Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Girl » 17 фев 2014 18:21

Син до гроб_ написа:
Red_Girl написа:
sin4ec написа: Аз лично съм ходил на дербито в Рим в агитката на Лацио, логично е и сега да ида. Фен съм на този отбор много години, нещо против?

Ама нещо те не ви искат. :lol: :lol:

Отново не си адекватна. Поне като не ги разбираш нещата не се напъвай излишно, че изглеждаш много смешно. Фенове на Левски редовно посещават мачове на Лацио, както и обратното. Има и снимки, ама през червените очила ще бъде трудно да ги видиш. Иначе запозната ли си как ви изритаха и ви биха в сектора на Рома? Питай по-дъртите прасета, те знаят, нека ти разкажат по-подробно. :lol: Нали гледате навсякъде да се мушнете, ама там не ви огря. :lol:

Аз съм запозната достатъчно и си казах мнението в съответната тема, а тва беше ебавка, макар че не е далеч от истината. Второ ти трябва да се запознаеш с някои неща, щото явно имаш грешна информация. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 фев 2014 18:26

Симона, обикновено си първа в темата за оплаквания, че имало левскари във вашия раздел, които провокирали и обиждали, а ти не спираш да го правиш тук.

И всъщност колегата е прав, феновете на Рома ви изритаха като мръсни котета, като разбраха какви сте. Достойна постъпка от тяхна страна.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 фев 2014 18:36

Laetitia написа:Симона, обикновено си първа в темата за оплаквания, че имало левскари във вашия раздел, които провокирали и обиждали, а ти не спираш да го правиш тук.

И всъщност колегата е прав, феновете на Рома ви изритаха като мръсни котета, като разбраха какви сте. Достойна постъпка от тяхна страна.

Не смятам, че съм обидила някого и не съм казала нищо невярно. А относно феновете на Рома има много неща, които не са ви ясни. Но не съм в настроение да давам обяснения.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2014 18:37

Тони Здравков - педал! Само Левски 8-)
Само Левски!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 фев 2014 18:39

Провокираш, разбира се. Не ни били искали... На теб много неща не са ти ясни, но говориш, без да знаеш.
Постоянно има фенове на Левски, които пътуват до Рим за мачове, както и обратно.
И нормално човек да не е в настроение да обяснява, когато не е запознат с фактите.
Последна промяна от Laetitia на 17 фев 2014 18:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 17 фев 2014 18:39

Red_Girl написа:
Laetitia написа:Симона, обикновено си първа в темата за оплаквания, че имало левскари във вашия раздел, които провокирали и обиждали, а ти не спираш да го правиш тук.

Не смятам, че съм обидила някого и не съм казала нищо невярно. А относно феновете на Рома има много неща, които не са ви ясни. Но не съм в настроение да давам обяснения.

Набиха ви, и ви изритаха като последните помияри от сектора си!
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 фев 2014 18:43

Laetitia написа:Провокираш, разбира се. Не ни били искали... На теб много неща не са ти ясни, но говориш, без да знаеш.
Постоянно има фенове на Левски, които пътуват до Рим за мачове, както и обратно.
И нормално човек да не е в настроение да обяснява, когато не е запознат с фактите.

Пределно ясно ми е кой ходи и кой не. Мога и поименно да ти ги изброя ;) Познавам достатъчно ваши фенове и знам дори на кои мачове ходите и по кое време. В случая, както казах и по-горе, го казах на шега, защото ми стана смешно, когато прочетох статията. Но едва ли ти си човека, пред когото ще се обяснявам за действията си. Ако не ти изнася нещо, може да се оплачеш в съответната тема. Аз се оплаквам от хора, които псуват отборът ми или съответните фенове. В тази тема аз не съм го направила.

Офтопик:
Image

Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 17 фев 2014 18:47

Ясна си като бял ден. Провокира от скука, а после има рев до небесата, че някой левскар ви теглил някоя сочна.
Детска работа. Пуснете Венци Христов титуляр в следващия мач. Оh, wait...

Потребителски аватар
flo.
Контакти:

Мнениеот flo. » 17 фев 2014 18:48

Син до гроб_ написа:Отново не си адекватна. Поне като не ги разбираш нещата не се напъвай излишно, че изглеждаш много смешно. Фенове на Левски редовно посещават мачове на Лацио, както и обратното. Има и снимки, ама през червените очила ще бъде трудно да ги видиш. Иначе запозната ли си как ви изритаха и ви биха в сектора на Рома? Питай по-дъртите прасета, те знаят, нека ти разкажат по-подробно. :lol: Нали гледате навсякъде да се мушнете, ама там не ви огря. :lol:

Тогава ядоха доста бой между другото, ама тея жалкари кой ли не ги е бил и кой ли не им е взел знаме :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 17 фев 2014 18:51

Laetitia написа:Ясна си като бял ден. Провокира от скука, а после има рев до небесата, че някой левскар ви теглил някоя сочна.
Детска работа. Пуснете Венци Христов титуляр в следващия мач. Оh, wait...

Какъв ти е проблема в случая??

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”