Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот kartago » 19 фев 2012 00:54

Bartolomej написа:
- Нощес не се наспах...
- А причината?
- Причината и тя не се наспа...

и ко излаза , че всички тука горе - доле се отнасят с неуважение кЪм феновете на нафтата и с уважение към отбора. а при феновете на нафатат омразата към черноморец е на ниво клуб и фенове .

Да ти кажа честно! Чудя се, тъп ли си или не съм те разбрал?! И като съм бил юноша на "Черноморец" и на "Нефтохимик" ,какво да правя?! Защо не се усещаш понякога?!....

gardimarin
Контакти:

Мнениеот gardimarin » 19 фев 2012 03:15

Хмм! съвсем случайно забелязах нещо интересно за Яник Боли и Кристофър Уалембо двамцата са цъкали по едно и също време в ПСЖ и през 2005г. са станали шампиони на Франция с отбора до 18г. тез двамата май доста добре се познават :)

Яник Боли - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%AF%D0%BD%D0%B8%D0%BA_%D0%91%D0%BE%D0%BB%D0%B8
Кариера
ПСЖ
Интересен факт е, че Яник Боли е племенник на известните френски футболни легенди Базил и Роже Боли. Той започва кариерата си в Пари Сен Жермен, когато е на единадесет годишна възраст. Той е част от "Б" отбора през 2005-07. През този период има не малка заслуга, помагайки на тяхната формация под 18 години да спечели шапионата на Франция, ставайки топ реализатор. Това му осигурява и билета за първия отбор, с който подписва 3 годишен договор. На 6 май 2008 г. той вкарва победния гол срещу Амиен СК в полуфиналите за купата на Франция, който изпраща Пари Сен Жермен.Боли е даден под наем на Льо Авър на 18 октомври 2008 г. до края на сезон 2008-09 сезон. Прави дебюта си седем дни по-късно с 2:1 над Валансиен. Записва общо тринадесет мача в лигата, преди да се върне в Пари Сен Жермен през юли 2009 г.

Кристофър Уалембо - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%84%D1%8A%D1%80_%D0%A3%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B1%D0%BE
Кариера
ПСЖ
Кариерата си започва във френския Ачерес. На 13-годишна възраст е забелязан от скаутите на Пари Сен Жермен и преминава в тима от Париж. Там през 2005 г. става шампион на Франция с юношите до 18 години. От следващата година е във втория отбор на френския гранд, но му е трудно да се наложи. Затова през юли 2006 г. е даден под наем за шест месеца в аматьорския УС Куевели. Той е много бърз, техничен и офанзивен футболист. Владее добре топката и раздвижва играта.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 10:16

ГУлямо лежане!!Снощи в 19 като легнах,та чак сега станах!!Ама много зле бях!!Сега свалих температурата и по-бивам!!Ама и вие не сте били кой знае колко активни!!Тъпото е,че утре съм на работа!!Няма чалъм за болнични!!Колегата е в отпуск!! :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 11:03

Пичове,няква организация за мача с ЦСКА има ли?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 11:05

калпазанчо написа:ПичУи, гледам сте съпричастни с моята нелека съдба (сега видях че става течение в една от стаите - отворен бил трансферния прозорец), та да ви помоля нещо - ако случайно срещнете някъде аватара ми да се скита самотен, моля да се обадите на 166, 112, или да ми пишете на лични 8-) Анонимността Ви е гарантирана :?

Ти виж къв договор си подписал с него,да не са ти го взели от ЦСКА-то!!Че голяма драма ще е!! ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 фев 2012 11:13

Владо,смени си ника на Искам Си Аватара!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 11:13

subzero написа:
калпазанчо написа:ПичУи, гледам сте съпричастни с моята нелека съдба (сега видях че става течение в една от стаите - отворен бил трансферния прозорец), та да ви помоля нещо - ако случайно срещнете някъде аватара ми да се скита самотен, моля да се обадите на 166, 112, или да ми пишете на лични 8-) Анонимността Ви е гарантирана :?

Ти виж къв договор си подписал с него,да не са ти го взели от ЦСКА-то!!Че голяма драма ще е!! ;)

:lol: Няма да се учудя, ако скоро някой от техните цъфне с моя аватар - я шивача, я гражданчето от село 8-) Ще ги съдя до дупка! Познавам и доста добър адвокат (ама май е по-силен в криминалното дело)
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 11:15

subzero написа:Владо,смени си ника на Искам Си Аватара!!! :mrgreen:

Ще ни бъркат с Миро, те ония от Ботев във техния форум объркали Картаго с Нейчо и Петьо, ти сега и мен да ме бъркат с Миро, много ще станем, пък и все едно да видиш някой да носи същите дрехи като теб ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 19 фев 2012 11:18

Гардимарин, отново на супер ниво! Пак изнамери яката информация!
Момчета, имаме си 2ма френски юношески национали - шампиони, единият топреализатор!
И това ако не е повод за празнуване?! Гардимарин, като си идваш в Бургас - обади се да се видим - бирата от мен! Киселото зеле от Тошко, а луканката от Дизела....

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 фев 2012 11:33

Пичуи, как очаквате да сме активни тези дни. Не съм се спрял :) Зелето почти свърши, вие чакайте още малко.... :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”