Милан - Тотнъм 0:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Милан - Тотнъм 0:1 (FT)
Моля всички фенове на "Топпън", нека мине и реванша.
- south_division
- Контакти:
Личното ми мнение е че няма как с такава халфова линия Милан да е голям отбор. Липса на всякаква скорост, изненада, импровизация - пълна нула. И ако досега някои ме обеждаваха, че Алегри е някакъв капацитет, вече нямат никакви аргументи. Има и реванш всичко е възможно, но с тази вяла игра на Милан по добре Тотнъм да продължи.
south_division написа:Личното ми мнение е че няма как с такава халфова линия Милан да е голям отбор. Липса на всякаква скорост, изненада, импровизация - пълна нула. И ако досега някои ме обеждаваха, че Алегри е някакъв капацитет, вече нямат никакви аргументи. Има и реванш всичко е възможно, но с тази вяла игра на Милан по добре Тотнъм да продължи.
Не че нещо, но Милан кажи-речи нямаше други халфове снощи. Много контузени и трима, които не могат да играят за ШЛ. Можеше да са наредени малко различно, но общо взето това беше избора.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Както казах и вчера няма шанс Милан да бият, а от мача лошото е, че впечатленияата (силните) са от "каратиските" и несдържани умения на футболистите на Милан. Жалко за потрошените'! Реванша очаквам Тотнъм да бият с поне 2 гола разлика, ако Бейл играе...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Re: Милан - Тотнъм 0:1 (FT)
Някакви си два наглед никакви мача от Шампионската лига ни върнаха в романтичните времена на футбола. Ще кажете: какви глупости са това, та дори не видяхме атракцията на Барса или магията на Юнайтед и Реал!?Да, но в Милано и Валенсия футболът отново раздели на черни и бели краските, с които го описваме. Беше жив, пулсираше, играеха хора, а не машини.Изцъкленият и арогантен Гатузо и грубият до лудост Фламини олицетвориха пак познатото лице от 80-те и 90-те на италианския футбол. Такъв го помним, нали? Царете на мръсните номера, които знаят как да изнервят и променят един мач, който не върви в тяхна полза. Почти го направиха пак със старите си трикове. След убийственото влизане срещу Чорлука, Милан се вдигна за най-силните си минути в мача. Насреща - Тотнъм. Романтичен и недодялан до прималяване. Пълен с млади и симпатични, но наивни играчи. Надиграли съперника и огънали се пред напора му след почивката.Наивни, ама не този път. Това бе и убийственият английски отбор, който съсича съперника с една възможност, без да се подаде на провокациите. Това бе Ливърпул от 70-те и Юнайтед от края на 90-те. Сега в Северен Лондон ни чака най-задъхания реванш, слязъл от рафтовете с англо-италианска класика. Имаше един Милан преди двайсетина години, който можеше да навакса пасив срещу всеки и навсякъде- А дали този Милан го може?Във Валенсия романтиката донесе ранен гол и футбол като от плейстейшън. Испанско тики-така, атаки, удари, красота. И после германецът стъпи здраво на краката си, отвърна и не допусна да бъде съборен. Да, с удар на испанец, но все пак Шалке си е типичният представител на Бундеслигата.Това бе една вечер от добрия стар КЕШ, телепортирана в модерната и често твърде неинтересна Шампионската лига. Имаше футбол, какъвто обичаме и мразим (според това на кой стил сме фенове), имаше драма, искри и екшън.А и най-хубавото остана за реваншите. Фаворити няма. Просто се наслаждавайте!
Някои хора ще се изненадат доста на реванша...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
От целия мач единственото хубаво беше резултата.
Няма такъв мач.Тоя съдията е за нашата "ЖМ" група. Да го понатупат малко и да почне да свири като хората.Заедно с ония страничния.
Дано отпаднат.Тотнъм си показаха, че си заслужават да продължат.
Дано отпаднат.Тотнъм си показаха, че си заслужават да продължат.
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
-
THE G.A.M.E
Аз очаквах Милан да се издънят, но не очаквах да го направят със загуба !
Равностоен мач, в който малко по способният отбор победи.
При това за Тотнъм не играха 4-5-ма ключови играчи !
Що се отнася до съдийството ...
Безобразно !
За съжеление, това може да се каже за голяма част от мачовете в този турнир, за последните няколко години !
Равностоен мач, в който малко по способният отбор победи.
При това за Тотнъм не играха 4-5-ма ключови играчи !
Що се отнася до съдийството ...
Безобразно !
За съжеление, това може да се каже за голяма част от мачовете в този турнир, за последните няколко години !
-
Тодор Крахтов
- Контакти:
Трагично първо полувреме за Милан,но истината е,че не заслужаваха загубата.Вратаря на Тотнъм ги спаси през второто полувреме и при единствената контра си вкараха положението.Според мен реванша ще е много по труден за Тотнъм и ако Милан удържи 0:0 първите 30 минути нищо не се знае.
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
1912 SINCE 1912
1912 SINCE 1912