Щом ще се експериментира, наистина съм съгласен ,че един Златински, Георги Илиев и още някой и друг играч на морето може да бъдат извинкани, специално за Илиев съм сигурен ,че поради опита му в много международни мачове може да помогне вместо Галчев - междодругото чух ,че той се радвал като го викнели защото за него не било важно да играе а да гепи кинтите от повиквателната.
Златински е креативен футболист и общо взето носи Локо пд на гърба си. Чудя се защо Гаджев не е взет в групата , най добрия дефанзивен халф в първенството,вместо щангиста Сърмов. Мони Райков е викнат за пълнеж което е крайно жалко, от страна на Матеус.
България - Англия 0:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: България-Англия, билети, предавания, мнения и всичко за мача
Pichichi написа:Абсолютно съм съгласен че никой фен на българския футбол не трябва да стъпва на мач на нац. отбор докато тези не се изметат .Това е начинът , никой да не ходи !!!
Сега като им купите 30 хил. билета по 25 лв.средна цена какво очаквате да се махнат ли ?
така е ,но да се надяваме след загубата с 3/4/5/6 гола да усетят народната любов

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Малко fun 

За мача България – Англия:
Kапело извикал 6-ма от Манчестър Сити, 5-ма от Юнайтед, 3-ма от Челси и 2-ма от Ливърпул!
Лотар Матеус извикал - 6-ма от Син Сити, 5-ма от Найт Флайт, 3-ма от Биад и 2-ма от Планет...

PFC Litex написа:Малко funЗа мача България – Англия:
Kапело извикал 6-ма от Манчестър Сити, 5-ма от Юнайтед, 3-ма от Челси и 2-ма от Ливърпул!
Лотар Матеус извикал - 6-ма от Син Сити, 5-ма от Найт Флайт, 3-ма от Биад и 2-ма от Планет...
Тъкмо и аз щях да го поствам

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
PFC Litex написа:Малко funЗа мача България – Англия:

[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]
Как може да сложат такива високи цени..!?!Някой беше написал по-горе, че ако не можем да изкараме 40лв за този мач по-добре да си сложим въжето, а това са пълни глупости!Аз примерно ще ги изкарам, но много хора биха се затруднили и каква вина имат, че са се родили в България.Значи не казвам, че трябва билетите да са по 2,3 лв, но такива цени са просто нелепи..Просто от сега я виждам картинката ще се получи като на ЦСКА - Ливърпул преди време - полупразен стадион!
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
RedeviL написа:Как може да сложат такива високи цени..!?!Някой беше написал по-горе, че ако не можем да изкараме 40лв за този мач по-добре да си сложим въжето, а това са пълни глупости!Аз примерно ще ги изкарам, но много хора биха се затруднили и каква вина имат, че са се родили в България.Значи не казвам, че трябва билетите да са по 2,3 лв, но такива цени са просто нелепи..Просто от сега я виждам картинката ще се получи като на ЦСКА - Ливърпул преди време - полупразен стадион!

Които има по големи финансови възможности ще ходи в А и В сектор , а за останлите хора като мен 10 лв за Б и Г сектор за Англия е напълно приемлива цена 

Гагарин Обича Локо написа:RedeviL написа:Как може да сложат такива високи цени..!?!Някой беше написал по-горе, че ако не можем да изкараме 40лв за този мач по-добре да си сложим въжето, а това са пълни глупости!Аз примерно ще ги изкарам, но много хора биха се затруднили и каква вина имат, че са се родили в България.Значи не казвам, че трябва билетите да са по 2,3 лв, но такива цени са просто нелепи..Просто от сега я виждам картинката ще се получи като на ЦСКА - Ливърпул преди време - полупразен стадион!
Недей говори глупости, стадиона ще е пълен.
Досега са продадени около 20 000 билета така че трудно ще бъде полупражен стадиона

Гагарин Обича Локо написа:RedeviL написа:Как може да сложат такива високи цени..!?!Някой беше написал по-горе, че ако не можем да изкараме 40лв за този мач по-добре да си сложим въжето, а това са пълни глупости!Аз примерно ще ги изкарам, но много хора биха се затруднили и каква вина имат, че са се родили в България.Значи не казвам, че трябва билетите да са по 2,3 лв, но такива цени са просто нелепи..Просто от сега я виждам картинката ще се получи като на ЦСКА - Ливърпул преди време - полупразен стадион!
Недей говори глупости, стадиона ще е пълен.
[offtopic]Ще говоря каквото си искам!Дали ще е пълен ще разберем на 2ри.[/offtopic]