Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот siniq_fen » 30 юни 2011 21:03

Tommi написа:
TodorT написа:
bigbonusprize написа:Кога ще пускат картите за продажба :) Малко рано, но като гледам на 6ти август се започва а ние на 4ти играем за ЛЕ.

НА 4.08 ли е първият вач в ЛЕ :roll:

Реваншът е на 04.08.
Предполагам, че първият ни мач от първенството ще е на 7-и август.

Тоест първият мач от ЛЕ е на 28 :)
Само Левски!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 30 юни 2011 22:42

Middlesbrough написа:http://football.sportal.bg/video.php?category=1

Гледайте интервюто с Тодор Христов : ) , мн добро впечетление ми направи , единствено ме разочарова че фен на Реал :Д , иначе много готин човек ми изглежда !

Брей, той даже може да говори като нормален човек. Айде да му тръгне дано!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2011 08:58

"Без съмнения коментарите около Левски са свързани и с най-новия футболист на тима - холандецът Сьорд Арс. Какви са първите впечатления на Георги Иванов от първите дни на „лалето” в Левски?
„Аз имам впечатления от него още преди да го вземем” - заяви Гонзо - „Той малко изостана с подготовката. Започна малко по-късно. Има какво да наваксва. Впечатленията ми от него са добри. Това, което виждам в него, е, че е човек, който търси във всяка една ситуация гола. На нас точно такъв човек ни трябва след напускането на Гара Дембеле, който да реализира всички положения, които създаваме и да материализира труда на целия отбор.”
Тези, които вече видяха холандеца, го сравняват с Гонзо, а не с Дембеле, що се отнася до начина на игра. Какво е мнението на Георги Иванов?
„Не трябва да има сравнения между футболистите” - счита Иванов - „Всеки един си има негов стил. Всеки един по негов си начин е помагал на отбора. Най- важното за един централен нападател е да вкарва голове и да решава мачове. Оттам нататък кой на кого прилича и кой какъв стил има е без значение.”
Нападателят е изостанал в подготовката, но ще могат ли феновете да видят в игра Арс още в мача в събота срещу Локо Сф?
„Да” - категоричен е Георги Иванов - „Всички футболисти, които са тук ще играят по 45 минути в мача с Локомотив. Той няма да направи изключение. Казвам, че е назад в подготовката, защото имаше бягания, които той трябваше да наваксва и нормално при него така се получи и затова върнахме малко програмата. Но пак казвам, няма никакъв проблем той да играе срещу Локомотив София”."
Това да се чува!Някой знае ли дали мача ще се предава по някоя телевизия?

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юли 2011 10:26

От колко е мачът с Локото в събота и на кой- стадион ще бъде?
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2011 10:35

NIKSANA написа:От колко е мачът с Локото в събота и на кой- стадион ще бъде?

"...2 юли от 18 часа, съобщиха за Гонг от клуба домакин Локомотив Сф.
Железничарите ще приемат на своя стадион отбора на Левски, а на съоръжението в „Надежда“ ще се влиза без билети."

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 01 юли 2011 10:40

blue avalanche написа:
NIKSANA написа:От колко е мачът с Локото в събота и на кой- стадион ще бъде?

"...2 юли от 18 часа, съобщиха за Гонг от клуба домакин Локомотив Сф.
Железничарите ще приемат на своя стадион отбора на Левски, а на съоръжението в „Надежда“ ще се влиза без билети."

благодаря ти!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 01 юли 2011 10:52

Легендата на Левски - Даниел Боримиров сподели надеждите си, че през следващия сезон любимият му тим най-после ще се завърне на върха и ще стане шампион. Героят от САЩ '94 явно е решил да зарови томаховката и омекна в тона си спрямо главния мениджър на клуба от "Герена" - Георги Иванов.

"Този път Гонзо може и да успее. Важното е Георги Иванов да си е взел поука от грешките от предишните 2 години. Според мен още е рано да се дават оценки на новите попълнения. Почти всички са млади, перспективни футболисти. Въпросът е дали ще успеят да се впишат в обстановката. Дано след края на първенството играчите да вдигнат титлата и Купата на България, защото трета поредна година без трофей ще дойде в повече на всички, които обичат Левски", заяви бившият спортен директор на сините.

"Не искам да казвам нищо лошо за Старокин и Христов, но едно е да направиш силни мачове в провинцията, съвсем друго на Герена. В Левски въздухът е друг и атмосферата е по-различна от останалите родни клубове. Публиката силно обича, но и силно мрази, което не понася на много футболисти. За да докажат, че имат място в Левски тези момчета трябва да издържат на първо време психически, да знаят, че ще има периоди в които може да бъдат освирквани и недолюбвани. Понякога играчите се плашат само от мисълта, че са в Левски. Времето ще покаже дали привличането им е било правилно, но съм сигурен, че още от самото начало представянето им ще бъде следено под лупа", каза още Боримиров.

"Ще бъде хубаво ако в крайна сметка Тасевски остане в отбора, за да може той и Иван Цветков да се борят със зъби и нокти за мястото си сред титулярите. Да се страхуват постоянно, че могат да останат резерви. Защото истината е, че цялостната картина в Левски е такава, че в тима няма реална конкуренция. Щеше да бъде подобре ако в отбора имаше повече опитни състезатели, тъй като само с младоци няма как да стане. Да, те са бъдещето, но за успешно представяне в Европа се изискват утвърдени и опитни имена", смята героят от САЩ'94.

"Колкото до раздялата с Гара Дембеле, той е много класен нападател, но не съм съгласен, че е незаменим за Левски. Според мен той бележеше много голове, защото всички топки бяха насочени към него, стилът на отбора се въртеше около него. Лично на мен ми е интересно да видя в игра холандеца Арш и как той ще успее да се впише в състава", добави бившият национал.

"За Тодор Батков не искам да говоря повече. Аз вече свикнах с неговите глупости. Той много обича да обвинява някой, за да напомня за себе си от време на време. Така се получи и в случая, когато ме обвини, че съм саботирал сделката за Дембеле в Германия. Като е толкова голям мъж да говори директно с имена, вместо да увърта. Радвам се, че хората от Фрайбург го поставиха на мястото му", завърши любимецът на сектор Б.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 01 юли 2011 10:55

blue avalanche написа:"
Това да се чува!Някой знае ли дали мача ще се предава по някоя телевизия?

Aз лично не виждам коя ще е тая тв, която ще прояви добро желание да излъчва пряко някаква проверка, но поне със сигурност ще има 1-2 камери я на спортал, я на гонг, които да ни покажат после що годе приличен репортаж
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 01 юли 2011 11:02

някой от тук присъстващите ще ходи ли утре на мача , че повечето хора са на морето ... и май ще ми се наложи сам да си ходя , но ако някой иска ... !? :) да пийнем по бира преди това някъде ... !?

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 01 юли 2011 11:06

Tommi написа:
TodorT написа:
bigbonusprize написа:Кога ще пускат картите за продажба :) Малко рано, но като гледам на 6ти август се започва а ние на 4ти играем за ЛЕ.

НА 4.08 ли е първият вач в ЛЕ :roll:

Реваншът е на 04.08.
Предполагам, че първият ни мач от първенството ще е на 7-и август.

Да. По-скоро на 7ми ще започнем. Иначе домакинството ни ще е на 4ти. Има ли смисъл да ви обяснявам защо ще сме домакини втората среща? :) Синята Уефа много ясно!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Левски”