XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи) 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: XXVII кръг: ЦСКА - Левски (плейофи)

Мнениеот Кашчей » 14 мар 2014 19:42

bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
demon777 написа:Защо по дяволите Томас Черни ще остане резерва за сметка на Колев?
Не го проумявам
А още по малко проумява къде е Долапчиев. Даже и в групата го няма срамота значи ще го затрием и него

Защото отказва да подпише ;)

Левандовски пускат ли го да играе за Борусия?
Въпросът не е извън темата.

Черни не е нищо особено - нито един мач не ни извади, доста негови грешки! Левандовски е звездата на отбора, играч, който дава качество! Стоян Колев не е по-слаб от Черни, а Мболи е направо като Буфон в сравнение с него! И тук принципа е прост - той не подписва, ние го изпращаме да гледа видео - нека го забележат по-добри отбори от нашия ;)

да не забравяме как беше посрещнат Черни в ЦСКА 8-)

Това, със забиването в резервите, ако не подпишеш , е май български патент. Почнаха в Ботев, мина през Левски, а вие.. поне в това не сте първи :mrgreen: Лошото е, че копирате лошият опит.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2014 19:48

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Udoji90 написа:Ако Милисавлевич попадне и в окончателните 18, ще бъде много добре, дори да остане резерва. Най-добре според мен в защита да започнат Василев и Илиев, тъй като Крачунов се включи късно в подготовката, имаше здравословни проблеми и не участва в контролите, а в предишните 3 кръга даже не беше в разширената група. Ще бъде интересно, ако Марсиньо получи възможност да играе, макар че вероятността не ми се вижда голяма. При всяко положение обаче доста се преувеличаваше, че едва ли не сме останали без играчи - тези 20 изглеждат доста добре, а дори ще отпаднат двама. ;)

Вальо Илиев е наказан заради натрупани жълти картони и няма да играе в този мач за съжаление,вероятната двойка централни защитници е Менди и Василев смятам,че е и най-правилната,защото първо Крачунов не е играл от месеци насам и второ никога не съм го харесвал.Томас Черни винаги ми е бил доста спорен вратар неговата най-силна черта е високите топки поне аз имам такива наблюдения със краката е мега зле така,че по-скоро съм доволен от пускането на Стоян Колев.Има още един детайл дали Черни и Марсиньо ще са достатъчно мотивирани,ако случайно попаднат в титулярният ни състав?Аз имам опасение,че с оглед събитията около тях може и да не си дават много зор.
Според мен трябва да изглеждаме така:Колев,Василев,Менди,Фо-Поре,Здравко Илиев,Чочев,Янчев,Милисавлиевич,(Ако не се оправи най-добре Иван Стоянов да го замени)Тони Силва,Емил Гъргоров,Гуидо Ди Вани

Като казах Илиев, имах предвид Здравко Илиев - за Вальо знам, че е наказан. ;) За Крачунов съм напълно съгласен - горе-долу съображенията ни са еднакви. За Черни и Марсиньо и аз имам подобни опасения - явно и треньорите мислят така, щом не разчитат на тях, макар че и двамата могат да са полезни. Колев по принцип не е по-добър вариант от Черни - миналата пролет в "Черноморец" беше далеч от най-добрата си форма. При сегашните обстоятелства обаче е логично да започне той. Марсиньо много би могъл да помогне, но само ако е мотивиран. Няма начин двамата да са титуляри според мен - Марсиньо даже може да не попадне в окончателната група, ако се прецни, че Милисавлевич може да играе. Горе-долу и аз очаквам такъв състав - евентуално Марто може да започне на левия фланг или на върха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 14 мар 2014 19:52

Udoji90 написа:
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:
Udoji90 написа:Ако Милисавлевич попадне и в окончателните 18, ще бъде много добре, дори да остане резерва. Най-добре според мен в защита да започнат Василев и Илиев, тъй като Крачунов се включи късно в подготовката, имаше здравословни проблеми и не участва в контролите, а в предишните 3 кръга даже не беше в разширената група. Ще бъде интересно, ако Марсиньо получи възможност да играе, макар че вероятността не ми се вижда голяма. При всяко положение обаче доста се преувеличаваше, че едва ли не сме останали без играчи - тези 20 изглеждат доста добре, а дори ще отпаднат двама. ;)

Вальо Илиев е наказан заради натрупани жълти картони и няма да играе в този мач за съжаление,вероятната двойка централни защитници е Менди и Василев смятам,че е и най-правилната,защото първо Крачунов не е играл от месеци насам и второ никога не съм го харесвал.Томас Черни винаги ми е бил доста спорен вратар неговата най-силна черта е високите топки поне аз имам такива наблюдения със краката е мега зле така,че по-скоро съм доволен от пускането на Стоян Колев.Има още един детайл дали Черни и Марсиньо ще са достатъчно мотивирани,ако случайно попаднат в титулярният ни състав?Аз имам опасение,че с оглед събитията около тях може и да не си дават много зор.
Според мен трябва да изглеждаме така:Колев,Василев,Менди,Фо-Поре,Здравко Илиев,Чочев,Янчев,Милисавлиевич,(Ако не се оправи най-добре Иван Стоянов да го замени)Тони Силва,Емил Гъргоров,Гуидо Ди Вани

Като казах Илиев, имах предвид Здравко Илиев - за Вальо знам, че е наказан. ;) За Крачунов съм напълно съгласен - горе-долу съображенията ни са еднакви. За Черни и Марсиньо и аз имам подобни опасения - явно и треньорите мислят така, щом не разчитат на тях, макар че и двамата могат да са полезни. Колев по принцип не е по-добър вариант от Черни - миналата пролет в "Черноморец" беше далеч от най-добрата си форма. При сегашните обстоятелства обаче е логично да започне той. Марсиньо много би могъл да помогне, но само ако е мотивиран. Няма начин двамата да са титуляри според мен - Марсиньо даже може да не попадне в окончателната група, ако се прецни, че Милисавлевич може да играе. Горе-долу и аз очаквам такъв състав - евентуално Марто може да започне на левия фланг или на върха.

За мен Марто би ни бил полезен,ако влезе към 65-70 минута в мачовете,които беше титуляр твърде бързо губи силите си,но това не е толкова ненормално.Смятам,че ако Марто играе ще е по-добре да си започне на фланга.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 мар 2014 19:57

Подкрепям!
Марто ще ни бъде в изключителна полза след 70-тата минута!
Разбира се при негативен резултат или равен!

Но също така може и да играе първите 45 минути като титуляр, зависи от Стойчо!

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 14 мар 2014 20:37

Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
Кашчей написа:
bastuna2003 написа:
demon777 написа:Защо по дяволите Томас Черни ще остане резерва за сметка на Колев?
Не го проумявам
А още по малко проумява къде е Долапчиев. Даже и в групата го няма срамота значи ще го затрием и него

Защото отказва да подпише ;)

Левандовски пускат ли го да играе за Борусия?
Въпросът не е извън темата.

Черни не е нищо особено - нито един мач не ни извади, доста негови грешки! Левандовски е звездата на отбора, играч, който дава качество! Стоян Колев не е по-слаб от Черни, а Мболи е направо като Буфон в сравнение с него! И тук принципа е прост - той не подписва, ние го изпращаме да гледа видео - нека го забележат по-добри отбори от нашия ;)

да не забравяме как беше посрещнат Черни в ЦСКА 8-)

Това, със забиването в резервите, ако не подпишеш , е май български патент. Почнаха в Ботев, мина през Левски, а вие.. поне в това не сте първи :mrgreen: Лошото е, че копирате лошият опит.

Кажи-речи е нормално. Ако го сравниш с живота извън футбола е същото. КАто пример: Подал си предизвестие за напускане на настоящата си работа. По закон, обикновено, трябва да седиш определено врме - обикновено един месец. През този месец - рядко ти се възлага важна работа, шефовете ти те гледат недоволно и като цяло ръководния персонал не се отнася много добре с теб. При Черни и Марсиньо, положението е същото.

