Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 дек 2009 13:05

Трябва ни деф. халф и нападател.
Разиграващи полузащитници имаме достатъчно ( Бардон, Дарко, Балтанов, Огнянов.....дори Балджийски ) !
Но основният проблем според мен, е амортизираната схема с която играем.....твърде предвидима е вече.......дори за отбори като Сливен !
Незнам защо продължавате да спрягате Камбуров ?
Той ясно заяви, че не иска в Левски ! Насила хубост не става !
Реално един Даниел Пеев наистина би свършил работа до Гаджев.
Ако продължим да играем със същата схема, според мен, зад нападателя трябва да играе Дарко.....а Бардон да му е резерва !
Ако не се осъществят трансфери....спасението в атака, е само едно - да върнат Седрик на истинската му позиция.....а именно нападател ( какъвто е играл с години във Франция ) !
Така в центъра Гаджев и Сърмов.....и в атака Дарко и пред него Бардон !
Според мен, това ще е оптимален вариант !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 07 дек 2009 14:42

Найстена отбара изглежда амортизиран.Вижте старите пушки в каква физическа форма са,почти всички са с контузии.Според мене на Левски му трябват 7-8 играча като се започне от вратарския пост та до нападател на всичките постове трябва нови хора.Незнам много ми е интересно дали ръководството следи ситуацията около Иван Иванов и Караджов и дали няма да стане някой скандален трансфер като на Да Коща.

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 07 дек 2009 17:19

Добре де...Дани Пеев е брат на Георги..ако не се лъжа преди 3,4 сезона го взехме от Локомотив София ..и после го разкарахме? Или съм нещо в грешка.Не мисля че трябва да връщаме Домо. Въобще си мисля че Левски трябва да спре с тази практика..едни футболисти да играят по 5 пъти за даден отбор..идват,тръгват си, идват тръгват си. А Сърмов има много качества и е млад.Просто му трябва партньор в средата.Бардон неможе да тича като 20 годишен колкото и да е сърцат и да се раздава.Няма да купуваме футболисти тази зима нали знаете ? :) Не се надявайте. ПРосто бъдете на стадиона и дайте шанс на новия тренер...кой ще дойде :)

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 07 дек 2009 19:19

veseo написа:По-ключовия въпрос е ще се махне ли от Херта, където тъкмо почва да се налага, за да се върне в блатото на нашия футбол?

Как реши, че се налага?Налага се като подгревател на резервната скамейка ... а и треньорът им спомена, че ще гледа да се отърве от него

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 07 дек 2009 19:27

При положение, ме бай Тошо открадна всички пари с Наско и Мъри преди време, откъде да има. Много е трудно в момента да се говори за Левски. Вчерашният мач беше един от най - позорните в цялата история на клуба. След такова нещо всички чужденци заслужават да бъдат изгонени. На Левски не му трябва нито Рабех, нито Бензукан, нито Тиберканин, нито Христов, нито Зе, нито Жо, нито Цецо, нито Ортега, нито Живко, нито Тасевски. Всичките са боклук. Играят само за пари, без да показват и минимално желание за излизане от кризата. Лекета са това. Да се махат всичките с техният шеф Тодор Батков.
Много хора плюят Христо Йовов, Георги Петков, Гонзо, Топузаков, но това са футболисти, дали много на тима и които се ядосват винаги, когато отборът губи. А това значи, че на тях не им все едно, като на онези лекета по - горе. Играчи като Генев, Димов, Цачев, Станчев, Гаджев, Галчев и Пеев - ако дойдат двамата може наистина да дигнат тима на крака. Чужденец обаче трябва да задълго да е забранена дума на Герена.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2009 12:43

Левски бере плодовете на недалновидна кадрова политика и то не от този сезон-от доста време насам.Трябва да се взимат ефективните играчи,а не ефектните.Играчи,които ще се впишат в схемата на игра на съответния треньор.Може да не са най-гръмките имена,но да са точните хора за точните постове.И когато това стане,с тези хора да се работи непрекъснато:заучени комбинации,заучени положения и т.н.Нещо,което,в момента не виждаме в играта на отбора.Някой писа по-горе:имаме много разиграващи халфове.От много "разиграване" в Сливен не се намери някой да ритне топката към вратата.Стигат до вратарското поле и се оглеждат на кого да подадат.Трябва ни един плеймейкър(истинска десятка) и играчи,които да се трудят на терена.От много "вождове" файда няма!

Потребителски аватар
Nikson
Контакти:

Мнениеот Nikson » 08 дек 2009 15:43

Здравейте и от мен!
Аз да попитам за един наистина добър футболист с нюх за гол и сърцат играч.А именно Камбуров от Локо(Сф).
Защо не погледнем на там? Това е чист нападател.Това ни трябва на нас. Човека е доста грамотен с топката.
Дано през зимната пауза успеем да направим един здрав КОЛЕКТИВ за да си мачкаме както си знаем.
Футбола е колективна игра!
Nikson™
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 дек 2009 21:00

Nikson написа:Здравейте и от мен!
Аз да попитам за един наистина добър футболист с нюх за гол и сърцат играч.А именно Камбуров от Локо(Сф).
Защо не погледнем на там? Това е чист нападател.Това ни трябва на нас. Човека е доста грамотен с топката.
Дано през зимната пауза успеем да направим един здрав КОЛЕКТИВ за да си мачкаме както си знаем.

Един играч,когато го потърсят от Левски и откаже,според мен няма втори шанс.На никого няма да се молим.Трябват ни играчи,жадни за изява,а не такива,за които Левски е последна спирка.Освен всичко друго,се нагледахме на "пенсии".Аман!
Последна промяна от blue avalanche на 09 дек 2009 00:57, променено общо 1 път.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 08 дек 2009 23:46

blue avalanche написа:
Nikson написа:Здравейте и от мен!

Един игра,когато го потърсят от Левски и откаже,според мен няма втори шанс.На никого няма да се молим.Трябват ни играчи,жадни за изява,а не такива,за които Левски е последна спирка.Освен всичко друго,се нагледахме на "пенсии".Аман!

А така, с гордостта отнасяйте тройки от Дебрецен :D Забравете, че сте нещо велико, че тряя да сте мечтата на всеки един играч... не сте! Няма такъв български отбор!
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”