Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
tatusindo написа:Frankie Lampard написа:Breaking: Newcastle REJECT second bid for Andy Carroll from Liverpool
...
Няма да вземем Торес май...
Какво се смееш - тва е сигурен знак,че духаме супата......
bekono написа:tatusindo написа:Frankie Lampard написа:Breaking: Newcastle REJECT second bid for Andy Carroll from Liverpool
...
Няма да вземем Торес май...
Какво се смееш - тва е сигурен знак,че духаме супата......
А не, не, не. Аз вече със 20 фена на Пуул се майтапих до ся и продължавам, пък накрая май аз ще съм пре****.
F**K
Ballancee написа:Нюкасъл набеляза Елмандер и Коул за заместници на Керъл
Мениджърът на Нюкасъл Алън Пардю набеляза Йохан Елмандер и Карлтън Коул за заместници на сигурно напускащия Анди Керъл, който е пред трансфер в Ливърпул.Според последните информации, „свраките” са приели последната оферта на Ливърпул за Керъл, която е на стойност 35 милиона паунда и част от парите ще бъдат вложени в намирането на негов заместник.От Нюкасъл са готови да платят 6 милиона паунда за шведският нападател на Болтън Йохан Елмандер, чиито договор с Уондърърс изтича.Другото име, което влиза в плановете на Нюкасъл е това на голаджията на Уест Хем Карлтън Коул.
Трансфер на Керъл ще има от което следва ,че и трансфер на Торес.
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта