ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: ЛЕ, Лудогорец - ПСВ Айндховен 2:0!!!

Мнениеот tsonpen » 30 ное 2013 23:41

ЛУДОГОРЕЦ написа:Погледнете какви играчи направихме безсилни...2-3 национали на мъжкия,2-3 на младежите им,един викинг национал..
Единственото което показаха, беше яд и безсилие.Дали си мислите ,че ще финишират с тези играчи 8ми в тяхното първенство?В първия мач дали не бяха 4ти?Не спукаха ли АЯКС с 4-0?Преди 3 дни АЯКС не победи ли Барса?Много въпросителни за заядливите сополанковци...истината е,че ПСВ са си ПСВ.Някои ги боли,че техния отбор не може и да помирише в момента футболната магия,но както се вика-това е положението.
Напред Лудогорец,да се пукат душманите!

А, нещо пак започваме да си въобразяваме ;)
Истината би трябвало да бъде, че тази година всички са слаби - и Слован, и Партизан, и ПСВ (съответно Аякс и Барселона), и Динамо Загреб (те горките и миналата бяха слаби), и Левски (като Динамо тоже), и ЦСКА (и те като антипода си).
Добре че има два отбора от световна величита - "Черно море" и Литекс, че да ни ракрият какви всъщност сме късметлии :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 01 дек 2013 09:31

Не знам какво толкова се навивате. Срещнахте се с един свестен отбор и това беше Базел. Смазаха ви. Тотално ви надиграха и цяло чудо, че не ви напълниха още кошницата. Защитата ви все едно не съществуваше. Не се залъгвайте от постигнатото, срещнахте се само с отбори които са яко разклатени.
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 01 дек 2013 10:11

NADURVEN_FILOSOF написа:Не знам какво толкова се навивате. Срещнахте се с един свестен отбор и това беше Базел. Смазаха ви. Тотално ви надиграха и цяло чудо, че не ви напълниха още кошницата. Защитата ви все едно не съществуваше. Не се залъгвайте от постигнатото, срещнахте се само с отбори които са яко разклатени.

Щом сме в компанията на разкритите от "Базел" (точно до "Челси") аз съм доволен. Аз пък смятам, че от мача с "Базел" научихме много и ако сега играем с тях пак няма да продължил, но няма и да изглеждаме толкова беззъби. Тогава Стоев все още не си бе наложил напълно стила на игра, Мисиджан правеше дебют. Ти си от тези, които ако ни се падне "Ювентус" и ни отстрани ще каже: "Ето, доказателство за пълната случайност, че достигнахте до там". Това е смешно, преди това участие в ЕКТ този отбор имаше всичко на всико два мача в Европа. В момента изнася лекции на "ПСВ" и "Динамо" - отборът с пъти по-висок бюджет и опит в турнира.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 01 дек 2013 10:16

D.Georgiev написа:
NADURVEN_FILOSOF написа:Не знам какво толкова се навивате. Срещнахте се с един свестен отбор и това беше Базел. Смазаха ви. Тотално ви надиграха и цяло чудо, че не ви напълниха още кошницата. Защитата ви все едно не съществуваше. Не се залъгвайте от постигнатото, срещнахте се само с отбори които са яко разклатени.

Щом сме в компанията на разкритите от "Базел" (точно до "Челси") аз съм доволен. Аз пък смятам, че от мача с "Базел" научихме много и ако сега играем с тях пак няма да продължил, но няма и да изглеждаме толкова беззъби. Тогава Стоев все още не си бе наложил напълно стила на игра, Мисиджан правеше дебют. Ти си от тези, които ако ни се падне "Ювентус" и ни отстрани ще каже: "Ето, доказателство за пълната случайност, че достигнахте до там". Това е смешно, преди това участие в ЕКТ този отбор имаше всичко на всико два мача в Европа. В момента изнася лекции на "ПСВ" и "Динамо" - отборът с пъти по-висок бюджет и опит в турнира.

Ще кажа истината. Както виждаш съм ви поздравил и съм си казал мнението за мача с ПСВ. Не можеш да кажеш на черното бяло.

Стойте малко на земята.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 01 дек 2013 10:41

Отборът няма от какво да се срамува от мача с Базел. Паднахме на два пъти с по два гола разлика, точно с колкото загуби ПСВ от нас. Но на Базел поне вкарахме два гола, дори имахме временен обрат, докато ПСВ не може да се похвали с нищо подобно.
И още нещо за мачовете с Базел: Направи ми впечатление още на пресконференцията на Стоев преди мача, че той подчерта класата на Базел и това, че ние не можем да се мерим с тях. За мен, юздите на отбора бяха леко отпуснати в плейофите. Мисля, че щабът си даваше сметка в онзи момент, че за Лудогорец е по-добре да продължи в ЛЕ, вместо в ШЛ. Както и се оказа, че е. През второто полувреме, когато Базел си вкараха трите гола, аз видях един твърде почтителен Лудогорец и го нямаше онова пълно себераздаване и онази борба, която видяхме по-късно в мачовете с ПСВ и Черноморец Одеса. Иначе мисля, че поне едно равенство в София можехме да изтръгнем. Но е вярно и това, че тогава отборът имаше по-малко опит, а тези мачове помогнаха да се натрупа такъв. Победите в онези мачове не бяха такива абсолютни цели, каквито цели бяха поставени на отбора в ЛЕ и още повече задължаващи след добрия старт.
Не знам някой от нас да си въобразява, че Лудогорец е еврострашилище. Естествено, че има отбори, срещу които Лудогорец няма възможност за силно представяне. Но като за България е един супер отбор, който може да се мери и с някои именити европейски отбори.
[center]Изображение[/center]

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 01 дек 2013 10:51

Опитахте се да ги надиграете, но техните футболисти бяха много по-качествени. Нямаше как да ви се получи. В такива неравни битки се нареждат всичките играчи в защита и каквото стане. В защита обаче не играете добре, видя се и в мача срещу украинците, които си бяха откровено куци в завършващия удар.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 01 дек 2013 11:43

NADURVEN_FILOSOF написа:Не се залъгвайте от постигнатото, срещнахте се само с отбори които са яко разклатени.

Играеш срещу тва което излезе срещу тебе, нали така.
Боли ги фара Лудо че ПСВ били в намсиква форма, че Динамо били еди кви си...това не е проблем на Лудо, те излизат и си бият, вие си завиждайте и злобейте,аз лично им се радвам...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 дек 2013 16:03

NADURVEN_FILOSOF написа:Опитахте се да ги надиграете, но техните футболисти бяха много по-качествени. Нямаше как да ви се получи. В такива неравни битки се нареждат всичките играчи в защита и каквото стане. В защита обаче не играете добре, видя се и в мача срещу украинците, които си бяха откровено куци в завършващия удар.

За украинците си прав, имат 1 стил на игра, който винаги спъва Лудогорец. А разградчани наистина не са толкова големи, колкото им се иска ноо.. на 1/16 финал са, с победи... това е положението. Аз даже им пожелавам слабаци на жребия, няма да са толкова стойностни мачове ама там точки да трупат, да тръгне коефициента на страната още нагоре па после да мечтаем за велики дербита с грандове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Илич Рамирес
Контакти:

Мнениеот Илич Рамирес » 03 дек 2013 09:55

Само да вметна.Срещу Базел излязохме да се надиграваме и се получи доста зрелищен двубой....нямаше ритане по играчи,блъскане,ръчкане и топката накрая на обезболяващи.....пък дали са ни съдрали,щом ви харесва,така да бъде.

Върни се в “Лудогорец”