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 14 мар 2014 20:46

Младенов поема голям риск с включването на Черни и Марсиньо в групата и ако смята да ги ползва :? :roll: , не мисля че ще е много умен ход ...Трудно се печели доверие повторно
Изображение

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 14 мар 2014 20:53

criminal написа:Младенов поема голям риск с включването на Черни и Марсиньо в групата и ако смята да ги ползва :? :roll: , не мисля че ще е много умен ход ...Трудно се печели доверие повторно

Точно Стойчо мислиш ли, че не го знае това...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2014 21:09

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:За мен Марто би ни бил полезен, ако влезе към 65-70 минута в мачовете, които беше титуляр твърде бързо губи силите си, но това не е толкова ненормално. Смятам,че ако Марто играе ще е по-добре да си започне на фланга.

Така е, има такъв момент. Но пък при сегашните обстоятелства може да се наложи да започне. Силва влиза добре като смяна, но не се знае дали като титуляр ще се справи. Милисавлевич може да стисне зъби, но може да не е готов за повече от полувреме и също да остане на пейката. Ив. Стоянов пък е в най-слаба форма от крилата ни, а Марсиньо при сегашния си статут е абсурд да започне. При това положение Стойчо може да се принуди да пусне Марто от началото. Все пак мисля, че Стоянов ще започне заради добрата сработка с Бадема. Останалите ще се конкурират за другата позиция, като може би най-вече от състоянието на Милисавлевич зависи кой ще бъде предпочетен (и кой изобщо ще е в групата, защото ако Милисавлевич остане в нея дори като резерва, Марсиньо за мен си отпада със сигурност).
Последна промяна от Udoji90 на 14 мар 2014 21:12, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Aberfeldy
Контакти:

Мнениеот Aberfeldy » 14 мар 2014 21:38

Утре ще победим - с единство в делата и Батков в сърцата.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 мар 2014 00:26

svetli-lz написа:
dreben23 написа:По-стойностна победа и дерби от миналата седмица няма! Поне докато не мине и това.. :)
[offtopic]1:0 за Райс Мболи :)[/offtopic]

Дребни радости , дребни страсти ,слаб футбол измислени звезди ...

Дребни голмайсторски сини умения, да не кажа нулеви. Бит като тъпан- за мен не е никак дребно това постижение. :) [offtopic]Следващият, моля. :)[/offtopic]

Очаквам доста голове в този мач заради слабостите, които имат и двата състава. Става ми лошо като виждам как разни бастуни плюят по професионалист като Томаш Черни. Не бил ни вадел в мачове, не знам какво си..Надявам се Стойчо да го пусне като титуляр, Стоян Колев вече не ми вдъхва много доверие. Другият, който искам като титуляр е Иван Маркович, за да се види наистина какво може и какво не. Не искам да започваме и с Иван Стоянов, в много слаба форма е и това се видя и миналата седмица. А футболист като Марсиньо според мен винаги има място в състава стига разбира се да е в добра форма. Доколкото разбрах Неманя е пожелал да играе на инжекции
За мен оптималният състав за това дерби е следният: Черни, Василев, Крачунов, Менди, Фо Поре, Чочев, Маркович, Силва, Милисавлевич, Гъргоров, Ди Вани.
Предпочитам аржентинеца, защото е много борбен и непрекъснато тормози защитниците на противника, умее да отнема и топката, а и в контролите, които изиграхме в Турция показа отличен тандем с Емо Гъргоров и добра сработеност. Ди Вани е точният човек за това дерби! :)

Левски ще изглежда много офанзивно и е добре да им отговорим със същото, иначе ще си имаме доста проблеми според мен. Мартин Петров и Иван Стоянов трябва да влязат след почивката, но като знам Стойчо какъв инат е пак ще започнем с тях. Тони Силва е невероятен футболист и е време да започне от първата минута. Левски няма да се върже втори път на един и същи ход. Иска си нова добра изненада. :) А футболисти за това определено имаме! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”