Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот tzvetan_tee » 31 яну 2014 12:12

siniq_fen написа:
tzvetan_tee написа:
siniq_fen написа:Добре, щом толкова разбирате нека остане Старокин, само дано не го запсувате от първия му мач.

Ее евала, значи ще го оставиш, така ли?

Аз нямам нищо против него, просто споделих какво ме притеснява. Или по-просто казано по-голям проблем ще бъде да не вземем пари за него лятото, отколкото да се справяме без него до лятото.

Левски не е ли в тройката тази година и не вземе ли купата... трагедията ще е пълна! Без халфова линия едва ли ще имаме шанс. Достатъчно основни футболисти продадохме вече!!! Нито Лудгорец, нито Ботев, нито Цска, нито ДОРИ ЛИТЕКС продават основни играчи, само привличат футболисти и градят силни отбори!!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 яну 2014 12:12

Аз предпочитам да остане Гаджев, ако трябва да избирам. За мен най-добре е да останат и двамата, стига да подпишат нови договори, защото Велев скоро няма да е напълно готов. Цоневи не са готови за дербита всяка седмица, а и Боби лесно си изкарва картони. Докато не се намери качествен собственик, дълго ще коментираме подобни неща...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 31 яну 2014 12:16

Сухия иска от Батков да привлекат още двама
31 януари 2014 08:23
Фотограф: Десислава Комарова
Треньорът настоял да се отпуснат пари за ляв бек и крило, преди втория лагер в Кипър
Старши треньорът на Левски Антони Здравков бе вчера на среща със собственика на клуба Тодор Батков. На нея наставникът даде подробен отчет пред шефа си за проведения първи подготвителен лагер в Созопол. Сухия е информирал и за вписването в състава на новите попълнения - Антон Огнянов и Аймен Белаид. Третият нов - Павел Чмовш все още не е тренирал с отбора. Това ще се случи днес.

Здравков е поискал от Батков да бъдат отпуснати средства за привличането на двама нови. Наставникът иска да подсили тима с ляв бек и крило преди заминаването на тима за втори лагер в Кипър. - "Още от месец и половина знам на какви постове искам да се подсилим. Имаме още три дни, за да оправим нещата и да отидем в нормален състав за лагера в Кипър", коментира Сухия в сряда. Припомняме ви, че Левски заминава за Острова на Афродита в неделя.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2014 13:40

"Чакаме 3-4 нови попълнения. Двама от тях ще са чужденци, а другите двама - българи. На предстоящия конгрес на БФС ще подкрепим Борислав Михайлов. Все пак той е член на Изпълкома на УЕФА. Владимир Гаджев? Остава при нас. Той ни е основен футболист и аз му предложих нов договор", добави адвокатът.

Става интересно.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 31 яну 2014 13:48

Нови неустойки, прахосани пари за мениджъри и заплати. :) Не е на добре, когато Батков започне да прави трансфери.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 31 яну 2014 13:51

Щом няма оферта за Старокин кой друг играч може да продадем :? Дано да е Генков.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 31 яну 2014 14:20

tevez написа:Щом няма оферта за Старокин кой друг играч може да продадем :? Дано да е Генков.

Макриев, Генков или Мюлдер!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 31 яну 2014 14:28

Avanti_Ragazzi написа:
tevez написа:Щом няма оферта за Старокин кой друг играч може да продадем :? Дано да е Генков.

Макриев, Генков или Мюлдер!

Аз се надявам Макриев да го махнат, за сметка на читав нападател + Генков, който никак не е слаб играч, но е в отвратителна форма. Освен това, ако пак търсят тарани като Генков и Макриев, нека има кой да им подава, щото иначе същата история ще сме си. На Генов му я слагаш на главата и да засича, иначе чакай да мине човек или да си създаде сам положение..... Тоя полусезон едно, че и двамата в супер кофти форма, а нямаше и кой да им даде читава топка, или ако им подадат два нормални паса(по случайност), те ги осерат. Голяма вина имаше и малкото цигане, което всяка втора атака опропастяваше, но сега като го махнахме, отборът ще живне :)

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 31 яну 2014 14:28

На мен ми е по-интересно, кои ще са тея българи?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 31 яну 2014 14:55

Предпочитам Тара да прави трансферите отколкото локомотивските недоразумения .
Генков , какво да му коментираме ...дърво от всякъде. Силва беше по-добър , както и предположих ос самото начало. Тоя Генков е изключително неграмотен тактически играч. Ни пласиране , ни нищо . Просто защитниците си го ядат като за закуска.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”