нито полза, нито добро. Защо тогава трябва да ми го казваш?
Надявам се да си разбрал правилно притчата и да престанеш с обидите по мой адрес!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 мар 2017 09:24

vaskonti написа:
Beladona написа:
vaskonti написа:
Beladona написа:Васконти , ти кога ше си посипеш главата с пепел и ще признаеш своята капитулация относно споровете ти с мен на тема Великият модел Литекс ? :)

Никога. Ти така и не вдена за кое точно говоря. За теб нещата може да са само в черно и бяло, за мен не са.

Ти не вдена аз за кое говорех и сега Моделът Литекс като се премести на Армията , УЕФА започна разследване на мача Царско Село - ЦСКА - София 2 за черно тото !!! Надявам се сега вече да вденеш аз за какво говорех ....иначе не си падам по 50 нюанса сиво ....

Аз те разбирам за какво говориш, но то няма нищо общо с това, за което аз говоря и което ти така и не вдена.

Васе , като играеш Черно тото с децата , като хващаш съдии , като хващаш играчи от противника , като играеш нечестно и на това ти е изграден целият Велик Модел Литекс , кел файда , че си продал 20 играча зад граница , 5 от които , твои юноши ?! Тва ми беше интимната мисъл през целото време ....кел файда , че си опердил Общината да ти направи стадион , като си добутал нещата до 100 зрителя да те гледат ???

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 мар 2017 09:25

ЦСКА-София - Монтана днес от 14,00 часа на Панчарево

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 24 мар 2017 10:08

Beladona написа:
W84me написа:Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.

Гришата купува емблемата , щото никой друг няма да ходи на търг като гледам ....

И какво ако купи емблемата, Литекс пак няма да стане ЦСКА . То така ако ставаше, ако купи тази на Милан, ще станат Милан ли. Прах в очите на обикновения припознавач.

Beladona

Мнениеот Beladona » 24 мар 2017 10:31

ceBep написа:
Beladona написа:
W84me написа:Момци, наистина ли мислите, че Гришан ще извади 2 милиона лева? Той, ако ги имаше щеше да спаси ЦСКА, вместо да го фалира и да мести Литекс.

Гришата купува емблемата , щото никой друг няма да ходи на търг като гледам ....

И какво ако купи емблемата, Литекс пак няма да стане ЦСКА . То така ако ставаше, ако купи тази на Милан, ще станат Милан ли. Прах в очите на обикновения припознавач.

Да бе , все едно , аз сега да ходя да купя емблемата на Ботев Пд , да я дам на ЦСКА 1948 и да станем Ботев ... това беше част от пропагандата на Гришата да не плаща с Оздравителен план ....Литекс завинаги ще си е Литекс !!!

Върни се в “ЦСКА”