II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА 19 август 2012 20:00
Никога до сега не ми е било толкова безразлично, когато имаме мачове. Попринцип си късам нервите от яд, но днес ми беше почти все тая, дори не очаквах победа, но докато боклуците не се махнат така ще бъде. ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ, ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Артилериста
- Контакти:
Аз се израдвах на равния и очаквах точно такъв резултат.С тези играчи-толкова.Може би, с новите ще е по-добре,но за сега по-важното е да не губим мачове. 

"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"
По-слаби Черноморец и ЦСКА досега не бях гледал! Това беше мач, достоен за отбори от втората половина на таблицата във В група
Нищо добро не чака и двата отбора 

[center]
[/center]

petkan написа:По-слаби Черноморец и ЦСКА досега не бях гледал! Това беше мач, достоен за отбори от втората половина на таблицата във В групаНищо добро не чака и двата отбора
Е,ти за какво мислиш,че ни наказаха БФС?А миналия кръг бяхме още по-слаби,защото и треньора бе наказан.Сега остава и някоя контузия да ни сполети (Черни например) и съвсем ще отървем първенството.Дано Стойчо спечели следващите срещи,за да ни остане някаква надежда в борбата за титлата.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
Re: II кръг Черноморец (Бургас)-ЦСКА - 1:1
Както знаем титла и с 8 т. преднина се губи. 

Анатоли Нанков.
"Ние не направихме нито една смяна, понеже нямаме кой знае какво на пейката. Млади момчета, които тренират от една седмица с нас. Сигурно имат качества, но им трябва време. С тези хора може би ще играем още два кръга", допълни асистентът.
"Ние не направихме нито една смяна, понеже нямаме кой знае какво на пейката. Млади момчета, които тренират от една седмица с нас. Сигурно имат качества, но им трябва време. С тези хора може би ще играем още два кръга", допълни асистентът.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
- blue avalanche
- Контакти:
GOLEADOR написа: Анатоли Нанков.
" Млади момчета, които тренират от една седмица с нас....", допълни асистентът.
Ами да сте ги тренирали по-дълго време.Кой ви е виновен?
При нас и Вутов,и Чаворски,и Тонев,и Цонев са готови във всеки момент да влязат и да заиграят!Без оправдания...

- dreben23
- Контакти:
Аз що си мисля, че с този Анисе играем срещу противниците с човек по-малко! Колкото по-бързо го разкараме, толкова по-добре ще заиграем! Казах ви, че този е най-слабият футболист в цяла България, ама не вярвате! Стойчо да се маха и той! Но иначе ми се струва, че горе долу добре сме се представили. Точката си е точка, но -5 си е сериозно изоставане за А група. Малко по малко нещата ще започнат да си идват на мястото. 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
blue avalanche написа:GOLEADOR написа: Анатоли Нанков.
" Млади момчета, които тренират от една седмица с нас....", допълни асистентът.
Ами да сте ги тренирали по-дълго време.Кой ви е виновен?
При нас и Вутов,и Чаворски,и Тонев,и Цонев са готови във всеки момент да влязат и да заиграят!Без оправдания...

затова ги гонехте и връщахте в отбора, както с Карвальо
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !