Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 12:08

Какви документи искаш? За това, че взехте Силва за 500к евро и след няколко месеца разтрогнахте, което е очевидна загуба от 1 милион? Или искаш документ, че в последните 3 години отпадате в първи кръг, съответно приходи от ЕКТ няма? А може би искаш документ за твърденията на Батков, че иска да увеличи капитала на 20 милиона, без да брои стадиона? Или за другото му твърдение, че само Рабех му струва 750к евро? Очакваш от мен да доказвам думите на Батков?? Наистина ли? А да не би да искаш документ, че за 4 години през Левски са минали над 120 играчи и 7-8 треньорски екипа? Или пък искаш документ, че някой строи трибуна, която до момента е около 6 милиона? Вероятно ти си убеден, че разходите за този строеж се пишат на някой друг, а не на ПФК Левски, така ли?
Кое точно искаш да ти докажа???
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 12:08

leski написа:
След дълго мълчание, легендата на Левски Наско Сираков най-накрая проговори пред медиите за поредната си раздяла с клуба след скандалите около представянето на Ивайло Петев за треньор. Наско призова Тодор Батков да признае публично, че няма пари за Левски и прогнозира, че отборът ще страда още дълги години.

"Не виждам защо все аз трябва да бъда лошият. Да излязат шефовете и да кажат какво става в клуба. Ситуацията е смешна, ако не и трагична. Нека Тодор признае публично, че няма пари, и да каже кой му помага. За който и да е български бизнесмен е много трудно в тези времена да издържа сам такъв клуб. От много време няма сериозни постъпления и нещата само се закърпват. Сега продадоха най-качествените и най-перспективните футболисти - Гари Родригес и Антонио Вутов. За втория през лятото водехме жестока борба да остане. Това нормално ли е? Левски е тотално скъсан финансово. Тези пари обаче ще стигнат само до март, когато проблемите с издръжката пак ще се стоварят. Тогава кого ще продадем? Трябва да се каже на хората какво става. Първенството се подновява след 15 дни и феновете ще живеят с идеята за победи. А те няма как да дойдат. Ще имаме сериозни проблеми в оставащите мачове, предвид състава, с който разполагаме. Просто няма игрови потенциал за борба с Литекс, Лудогорец, Ботев. Дори и с ЦСКА, който ни надигра тотално за купата. Трябва да помислиш как ще замениш тези, които продаваш", каза Сираков.

Не че ми пука де, ама...

Ами като е толкова отворен, защо той не каже какво е финансовото положение в Левски, или не му стиска, щото е емблемата на Renault?
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 12:12

vaskonti написа:Какви документи искаш? За това, че взехте Силва за 500к евро и след няколко месеца разтрогнахте, което е очевидна загуба от 1 милион? Или искаш документ, че в последните 3 години отпадате в първи кръг, съответно приходи от ЕКТ няма? А може би искаш документ за твърденията на Батков, че иска да увеличи капитала на 20 милиона, без да брои стадиона? Или за другото му твърдение, че само Рабех му струва 750к евро? Очакваш от мен да доказвам думите на Батков?? Наистина ли? А да не би да искаш документ, че за 4 години през Левски са минали над 120 играчи и 7-8 треньорски екипа? Или пък искаш документ, че някой строи трибуна, която до момента е около 6 милиона? Вероятно ти си убеден, че разходите за този строеж се пишат на някой друг, а не на ПФК Левски, така ли?

Искам документ за споменатите цифри, щото ако няма публикуван такъв, всеки абдал може да си развява различни суми в медийното пространство и да си ги нагажда в зависимост от собствения интерес. Ти като си толкова отворен с какво ще докажеш, че са дали толкова пари на Силва или за Рабех? С признания Баткови или Сиракови по медиите ли? Това не важи. Докато не се появят официалните договори всичко е плява, и от нея се възползват такива като теб и като ГА.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 06 фев 2014 12:23

http://topsport.ibox.bg/interview/id_644881239 Сериозен ли е Сираков, а има едно мнение и от Кокала в този сайт :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 06 фев 2014 12:30

donDiego написа:http://topsport.ibox.bg/interview/id_644881239 Сериозен ли е Сираков, а има едно мнение и от Кокала в този сайт :idea:

Интересното е защо точно сега се изака, а не по-рано... Дали има нещо общо с Раева и смехотворния й опит за партия и обединение от партии, лансирани от платени телевизии или е надушил някаква готвеща се промяна в управлението на Левски?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 фев 2014 13:11

boabbb написа: А Батков да ми вика, че е изкарал 1.5 милиона от Иртишката епопея ... бива да е адвокат, да лъже, ама той на Лупищина го обърна :mrgreen: :lol:

Само с преминаване на даден кръг ли може да се изкарват кинти ? :lol:

Ако отпаднеш рано срещу анонимник, срещу който си бил брутален фаворит, не може, викаш ? :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 фев 2014 13:26

THE G.A.M.E написа:
boabbb написа: А Батков да ми вика, че е изкарал 1.5 милиона от Иртишката епопея ... бива да е адвокат, да лъже, ама той на Лупищина го обърна :mrgreen: :lol:

Само с преминаване на даден кръг ли може да се изкарват кинти ? :lol:

Ако отпаднеш рано срещу анонимник, срещу който си бил брутален фаворит, не може, викаш ? :mrgreen:

Извинявай, не се усетих навреме :lol: Така може и двойно да изкараш :mrgreen: Ще прихванете вие от бат Венци, ама ... :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 фев 2014 13:32

Der Schmarotzer написа:
vaskonti написа:Какви документи искаш? За това, че взехте Силва за 500к евро и след няколко месеца разтрогнахте, което е очевидна загуба от 1 милион? Или искаш документ, че в последните 3 години отпадате в първи кръг, съответно приходи от ЕКТ няма? А може би искаш документ за твърденията на Батков, че иска да увеличи капитала на 20 милиона, без да брои стадиона? Или за другото му твърдение, че само Рабех му струва 750к евро? Очакваш от мен да доказвам думите на Батков?? Наистина ли? А да не би да искаш документ, че за 4 години през Левски са минали над 120 играчи и 7-8 треньорски екипа? Или пък искаш документ, че някой строи трибуна, която до момента е около 6 милиона? Вероятно ти си убеден, че разходите за този строеж се пишат на някой друг, а не на ПФК Левски, така ли?

Искам документ за споменатите цифри, щото ако няма публикуван такъв, всеки абдал може да си развява различни суми в медийното пространство и да си ги нагажда в зависимост от собствения интерес. Ти като си толкова отворен с какво ще докажеш, че са дали толкова пари на Силва или за Рабех? С признания Баткови или Сиракови по медиите ли? Това не важи. Докато не се появят официалните договори всичко е плява, и от нея се възползват такива като теб и като ГА.

Виж, ако смяташ, че Батков е "всеки абдал, развяващ цифри", това е друг въпрос. Аз не мога да докажа твърденията на Батков, нито тези на Тонев. Честно казано не виждам какво нереално виждаш в това един играч на Евертън, младежки национал на Португалия, да струва 500 000 евро. Пак добре, че толкова тънко сте минали. Що се отнася до Рабех -
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=168786
Верно, това изказване е на някой си абдал, но все е нещо.
За Прохазка платихте 150 000 евро, познай за колко го "продадохте". А Прохазка е един от многото.
Сумата за стадиона трябва ли да я доказвам? Колко мислиш, че струва всичко това до момента - 50-60 000 лева? И не се пише на ваша сметка, а на Тонев, така ли смяташ?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 06 фев 2014 13:40

vaskonti написа:
futbolqga написа:Съжалявам, но не мога да се съглася с доводите ти.
Първо - нямало как да сме взели 1.5 млн. Ако пак погледнеш, ще видиш, че в тези 1.5 млн са включени парите от Уефа, тв права, билети и др. подобни. Информацията е лично от Батков - ако твоята е по-точна, моля, сподели я.
Второ - Рабех, Жо, Зе. Тези играчи през 2013 бяха ли в Левски или аз нещо не съм в час? Когато те бяха привлечени в Левски, отборът играеше четвъртфинали в УЕФА и в групите на ШЛ - пари имаше в излишък. Последната година да сме взимали такива играчи? През летния прозорец платихме сума само за Бру, а сега привличаме разни играчи за по 30-50к евро. Както съм и написал - само трансфера на Базил обезпечи всичките ни покупки за този сезон.
Трето - споменаваш Жоао Силва. Трансферната сума платена за Жоао, беше върната двойно!! от трансфера на Дарко Тасевски, в същия трансферен прозорец. Ти хубаво споменаваш играчите, от които сме на загуба, но любезно пропускаш какво печалба осъществихме от играчи като Дарко и Гарата, които надхвърлят разходите значително. Можем да ги сметнем ако искаш ;)

