Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Re: Фенове на Берое са нападнали Лудогорец

Мнениеот balgarin » 16 ное 2013 20:02

локо до живот написа:ами що наказаха Лко пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?

Не знам. И какво точно ви наказаха тогава, че съм забравил вече?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 20:03

И на мен не ми пука какво си мислиш за нас, но ми пука за нашите футболисти. и ми пука да има адекватни наказания. Само така ще се влезе в правия път !!
Отивай да си пишеш домашните, че те чака училище понеделник !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 16 ное 2013 20:03

TheMelodyInMyHeart написа:хаха, смях в залата :) Само се вижте кои се правите на ощипани госпожички и пищите най-много - точно привърженичките на тези отбори, които са ни сърбали попарата тия дни :)
Като сте толкова Хинтелигентни и културни бихте ли ми казали има ли разлика между футболист и нормално човешко същество? Нещо първият да е повече от втория? Ако да - с какво? А ако не - тогава защо пловдивските госпожички редовно си правите побоища преди, по време и след вашето така грандиозно дерби и се налагате едни други? Шопските измекяри с техните подръжници из страната ( които са диви селяни ако са на страната на БЕРОЕ, ама са много велики и най-най-най ако са сини-червени боклуци) не хвърлят бомбички и даже не убиват хора (да почива в мир споменатият Младен), а? Варненските малоумници нещо се мислят за големите аристократи щото какво, имат 2 мозъка ли? Въобще на какво основание пишете тука без да знаете какво е ставало, става и ще става? Кои сте вие, че да давате присъди и да казвате какви наказания трябва да понесем? И най-вече що не си видите вашите си кочинки и тогава да давате акъли, а ?
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 ное 2013 20:05

локо до живот написа:ами що наказаха Локо пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?

Ами беше по време на мача май Вихрен - ЦСКА, и вие хвърляхте камъни по армейците ! После ви завардиха и полцията и ви изловиха и така...Не знам дали бе наказан клуба !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 ное 2013 20:06

hd29 написа:
honda написа:
bufera80 написа:
acmilan написа:Само човек, който няма никаква представа от правилника на футболния съюз и дори здравата логика може да си помисли, че са възможно или още по-малко неизбежни санкции спрямо клуба. Извършителите трябва да бъдат съдени. А идиоти има навсякъде, ясно е, че е модерно сега да се пише кой е селянин, но няма агитка, която да не върши глупости. Наши фенове направиха уникална простащина и никога не бих застанал до тях в нещо такова. Само дето заради тях да ме наричат мен селянин, няма да стане. Само Берое.

Я ти вземи прочети правилника и виж колко време преди мач,по време на мача и след мача,КЛУБЪТ ДОМАКИН ТРЯБВА ДА ОСИГУРИ ОХРАНА НА ОТБОРА ГОСТ...Ама го прочети хубаво и си го набий в тъпата селска глава

Би ли ни светнал как се налага наказание за нещо ,което го няма описано в доклада на нито едно длъжностно лице- нито дежурния делегат ,нито полицията?
Колко време преди мач отбора домакин осигурява охрана на отбора гост и колко време преди въпросния мач е станал въпросния инцидент?

А прочети ли и чл.6 от въпросния дисциплинарен правилник.

След като цитираш въпросния Дисциплинарен правилник- да беше цитирал и чл 5 и чл 10 там пределно ясно е описано за какъв период от време отбора домакин носи отговорност, както и кой има право да пише доклад .
За мен лицата участвали в това безобразие е напълно нормално да си получат съответните наказания,но не виждам по какъв начин ФК Берое може да бъде свързан с тях. За мен въпроса е от компетенцията на съответните правоохранителни и правораздавателни органи,но не и на БФС. По тази логика примерно група играчи на Лудогорец може да отидат на дискотека примерно във Варна (да кажем "Час пик") и влезнат там в конфликт с някои субекти то трябва ли да бъде наложено наказание на Черно море?

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 16 ное 2013 20:07

balgarin написа:
локо до живот написа:ами що наказаха Лко пд след като хвърляха камъни по фенове на цска-не помня къде беше,някъде из македонско?

Не знам. И какво точно ви наказаха тогава, че съм забравил вече?

и аз съм забравил,май една среща на неутрален,ако си спомня някой да каже

мили

Мнениеот мили » 16 ное 2013 20:08

Берое вън от А ПФГ.
За потенциални убийци няма място никъде, само в "дранголника".

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 16 ное 2013 20:09

Смешни оправдания и на ръководството на Берое. Лудогорец отиват в Стара Загора, намират си сами някакъв терен, слизат от автобуса и почват да тренират. И видиш ли късмет - 30 заралийски лумпена. Това,че Лудогорец са извън района на спортното събитие, не означава, че ако лумпените решат могат и с танк да си гърмят! Играчите на Локо Пд май курбан трябва да дават след нападението срещу автобуса предишния кръг! Това вече е рецидив! Задължително наказание за Берое, за предпочитане е обаче първо утре да ви бием, а после да ви скъсат задниците от глоби, а защо не и нещо повече!

SARVI_BG
Контакти:

Мнениеот SARVI_BG » 16 ное 2013 20:09

uppercut написа:Бахти селянията заралиите продължават да пропадат като публика .........левскарите не нападат чрвените футболисти и обртаното......... в Пловдив е същото......... все пак си има някъв морал и правила .........ама мишките са си мишки .........до скоро мислех заралии за мъжки момчета но уви ........същите мишки като орките ...... хвърлят камъни и бягат

Кой преби Христо Янев бе НЕЩАСТНИК?Мишка си ти ДЕБИЛ.

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 ное 2013 20:11

мили написа:Берое вън от А ПФГ.
За потенциални убийци няма място никъде, само в "дранголника".

nedko написа:Смешни оправдания и на ръководството на Берое. Лудогорец отиват в Стара Загора, намират си сами някакъв терен, слизат от автобуса и почват да тренират. И видиш ли късмет - 30 заралийски лумпена. Това,че Лудогорец са извън района на спортното събитие, не означава, че ако лумпените решат могат и с танк да си гърмят! Играчите на Локо Пд май курбан трябва да дават след нападението срещу автобуса предишния кръг! Това вече е рецидив! Задължително наказание за Берое, за предпочитане е обаче първо утре да ви бием, а после да ви скъсат задниците от глоби, а защо не и нещо повече!

2 бр. зелени апове които си нямат хабер от правилата на БФС ! Да бяхте прочели ли правилника на БФС и разпоредби към него преди да искате наказание ли а ?! Аман от идиоти(да се разбира фенове на зелените апове) със зелени цайси !!!
Последна промяна от iliyan на 16 ное 2013 20:12, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Лудогорец”