Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lavina68
Контакти:

Re: ТОПУЗАК - ЕДИН ГОЛЯМ ... ЗАВИНАГИ !!!

Мнениеот lavina68 » 05 авг 2009 23:57

БРАВО :) :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Вероятни съперници !!!

Мнениеот delpi » 05 авг 2009 23:58

smash_the_reds написа:Какъв Ред Бул,бре,какво Торо Росо?Това не е Ф1,Залцбург кажи! :lol:

:lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

cvetan
Контакти:

Re: Евробоецът за последните 10 години - факти, а не измислици

Мнениеот cvetan » 05 авг 2009 23:58

acmilan написа:Моето мнение е,че ЦСКА също направи няколко забележителни мача през тези 10 години,но това не може да се сравни с четвърт финала за УЕФА и влизането в Лигата на Левски.От едната страна стоят епизодични победи,а от другата призови класирания,недостижими за друг отбор в последните 20 години.Според мен нямат значение точките,а това кой докъде е стигнал.Успех на всички и дано България да върви напред във всяко отношение!

Това ДАНО , можеш да го забравиш. И двата отбора , а даже и Литекс вървят на долу - що се касае до качеството на футболистите. Като цяло отборите стават по- слаби в сравнение с предната година. Изключение е отбора на ЦСКА при Томов ,когато последния не си плащаше задълженията. Което показва , че пари в БГ футбола никой не влага. Дават се толкова колкото да се постигнат задачите минимум. За Левски да бие ЦСКА; за ЦСКАто да не се изложи в шампионата,; за Литекс да вземеме поне някоя купа. За игра и отбори никой не мисли - включително и Батков , а можеби най-много Батков.
Което е тъжно.
А що се касае до статистиката, момчето явно ви провокираше стази стъкмистика - ясно е ,че Левски е представителя на БГ в евротурнирите, но по-пресния спомен са трите подред издънки в европа, а не 1/4 финалния поход на мечтите.
През този период ЦСКА има победа в официален мач срещу действащия шампион на Европа на негов терен. И по този показател си остава едиствения БГ отбор, докато Левски натрупа география от уникални отбори срещу които е загубил.
Много е гот да ви бъзика човек, лесно се палите , пък и се взимате много на сериозно, което е смешно на фона на постиженията и наличните играчи.
Победата срещу БАКУ ви е признавам , спечелена с чест
-да се готвят, Барселона , Манчестър, Лион, Хамбургер , Сливен, и др. носители на имената на собствените си градове 8-)

IMPERATORA_90
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот IMPERATORA_90 » 05 авг 2009 23:58

точно така всичко без Залцбург по възможност Шерифите хахаха

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 05 авг 2009 23:59

Според мен всички отбори са абсолютно преодолими .
Отбора не трябва да се задоволява само с лига Европа , а с всички сили да се хвърли на живот и смърт в плейофите.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Извинете се на Йовов! Ицо много си голям!!!!

Мнениеот delpi » 05 авг 2009 23:59

Agentriot написа:Съжалявам,че наистина го казвам,а и предполагам,че много хора ще ми теглят една,че може и повече,но дори и днес останах разочарован и изнервен от отиграванията на Йовов,да преди беше наистина "бижутер" и ги развинтваше,ма сега е сууууууууууууууууупер мега бавния,повечето му пасове са грешни или в най-добрия случай-спорни,а и твърде много бави играта с опитите си да се прави на мн техничен.Да,преди и аз съм го възхвалявал и издигал за игрите и головете му,НО сега е друго време и той не е първа младост,което от физическа гледна точка е очевадно.Първото полувреме беше може би най-слабият от Левски,просто НИЩО не направи,второто малко повече се постара и вкара наистина един много важен гол,а и направи 2-3 много хубави центрирания,но не игра толкова колкото го хвалите и го изкарвате според мен.А за Жоро Христов-никога не съм го псувал аз специално или нещо,защото според мен реално има талант и потенциал да замести Гонзо като голмайстор на отбора,за лидер не се знае още.Просто му трябва да работи сериозно и съвестно и резултатите ще дойдат,а може би и вече идват.Иначе честита заслужена победа на всички левскари и успех в предстоящите мачове в европейските клубни турнири!И САМО ЛЕВСКИ!!!

Винаги ще има и такива с мнение като твоето. Не може всички да виждаме нещата по еднакъв начин.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Искахме плейофи,жребия се тегли на 07.08

Мнениеот buffon » 06 авг 2009 00:00

Всичко си зависи от нас.ако играем концентрирано и да се борим и в двата мача както днеска ще бием който и да ни се падне.

Потребителски аватар
dark_smoke
Контакти:

Мнениеот dark_smoke » 06 авг 2009 00:01

Toпчо си е легенда. Благодарим ти !
Национален фронт "Велика България"

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 06 авг 2009 00:01

Топчо е най-големия,просто беше безгрешен и се държа като истински лидер и капитан,дори и без капитанска лента!Той е един добър пример,че няма стари,млади,ниски,високи,а има можещи и неможещи!Въпреки,че беше с една,а и може би 2 глави по-нисък от алмейда,той не му даде нито една топка,а с Рабех дори си го подаваха-ту единият му я вземе,ту другият.Браво на Левски и успех напред-в Евротурнирите!САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 06 авг 2009 00:02

Като гледам, май вече мога да ви честитя групите! Дано и там имате късмет с жребия.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Архив”