Ами няма как да сте взели такива пари от УЕФА - по принцип за участие в първи кръг се полагат 100 000евро. Левски отпада 3 години подред все в първи кръг. Като теглиш чертата вероятно не сте на загуба, но просто няма как да достигнеш сумата от 1.5 милиона, няма от къде да дойдат такива пари, а пък за 1 година, при това последната, е пълен абсурд!
Второ, изрично подчертах, че въпросното интервю е от преди 4 години, а го цитирам защото от тогава нямате нито един съществен приход ако не броим Дембеле и Жо. За Жо е трябвало да платите 38% от трансфера на бившия му клуб. Направи сметка и ще видиш, че само тези тримата ви струват между 2.5 и 3 милиона. За Силва не знам как точно ги сметна, че сте си избили парите два пъти, но първо го купихте за около 500к евро, след което разтрогнахте с него срещу неизвестно обезщетение, което със сигурност не е било малко. Аз тук ги смятам над 1 милион назад, ти не знам какво смяташ. А вероятно и сам ще се сетиш каква заплата е взимал междувременно. Колко мислиш, че ви струвал Марсиньо - играч с визитка, когото не може просто да придумаш да прекрати договора си. А за колко пари мислиш, че сте продали Базил - във втора дивизия на Белгия? В крайна сметка, за последните 5 години имате 3-4 прилични изходящи трасфери, които се явяват единствения сериозен приход, извън спонсорските. Това са 3-4 човека, а през клуба са минали над 120, много от които разтогват срещу прилично обезщетение и то след като преди това сте платили трансферни суми за тях. Някои от тях са се радвали и на заплати от над 10-15к евро. На фона на всичко това добави и 6 милиона до този момент за стадиона. Тия милиони на чия сметка мислиш, че се пишат? На Батков? На Тонев? На Левски, разбира се!
По думите на Батков дълготрайните активи на Левски трябва да станат 20 милиона за да бъдат покрити голяма част от дълговете. Отделно още 40 милиона за стадиона. Кои са тия дълготрайни активи на Левски за 20 милиона, щом не се брои най-основния и значимия?
Искам да кажа, че парите, които идват от спонсори и от Батков не са чист приход, а отиват за покриване на разходи, които в повечето случаи са по-големи, поне в последните 3-4 години.

Тези милион и половина включват и парите от билети - при средна посещаемост около 7000 в 15 домакински мача за първенство + тези за купата. Включват се и парите от тв права, както за ект, така и за А група.
А за това, че сме взели Силва за 1 милион лева - да се смея ли, да рева ли? Къде я видя тази глупост? Силва беше привлечен за 300 000 евро или 600 000 лева. Къде го сънува този милион, просто не знам. И ако можеш да ми обясниш как докара загубите на Левски от трансферите на Зе, Жо и Жеан до 3 милиона. Единственият от тримата, който беше продаден на загуба беше Жеан, но до колкото си спомням не сме го купили за 3.5 милиона, за да сме на загуба с 3. А и дори да е така, сметни приходите от Домо, Ричи, Миланов, Гара, Дарко, Гари, Антонио и ще видиш, че само те се равняват на 15 милиона лева. Прибави приходите от 1/4 финал за Уефа и групите на ШЛ (ще ти подскажа - над 20 милиона лева) и ми кажи как загубите от Зе, Жо, Жеан и Рабех са разорили клуба.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 фев 2014 13:46

futbolqga написа:
vaskonti написа:
futbolqga написа:Съжалявам, но не мога да се съглася с доводите ти.
Първо - нямало как да сме взели 1.5 млн. Ако пак погледнеш, ще видиш, че в тези 1.5 млн са включени парите от Уефа, тв права, билети и др. подобни. Информацията е лично от Батков - ако твоята е по-точна, моля, сподели я.
Второ - Рабех, Жо, Зе. Тези играчи през 2013 бяха ли в Левски или аз нещо не съм в час? Когато те бяха привлечени в Левски, отборът играеше четвъртфинали в УЕФА и в групите на ШЛ - пари имаше в излишък. Последната година да сме взимали такива играчи? През летния прозорец платихме сума само за Бру, а сега привличаме разни играчи за по 30-50к евро. Както съм и написал - само трансфера на Базил обезпечи всичките ни покупки за този сезон.
Трето - споменаваш Жоао Силва. Трансферната сума платена за Жоао, беше върната двойно!! от трансфера на Дарко Тасевски, в същия трансферен прозорец. Ти хубаво споменаваш играчите, от които сме на загуба, но любезно пропускаш какво печалба осъществихме от играчи като Дарко и Гарата, които надхвърлят разходите значително. Можем да ги сметнем ако искаш ;)

Ами няма как да сте взели такива пари от УЕФА - по принцип за участие в първи кръг се полагат 100 000евро. Левски отпада 3 години подред все в първи кръг. Като теглиш чертата вероятно не сте на загуба, но просто няма как да достигнеш сумата от 1.5 милиона, няма от къде да дойдат такива пари, а пък за 1 година, при това последната, е пълен абсурд!
Второ, изрично подчертах, че въпросното интервю е от преди 4 години, а го цитирам защото от тогава нямате нито един съществен приход ако не броим Дембеле и Жо. За Жо е трябвало да платите 38% от трансфера на бившия му клуб. Направи сметка и ще видиш, че само тези тримата ви струват между 2.5 и 3 милиона. За Силва не знам как точно ги сметна, че сте си избили парите два пъти, но първо го купихте за около 500к евро, след което разтрогнахте с него срещу неизвестно обезщетение, което със сигурност не е било малко. Аз тук ги смятам над 1 милион назад, ти не знам какво смяташ. А вероятно и сам ще се сетиш каква заплата е взимал междувременно. Колко мислиш, че ви струвал Марсиньо - играч с визитка, когото не може просто да придумаш да прекрати договора си. А за колко пари мислиш, че сте продали Базил - във втора дивизия на Белгия? В крайна сметка, за последните 5 години имате 3-4 прилични изходящи трасфери, които се явяват единствения сериозен приход, извън спонсорските. Това са 3-4 човека, а през клуба са минали над 120, много от които разтогват срещу прилично обезщетение и то след като преди това сте платили трансферни суми за тях. Някои от тях са се радвали и на заплати от над 10-15к евро. На фона на всичко това добави и 6 милиона до този момент за стадиона. Тия милиони на чия сметка мислиш, че се пишат? На Батков? На Тонев? На Левски, разбира се!
По думите на Батков дълготрайните активи на Левски трябва да станат 20 милиона за да бъдат покрити голяма част от дълговете. Отделно още 40 милиона за стадиона. Кои са тия дълготрайни активи на Левски за 20 милиона, щом не се брои най-основния и значимия?
Искам да кажа, че парите, които идват от спонсори и от Батков не са чист приход, а отиват за покриване на разходи, които в повечето случаи са по-големи, поне в последните 3-4 години.

Тези милион и половина включват и парите от билети - при средна посещаемост около 7000 в 15 домакински мача за първенство + тези за купата. Включват се и парите от тв права, както за ект, така и за А група.
А за това, че сме взели Силва за 1 милион лева - да се смея ли, да рева ли? Къде я видя тази глупост? Силва беше привлечен за 300 000 евро или 600 000 лева. Къде го сънува този милион, просто не знам. И ако можеш да ми обясниш как докара загубите на Левски от трансферите на Зе, Жо и Жеан до 3 милиона. Единственият от тримата, който беше продаден на загуба беше Жеан, но до колкото си спомням не сме го купили за 3.5 милиона, за да сме на загуба с 3. А и дори да е така, сметни приходите от Домо, Ричи, Миланов, Гара, Дарко, Гари, Антонио и ще видиш, че само те се равняват на 15 милиона лева. Прибави приходите от 1/4 финал за Уефа и групите на ШЛ (ще ти подскажа - над 20 милиона лева) и ми кажи как загубите от Зе, Жо, Жеан и Рабех са разорили клуба.

Паунда ;) Над 700 000 лева :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”