Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Re: Ботев Враца - ЦСКА 06.11.2011 14:30

Мнениеот r.h. » 06 ное 2011 18:52

david_villa написа:По-голямата част от врачани са от ЦСКА, тъй че "2"! :) 0:2 е добре.

Интересно мнение! :) Един друг от ваште пък каза, че във Враца ще сте като домакини. Факт е, че имате силна организация тук. Но интересно кога точно се почувствахте като домакини днес? Когато почти целия стадион кънтеше "Червени бо...уци" или когато 9-10 хиляди врачани мощно скандираха "Ботев, Ботев".
Нещо май сте объркали Враца с един съседен град. Тук Ботев винаги ще бъде номер 1. Дори тези 21 години извън елита не секнаха обичта към Ботев.

А относно мача, факт е, че имахте добри възможности. Но е факт и, че ние също имахме своите и е много жалко, че не наказахме още няколко пъти уплашената ви защита.
Само Ботев!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R9MAV34G2fw[/youtube]
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 06 ное 2011 18:58

Враца са силен отбор и всеки един отбор от елита ще има проблеми там, Лудогорец също измъкнаха победата едва в продължението на мача .. това обаче не извинява мудната игра на нашите, освен това доста хаотично изиграхме мача, да се решава вече кой ще дърпа конците и треньора да си носи отговорността, ако ще е Пената да е Пената, ако ще е Дуци да е Дуци, аз лично съм за последния .. чичо Митко ми се струва че си е изпял песента вече ;)
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 18:58

Защитата не е толкова виновна колкото изглежда. Основната вина е на Янчев и Галчев. Те са полезни едва когато се стигне до единоборство. но нямат грам чувство за пласиране - единият няма сили, другият и сили и акъл. Ние на практика нямаме халфова линия! Поради тази причина всяка атака на противника, без значение кой е той, е потенциална опасност - защитата е оставена сама да се справя, като се налага да подсигурява и центъра на терена и цялата защита. Днес първия гол стана точно заради това - Коконов влезе през центъра и никой не тръгна с него да го покрива и се наложи Коста Стоянов да го прави. Съответно, когато няма подсигуряване се случва това, което се случи. Същото и при втория гол - навлизат нападатели от центъра без никой да ги притеснява. чак в наказателното поле вече правят опити да ги спрат, но там е късно.
Трябват ни минимум двама КЛАСНИ деф. халфа, Янчев пом.треньор или някакъв началник, а Галчев втора резерва, това е. В защита имаме играчи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 19:06

vaskonti написа: В защита имаме играчи.

Коце и Крачунов ли?За Крачунов имах по-добро мнение,но последните 2-3 мача ме опровергава,за Коце незнам какво вече да мисля. :cry:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 19:19

гражданин от село написа:
vaskonti написа: В защита имаме играчи.

Коце и Крачунов ли?За Крачунов имах по-добро мнение,но последните 2-3 мача ме опровергава,за Коце незнам какво вече да мисля. :cry:

Да, дори те са достатъчно добри. Но когато трябва да се грижат за две зони, тогава изпъкват техните грешки, а не на халфовете, които са основните виновници. Просто обърни внимание как между централната линия и линията на защитата на практика нямаме играчи. От там идват всички проблеми, не от Коцето. Всеки може да се подхлъзне, това не е грешка.
[/center]

sredna
Контакти:

Мнениеот sredna » 06 ное 2011 19:25

ot kakto doide duci v cska niama otbor ve4e,tova e razbita komanda vseki si pravi kakvoto mu xaresva,koi moje koi nemoje bie duspi bie falove vseki pravi kakvoto si iska,ot 5 ma4a nasam platini e nai slabia i niama koi da go smeni ,penata ne stava ve4e.samo stoi4o mladenov .tovaeeeeeeeee

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 06 ное 2011 19:33

В миналия мач ви подпряха сега пак :evil:

Изображение

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 06 ное 2011 19:34

vaskonti написа:
edmon_dantes написа:
edmon_dantes написа:Много сърцата игра на Ботев, направо се учудих с какво желание и стръв влизаха в единоборствата и борбата за всяка топка. Искам всеки един провинциален отбор да играе така срещу Левски, ЦСКА или Литекс. Напълно заслужена точка, напълно.
Що се отнася до недадените червени картони на Мораеш и Адемар... Доста груби, опасни влизания и на двамата и само късмета не доведе до счупени крака. А нарушението на Адемар беше едно към едно като това на Иво Иванов. Според мен такива нарушения трябва да се наказват най-строго - червени картони и много срещи да не играят. Такива влизания могат да костват кариерата на ударения футболист. Червен картон както за Иванов, така и за Адемар и Мораеш.
Мача много ми хареса, добра игра, бурза, с много атаки.
Аплодисменти за Ботев Враца!

Мача беше в София, предполагам помниш? Нормално е да играят доста затворено, както играят по-слабите отбори срещу нас, а и срещу вас. Докато да си домакин е съвсем друго нещо. Аз съм убеден, че Ботев ще играят така и срещу нас пролетта. Защото такива отбори ако не се надъхат и докажат срещу Левски и ЦСКА, срещу кого тогава?

А помниш ли какво стана на мача ви в София? Голова атака за Враца спряна заради измислена засада при 0:0, малко след това спестен червен картон на Гаджев за удар без топка... То верно в София, ама като имате претенции за днес, припомнете си някои подробности и за вас.

Ама моля и се покажи ми клипа в който Гаджев удря футболист на Ботев Враца .... моля те макар и да съм гледал мача ...... аз както и всички други гледали този мач не видяхме Гаджев да го удря ..... но ти ни покажи клипа в червен фон .. може и да видиме така давай чакам !

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 06 ное 2011 19:44

vaskonti написа:Да, дори те са достатъчно добри. Но когато трябва да се грижат за две зони, тогава изпъкват техните грешки, а не на халфовете, които са основните виновници. Просто обърни внимание как между централната линия и линията на защитата на практика нямаме играчи. От там идват всички проблеми, не от Коцето. Всеки може да се подхлъзне, това не е грешка.

Забеляза ли,че Крачунов винаги стои зад противниковия нападател и при високи и при ниски топки,чака да я отиграе с глава или крак и после го фаулира.Аз не видях да пресече пас,да изпревари нападател и то на Ботев Враца,какво остава за средностатистически отбор от европейските турнири,ще го подминават като пътен знак.Нямам предвид контраатаки,а далечни пасове към нападателите,тъчове,все случаи,когато нападателите са с гръб към нашата врата.Дано е от накакво притеснение още,защото това няма нищо общо с сработеност,опит или тактика,а си е индивидуална ненаученост,дано греша.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2011 19:48

PFK_Levski написа:Ама моля и се покажи ми клипа в който Гаджев удря футболист на Ботев Враца .... моля те макар и да съм гледал мача ...... аз както и всички други гледали този мач не видяхме Гаджев да го удря ..... но ти ни покажи клипа в червен фон .. може и да видиме така давай чакам !

[offtopic]Да ти покажа клип, ама имаш ли очи да гледаш? А като гледаш, ще виждаш ли? -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP4w0rALlCk[/youtube]
Две измислени засади за Ботев при 0:0, ситуацията с Гаджев и... на края какъв картон е спестен на Милиев?
Що ли питам, като едва ли ще видиш нещо...[/offtopic]
[/center]

Върни се в “Архив”