Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Atila написа:alive написа:"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"
Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!
Моля да бъда извинен:)) просто неправилно съм се изразил.Имах предвид,че и миналия път с Динев беше пред сделка,но в последния момент осра нещата от лакомия.Тогава един от доводите му е бил,че има по добра оферта и го е обърнал на пазарлък.В случая говоря,че всички тези глупости са пародия на бизнессделка от страна на Селинджъра.Защото до момента по този начин за последните 1-2 години доста хора се отказаха от закупуването на акциите.
vasobaso написа:Поредната партенка на Селяка! Те всичките са придружени с някаква третостепенна, "реална" информация (какви ще са новите екипи), потвърдена от "вътрешни източници", но няма кой да ме убеди, че Митьо прави сериозна сделка със СЕРИОЗЕН купувач, особено, когато никой не им знае и имената и селата на италианците...![]()
![]()
![]()
alive написа:Atila написа:alive написа:"иначе и аз съм на мнение,че всичко това е една пародия. Искрено се надявам да греша и нещата да започнат да се оправят"
Ето това ме накара да ти копирам цялото мнение!Кое е пародия,че се надяваш да не грешиш ли?Нали беше убеден от сигурни източници,че сделка ще има?!
Моля да бъда извинен:)) просто неправилно съм се изразил.Имах предвид,че и миналия път с Динев беше пред сделка,но в последния момент осра нещата от лакомия.Тогава един от доводите му е бил,че има по добра оферта и го е обърнал на пазарлък.В случая говоря,че всички тези глупости са пародия на бизнессделка от страна на Селинджъра.Защото до момента по този начин за последните 1-2 години доста хора се отказаха от закупуването на акциите.
ОК!Но ако и този път се случи същата партенка какво става в случая с твоите "източници" и надеждите които ни даваш като информация?
Far Right написа:Този до Пичоне има кафяви очи,а другия дръвник има сини.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта