ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ЦСКА-София(София) - Левски / 07.10 / 14:45

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 09:42

bilyaletdinov написа:Ако преди 25-27 години някой тиквеник се беше вслушал в приказките на "капацитети" като тук пишещите Митко Иванков нямаше да е легенда на Левски.
Пацо Андреев трябва да си играе всеки мач, както го правеше Митко навремето. Без значение колко грешки прави. Пуснете си някои мачове от 90-те и ще видите, че Митко на младини беше много по-слаб вратар от Андреев.

"Много по-слаб" не мога да преценя, но му помня непремерените излизания на Митко като млад. Направо ме пообъркаше. И не спря с тях доста дълго време.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 09:46

mikata написа:Рикардиньо не е толкова лош просто не му правят положения,а той почти не изпуска излезе ли на позиция.

Абе и така е, и някак си... де да знам. Не мога да не дръпна паралел с един Гонзо. Той сам си създаваше положенията и сам ги реализираше. Беше като бясно куче. Рики е много различен тип. Иска ми се Гонзо тип... Не, че Рики е лош. Той първите си 10 мача имаше 8 гола ли, колко? Но треньора и тактиката беше друга. Според мен нещо не разбира какво му обясява Костов или просто тактиката на треньора е за друг тип нападател.

Orlovec
Контакти:

Мнениеот Orlovec » 08 окт 2023 10:07

Към “юнаците” , които започнаха простотията с ракетите към сектор А:

Ами ако ослепите някой, можете ли да му върнете зрението после?

Ами ако ударите дете, и му остане психическа травма за цял живот ще можете ли да му помогнете?

Напънете се да помислите малко

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 08 окт 2023 10:12

С какво се занимават Ората :oops:
Пацо е дете още, ама бай ганя намира всякакви начини да го храни, тъжно!

Изображение
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 08 окт 2023 10:13

metodito написа:
mikata написа:Рикардиньо не е толкова лош просто не му правят положения,а той почти не изпуска излезе ли на позиция.

Абе и така е, и някак си... де да знам. Не мога да не дръпна паралел с един Гонзо. Той сам си създаваше положенията и сам ги реализираше. Беше като бясно куче. Рики е много различен тип. Иска ми се Гонзо тип... Не, че Рики е лош. Той първите си 10 мача имаше 8 гола ли, колко? Но треньора и тактиката беше друга. Според мен нещо не разбира какво му обясява Костов или просто тактиката на треньора е за друг тип нападател.

Нападателите се оценяват по вкараните голове. Спомням си, че Гонцо като дойде от локото първите две години в Левски вобще не блестеше. Първата гонина в щампионата има вкарани 10 гола в 23 мача, втората 13 гола в 25 мача. Рикардиньо има 13 гола в 25 мача, аняма и година откакто е при нас.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 08 окт 2023 10:18

vvessel написа:Станислав Костов си изработваше сам почти 1/3 от положенията. Има по-добър удар отдалеч, има по-добро пласиране . Лично на мен много ми харесваше и се ядосвах много, че Хубчев го бастиса. Според мен е в пъти по-добър от Рикардиньо. Ако искаш пусни си клипче с головете на Костов и ще видиш разликата.
За нападател като Дембеле и Гонзо не смея и да си мечтая, а и Костов май не харесва типичен таран. Спомням си навремето как махна Срьод Арс, който беше голаджия, но не му се връзвал на схемата на игра.

Гледал съм всички голове на Костов и повечето бяха добутване или само насочване на топката във вратата. Но трябва да се има предвид, че той играеше с доста по-комбинативни съотботници: Обертан, Гомес, Паулиньо, Кабрал. Докато сегашните Уелтън, Джемили, Роналдо по-скоро ще опитат удар, отколкото пас към съотборник.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 08 окт 2023 10:19

Ако искаш да станеш шампион с Андреев , няма как да стане. Вече втори мач ни проваля срещу розовите. И в другите мачове се дъни , като с Лудогорец например. Трябваше това момче да го пратят някъде да се обиграва. На Левски му трябва стабилен вратар, който да организира защитата и да дава спокойствие на тези пред него. С това момче треперя всеки мач. Колко да го чакам бе още 5 години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 10:21

darkblue67 написа:
metodito написа:

Нападателите се оценяват по вкараните голове. Спомням си, че Гонцо като дойде от локото първите две години в Левски вобще не блестеше. Първата гонина в щампионата има вкарани 10 гола в 23 мача, втората 13 гола в 25 мача. Рикардиньо има 13 гола в 25 мача, аняма и година откакто е при нас.

Лошото е, че в днешните условия много, ама много рядко футболист, особено в чужда държава се задържа повече от три сезона. И Рикардиньо очаквам да е така.

Потребителски аватар
darkblue67
Контакти:

Мнениеот darkblue67 » 08 окт 2023 10:24

metodito написа:
darkblue67 написа:
metodito написа:

Лошото е, че в днешните условия много, ама много рядко футболист, особено в чужда държава се задържа повече от три сезона. И Рикардиньо очаквам да е така.

За съжаление си прав, тъкмо се разиграят и ги продаваме, за да вземем някой лев, или те искат трансфер.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 окт 2023 10:26

Kotooshu написа:С какво се занимават Ората :oops:
Пацо е дете още, ама бай ганя намира всякакви начини да го храни, тъжно!

Изображение

Злобен комплексар го е писал това. Вероятно е бил многообещаваща дзвезда на вратата, ма не са оценили таланта му. Твърдо зад Пацо съм! Тука, ако дойде Шмайхел-син ще го сравнят със земята направо. Бахти разбирачите.

Върни се в “Левски”