2 кръг: Верея - ЦСКА - 1:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Долно уйно
- Контакти:
Re: 2 кръг: Верея - ЦСКА, 6.08.2016, 19:00, Стара Загора
Огромния плюс за ЦСКА-София е леката програма към момента и въпреки това изглеждат уникално жалки на фона на фанфарите, които надуват, а ръководството им с тая декларация от типа ЦК беше върха на унижението.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- delqnski47
- Контакти:
bubka написа:BTW какво правят темите за настоящото футболно недоносче в секцията на оригиналния велик ЦСКА.
Поради извънредната ситуация в която се намираме в подфорума на ЦСКА имате право да коментирате и ЦСКА-София,и ЦСКА 1948,и ПФК ЦСКА.Така решихме модераторите,защото и при трите дружества има подкрепа от фенове на ЦСКА,а в крайна сметка този форум е за феновете.Като свърши това ''извънредно положение'' ще мислим друго,но засега е това.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Така трябва да се свирят всички мачове на всички отбори в България, за да се научат как се печели и да не се излагат после в ЕКТ.
Ся тука дето бат Киро вика, че имало тото, не знам. Аз по-скоро видях неумение, еднотипна игра и липса на точни завършващи удари.
Абе не знам как свирят съдиите. Че миналия кръг имаше дузпа за Славия имаше, че Никито свири половината мачове на Лудогорец свири ги, че порязаха Левски срещу Монтана порязаха ги. Иначе явно като съдията не свири за вас падате

-
djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Така трябва да се свирят всички мачове на всички отбори в България, за да се научат как се печели и да не се излагат после в ЕКТ.
Ся тука дето бат Киро вика, че имало тото, не знам. Аз по-скоро видях неумение, еднотипна игра и липса на точни завършващи удари.
Днес всичко беше на безобразно ниво като игра.
agrex написа:Не искам да обиждам никой,но явно тук има доста неориентирани момчета. За каква 32-ра става дума,като това е съвсем нов отбор,дори и да се нарича с познатите четири букви.Освен това във група "В" се играе доста по лесно,особено с червените фенове зад гърба.Но,споко! От следващия мач съдиите ще бъдат съветвани и няма да има проблеми.Всички знаем ,че от Ловеч са специалисти по съветването. И между другото,има два новосъздадени отбора с името ЦСКА.Единият е прекръстения Литекс,нямащ нищо общо с ЦСКА , а другият е ЦСКА 1948. Всеки с чест и достойнство се сетете кой от новосъздадените отбори ще избере. А истинския ЦСКА ще остани в историята със своите 31 титли и останалите си спортни успехи.
Ква В група бе? Литекс игра в А група докато се разсърди и напусна терена, а после ходеше да поддържа форма в Б група. От тия дет играха миналата година за ЦСКА във В група има двама-трима, другото е Литекс

- Долно уйно
- Контакти:
На Галчев му виновни медиите за днешната загуба 

Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
- delqnski47
- Контакти:
гражданин от село написа:djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Днес всичко беше на безобразно ниво като игра.
Определено.И аз ги гледах и представянето е Слаб 2 отвсякъде.Може би второто полувреме вдигнаха лекинко оборотите с Маламов и Аясс,но пак нещо не им стигна.

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
Sofia.
Sofia.
-
delqnski47 написа:bubka написа:BTW какво правят темите за настоящото футболно недоносче в секцията на оригиналния велик ЦСКА.
Поради извънредната ситуация в която се намираме в подфорума на ЦСКА имате право да коментирате и ЦСКА-София,и ЦСКА 1948,и ПФК ЦСКА.Така решихме модераторите,защото и при трите дружества има подкрепа от фенове на ЦСКА,а в крайна сметка този форум е за феновете.Като свърши това ''извънредно положение'' ще мислим друго,но засега е това.
А стига бе,вие не се ли усещате ,че създавате и насърчавате раздорите тука

Долно уйно написа:На Галчев му виновни медиите за днешната загуба
Нали вчера бе спусната директивата - за враговете и мръсните номера. Явно са визирали медиите ....... феновете па псували БФС .... въобще, навсякъде врагове, които сън не спят и само кроят планове как да унищожат кристално чистия проект ЦСКА-София.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
alexdb написа:djd написа:От това, което видях, поне съдията свири нормално - не за единия отбор, не 50:50, а това, което вижда.
Абе не знам как свирят съдиите. Че миналия кръг имаше дузпа за Славия имаше, че Никито свири половината мачове на Лудогорец свири ги, че порязаха Левски срещу Монтана порязаха ги. Иначе явно като съдията не свири за вас падате![]()
![]()
Казвам за този мач. Давам го за пример, макар че Станислав Тодоров не ми е от любимите съдии определено.
Кои "нас" имаш предвид? Че в момента има 3 регистрирани клуба с ЦСКА в името.