Мнениеот dafquezz » 27 апр 2010 23:03
Абе Морски, защо се правиш на малоумен, не е красиво, честно. Къде съм казал, че човека е произлязъл от взрив, бе? Много обичам знайковци като теб, които вместо да изкажат аргумент, принизяват аргумента на събеседника. От големия взрив е формирана вселената, от там нататък звезди, галактики, планети, слънчеви системи, всичко се е формирало под влияние на физиката, валидна за тази конкретна вселена и нейните измерения, 4 на брой. Крокодил си ти...
Много повече доказателства има затова, отколкото за събитията в Библията, и всеки ден се откриват нови (седни прочети малко за ЦЕРН).
Пак казвам, аз отказвам да бъда овца, вие ако искате - ваша воля. И не разбирам довода ти защо не трябва да се вярва на учените - не били на едно мнение, е много ясно че няма да са бе, те мислят, имат собствено мнение, не вярват сляпо на всичко дето им се каже, както някои други...
А истината се изменя, да, от човек до човек истината е различна, всеки има своя истина, една универсална за всички хора няма.
Вярата трябва да се изменя, защото е инструмент, създаден от човека да му служи, като му носи вътрешен мир. Един инструмент трябва да бъде удобен за този, който го ползва, съответно трябва да се променя според нуждите му.
Зигфрид, изказваш се неподготвен, кой, кажи ми кой учен е казал, че преди взрива е имало НИЩО?!
Последна промяна от
dafquezz на 27 апр 2010 23:04, променено общо 1 път.