абе какво ми коментирате дарко, не сте гледали мача, вкарал гол и веднага - "бил много добър".
Нека да покаже постоянни игри, аз не по-малко от вас искам той да стане ключов играч.
А пък и какви изводи си правите от една контрола... стига сме летели в облаците! Това, че днес сме били и играли що годе добре не означава НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО.
ТОЗИ ОТБОР ИМА ДОСТА ДА СЕ ДОКАЗВА!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0
Levski_Sf написа:Power_Play написа:tva ako se igrae ma4 za uefa ili CL nikoga nqma da se polu4i takyv rezultat
Прав си,щеше да е не по-малко от 4:0
За Звезда обаче

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Re: ЛЕВСКИ-Цървена Звезда 2-0
besan_s написа:Видяхте ли с кои игра ЛЕФСКИ
Да,с Цървена звезда.Когато играем с отбора на ТРИ ЦЪРВЕНИ ЗВЕЗДИ значи и резултата ще е ТРИ пъти по-голям.
Re: Вратар номер 1 в европа
А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ СТОЙЧКОВ ЖЕКОВ И СЛАВКОВ БЯХА СТРЕЛЦИ НОМЕР1 В ЕВРОПА .ПОСЛЕ ПРЕМАХНАХА ЗЛАТНАТА ОБУВКА ЗАЩОТО СЕ ОКАЗА ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ БЪЛГАРСКОТО И РУМЪНСКОТО ПЪРВЕНСТВО СА НАЙ - СИЛНИТЕ
Re: Започва ли Дарко да ви харесва
yasen написа:абе какво ми коментирате дарко, не сте гледали мача, вкарал гол и веднага - "бил много добър".
Нека да покаже постоянни игри, аз не по-малко от вас искам той да стане ключов играч.
А пък и какви изводи си правите от една контрола... стига сме летели в облаците! Това, че днес сме били и играли що годе добре не означава НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО.
ТОЗИ ОТБОР ИМА ДОСТА ДА СЕ ДОКАЗВА!
прав си- първо голът на дарко беше смешен - тип НистелРой и Клозе и второ нз откога не беше вкарвал и сега вкараи вече стана големия кака

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

Ами ок = да отиде петков в Ман Юнайтед да видим дали ще стане 5ти или 5000000 и 5 ти
това е една безсмисле накласация с учстието на България и Полша

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

пуснах темата не да се дразните .толкова сте изкуфяли от тея безбройни виртуални битки че няма накъде просто ...но както и да е 

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:пуснах темата не да се дразните .толкова сте изкуфяли от тея безбройни виртуални битки че няма накъде просто ...но както и да е
А ЗА КАКВО Я ПУСНА?
1962 написа:SHYNE написа:пуснах темата не да се дразните .толкова сте изкуфяли от тея безбройни виртуални битки че няма накъде просто ...но както и да е
А ЗА КАКВО Я ПУСНА?
просто защото ми се стори интересна . затова . не съм левскар за твое инфо. и много добре знам за златната обувка споко .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме