ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот wolf » 03 юни 2011 14:16

Генов призна още, че юношите Илиян Капитанов, Виктор Митев и Васил Тачев не само ще започнат лятна подготовка с представителния тим, но ще получат и шансове за изява в контролите. „От тяхното представяне ще зависи дали ще влязат в моите планове за следващия сезон.

Това е важно, постъпки да станат постоянна част от първия състав.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 юни 2011 14:30

Стефан Станчев е десен бек, определено не ни трябва. Не знам дали Левски ще освобождават Калин Щърков, за мен би бил добра опция. Очевидно Генов не е доволен от Мурадов...
BTW, Даниел Граматиков не играеше ли като ляв бек?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 юни 2011 14:44

Явно Мурадов не задоволява Генов с формата си.Виктор Митев и Илиян Капитанов 100% ще са част от мъжкия отбор за новия сезон-ляво и дясно крило.Тачев не се знае,но вероятно и той ще е в сметките на Генов.Граматиков когато беше тук играеше като централен защитник и десен бек.Малко височък е за бек и малко нисък за центъра,но пък беше подвижен,не знам,но за ляв бек е неизползваем специално той
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 юни 2011 15:39

ShooterMan написа:Явно Мурадов не задоволява Генов с формата си.Виктор Митев и Илиян Капитанов 100% ще са част от мъжкия отбор за новия сезон-ляво и дясно крило.Тачев не се знае,но вероятно и той ще е в сметките на Генов.Граматиков когато беше тук играеше като централен защитник и десен бек.Малко височък е за бек и малко нисък за центъра,но пък беше подвижен,не знам,но за ляв бек е неизползваем специално той

Капитанов направо да го налага, ясно че Румбата вече е твърда част от състава. По зле от досегашното дясно крило и без това не може да стане.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2011 17:11

wolf написа:
ShooterMan написа:Явно Мурадов не задоволява Генов с формата си.Виктор Митев и Илиян Капитанов 100% ще са част от мъжкия отбор за новия сезон-ляво и дясно крило.Тачев не се знае,но вероятно и той ще е в сметките на Генов.Граматиков когато беше тук играеше като централен защитник и десен бек.Малко височък е за бек и малко нисък за центъра,но пък беше подвижен,не знам,но за ляв бек е неизползваем специално той

Капитанов направо да го налага, ясно че Румбата вече е твърда част от състава. По зле от досегашното дясно крило и без това не може да стане.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2011 17:17

Еба си,къде ми изчезна мнението? :shock:
Написах че дясно крило не сме имали от времето на Темиле.А за бек,Станчев не е ли десния бек от Левски?Ако да,за какъв чеп ни е?По добре Щърков,защото и него май го махат.Той поне е ляв бек и търпи развитие.А от дясно имаме и количество и качество.Успокоих се заради Тиаго.С връщането на Граматиков се получават варианти доста прилични.Ще имаме опция в дясно освен Сашко и Мишо,а и Мишо ако се налага може да се използва като опорен халф.Остана Капитанов и Митев/ако наистина е крило/да си оправим и този проблем.Имам в предвид да имаме по две опции на пост.Чакам с нетърпение изненадите в центъра и в атака.А дясното крило засега е енигма.Поне си подсигурихме резерва. :)

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 юни 2011 17:35

Виктор Митев е голям талант и е крило,по-точно ляво крило.Митев дори попадна в групите за мачове преди Илиян Капитанов,но получи тежка травма и бе вън от футбола за много време.Изобщо в него и в Илиян виждам вливане на малко младежки ентусиазъм и жар,за мене това ни липсва по фланговете-жар,хъс,добри пробиви.Румбата не е крило,бърз е много,но е нападател,не крило,той не умее да центрира,техниката му не е особено добра и не знае какво е да подадеш назад,примерно...той е учен като нападател през целия си живот-поема,спринт,надбягва защитниците и рита във вратата,нападател чиста проба,но за крилата-нужна е много по-комплексна подготовка и качества,не само до скорост и завършващ удар
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2011 18:19

Значи какво излиза?С един ход на Чечо и решихме няколко проблема.Имаме някакво ляво крило и за резерва според мнозина голям талант,наш юноша.Ако е така,се надявам в скоро време Дончо да е резервата.Май на Тошко му изстина съвсем мястото.В защита само с връщането на Граматиков/за когото четох че е направил много силен сезон/имаме много опции.Сега остана да намерим дясно крило и резерва на крилото,ако не броим Румен.Интересен е факта,че ако вземем бек,Тиаго заминава,ако не-остава.Значи при всяко положение ще имаме един ляв бек/дали Тиаго или нов,няма значение/ и според Чечо неубедителен Мурадов за резерва.Там се набива на очи много сериозен проблем според мен.Освен Тошко алтернатива на бека???Макар че много хора имат виждане,че не става за тази работа.Някой знае ли кой ще идва днес и дали вече е при нас?

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 03 юни 2011 18:36

Искам да ви предложа статистиката за жълтите картони през изминалия сезон.
Танка-8ж 1ч
СашоШ-9жк
Сашо бека 9жк
Дончо 7жк
Гравесена 7жк
Тиаго 6жк
Камазола 6жк
Жоро Илиев 5жк
Божилов 5жк
Като гледам един от водещите картонджии си заминава.Но тих ужас в душата са двамата Сашовци,Гравесена и Камазола.Петков за 20мача,а Камазола за 14 имат почтио еднакъв брой картони.Ако имаха пълен комплект мачове,бройката отиваше още нагоре.Показвам ви ги,за да видите колко голям всъщност е риска да останем както се казва без гащи в най-неподходящия момент.Като тази година срещу Миньор.И ако липсват добри резерви сезона свършва според статистиката.Започваме новия сезон без капитана Жоро Илиев.Пак поради тези картони.Не ми се ровеше да видя кога точно са си получили повечето картони,но си мисля че те са факт при Прическата.При Генов играем по различен футбол и се надявам да получаваме по малко картони догодина.Ако ни подминат и тежките контузии,може и да се получат нещата в смисъл късата скамейка да не повлияе толкова много.Някой знае ли колко е бюджета на Черно море?

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 03 юни 2011 18:43

Дончо има удивително много картони за поста, на който играе. Особено като вземем предвид, че не помага на бека...

Върни се в “Черно море”