Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

UL_Blue

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот UL_Blue » 27 сеп 2011 23:44

urkoto написа:
za nas e toj religiq написа:
Батка това е противогаз бе Ако не забелязваш , другия в дясно и той има същата дамска чанта Пък може и да са траверси

Верно ли противогаз било, хахаха, аз наистина го помислих за дамска чанта
То от тия сладури всичко може да се очаква
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Хахахахаха!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пичове в тая напрегната обстановка, добре ме развеселихте!!! Както съм се напрегнал, :lol: :lol: :lol: малко се посмях ХАХАХАХАХА!!!!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 сеп 2011 23:49

Синьо сърце написа:
za nas e toj religiq написа:
Още по добре сега и неговия ще следва тоя на К .........Б..........атова

Колега артилерия,дай да одим запас и да стреляме,а?А пък отнякъде да доде една минохвъргачка с боеприпас, там изчисленията са други,ама мисля че ще се оправим... :) :) :)

Дай цел аз ще смятам :)

hipopotuk
Контакти:

Мнениеот hipopotuk » 27 сеп 2011 23:50

Дата: 27-09-2011 23:35

В денят, в който погребаха второто младо момче в Кауница, починало впоследствие стреса от случващото се, в денят, в който пред парламента се изсипаха повече от три хиляди души, озверели от апатията, нефелността и цинизма на управляващите, шефката на Народното събрание Цецка Цачева избра да се подвизава на бирен фестивал в Мюнхен.

Цецка дори си е удължила престоя в Мюнхен, очевидно усетила, че е по-добре да се хендриш в Германия, отколкото да събираш псувните и ругатните на народа пред институцията, която управляваш.

Припомняме, че Лотар Матеус го разкараха точно заради бирения фестивал в Мюнхен. Цецка обаче изобщо не е Матеус. Тя е бивша партийна секретарка, която в деня, когато погребваха Павел, а България гореше, надигаше халбата с бира, за да не отслабне.

Afera.bg

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 27 сеп 2011 23:51

Пичове, радвам се ,че има фенове,че иначе тази държава е мъртва!
От днес нататък обещавам да не псувам,обиждам или квото и да е друго с противникови фенове и отбор. Всеки един фен в България си заслужи моето уважение!Може и това нещо като "примирие" да е временно, но само то ни дава шанс за общи действия и победа!
В момента феновете трябва да се обединят и да измислят обща форма на протест срешу системата,тя е врагът. Мангалите са част от нея,ако системата се промени ,мангалите ,мутрите, шибаните ченгели,корумпираните политици,съдии,прокурори и полицаи отлитат!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

urkoto

Мнениеот urkoto » 27 сеп 2011 23:58

KategorieC написа:Пичове, радвам се ,че има фенове,че иначе тази държава е мъртва!
От днес нататък обещавам да не псувам,обиждам или квото и да е друго с противникови фенове и отбор. Всеки един фен в България си заслужи моето уважение!Може и това нещо като "примирие" да е временно, но само то ни дава шанс за общи действия и победа!
В момента феновете трябва да се обединят и да измислят обща форма на протест срешу системата,тя е врагът. Мангалите са част от нея,ако системата се промени ,мангалите ,мутрите, шибаните ченгели,корумпираните политици,съдии,прокурори и полицаи отлитат!

Абсолютно, дори на ум ми идва, че тези вражди между феновете пак са провокирани от тиквочите, по начина, по който правят всичко само и само за да изкарат конфликта етнически и да не назоват нещата с истинските им имена - социален конфлик! Просто тиквите са се насрали, затова и вече трети ден по децата на България играят палките, Тиквите се оакаха като видяха, че тоя път коронния им номер - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ - не хвана дикиш! В името на родината футболните фенове са длъжни да си подадат ръце и да продължат започнатото с мирни средства и по културен начин! От това го е страх тиквочите, расистките призиви и викове за тях са манна небесна!
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 28 сеп 2011 00:00

KategorieC написа:Пичове, радвам се ,че има фенове,че иначе тази държава е мъртва!

Абсолютно подкрепям :!: Хубаво е че се учим от грешките но пък ушеви сами ни подсказват какво трябва да направим :!: :!: :!: Честно казано по ирония на съдбата съм забит на кънда мънда в дивия и до сега не съм изразил мнението си във протест , въпреки че съм абсолютно съпричастен със случващото се :cry: Но ако има организация с ръка на сърцето казвам че ако трябва и 500км до София ще мина за да го направя!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 28 сеп 2011 00:10

Тук искам да направя едно уточнение-страхът сред циганите е всят!За тях е ясно,че така няма да продължи повече!В момента от протести по улиците,заградени от полиция,файда няма...Де така да бяха охранявали в Катуница след сигналите,в Захарна фабрика и т.н.Да,ама не!За нас-арести,за мангалите-бездействие,кво да направим...те все са неоткриваеми,а 140 човека от събитията в Катуница-откриваеми...Но пак казвам-страхът е посят,чакаме семето да покълне!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 28 сеп 2011 00:11

Отново няма нито един значим журналист, който да излезе и да осъди действията на полицията. Обединен протест на 4-те големи агитки трудно ще стане. Пловдивските фенове, най-вероятно, ще ги чакат още на пътя и няма да им позволят да стигнат до София. Хората в София трябва да се събират направо пред парламента, а не да тръгват от НДК, Аптеката и т.н..

Не разбирам и защо въобще гледате Трифонов и Бенатова. Те ви обиждат, вие им носите пари. Във второ мнение споменавам двамата и това ще бъде за последно. Просто не заслужават да ги гледа човек, камо ли да слуша какво говорят.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 28 сеп 2011 00:16

Не знам за вас,ама последните дни много много не ми пука за БГ футбола!Като станаха тия протести и ми стана толкова тъпо да гледам наще,че направо.... :lol:
Последна промяна от delqnski47 на 28 сеп 2011 00:39, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 28 сеп 2011 00:21

milan199440barca написа:Отново няма нито един значим журналист, който да излезе и да осъди действията на полицията. Обединен протест на 4-те големи агитки трудно ще стане. Пловдивските фенове, най-вероятно, ще ги чакат още на пътя и няма да им позволят да стигнат до София. Хората в София трябва да се събират направо пред парламента, а не да тръгват от НДК, Аптеката и т.н..

Не разбирам и защо въобще гледате Трифонов и Бенатова. Те ви обиждат, вие им носите пари. Във второ мнение споменавам двамата и това ще бъде за последно. Просто не заслужават да ги гледа човек, камо ли да слуша какво говорят.

Говориш наизуст... В неделя на протеста в Пловдив имаше фенове от Левски, ЦСКА.. дори и май от Берое е имало, така че когато става въпрос за БЪЛГАРИЯ, ние загърбваме клубните си различия и се обединяваме в една кауза!

Върни се в “Архив”