paceto написа:Странни проценти вадиш с оглед явно последните 10 мача? Единични случаи вика, ама щом за Реал били 60-70% и дума не може да става за единични случаи. Посочи ми коя от 4-те дузпи я нямаше, че толкова мрънкате за тях, а за ситуациите от есента не само в Ел Класико си мълчиш понеже се свиреха против нас или по точно не се свиреха и не се разглеждаха дори. Играта с ръце в наказателното явно са разрешени щом са против Реал Мадрид.
И какво точно откритие са тези въпросните младежи? Видяхме ли ги да играят във важните мачове 90 минути, видяхме ли ги да играят през целият сезон и да са неизменна част от всеки мач, видяхме ли ги да играят без доказани играчи до себе си като Меси, Суарес, Алба, Ракитич, Пике и т.н.? Дай да ги видим в един дълъг маратон от мачове и без да има звезди около тях какво ще направят и тогава да им правим оценки. Същите неща говорехте и за Артур като дойде и как бил новият Шави като поведение, а този младеж като го пуснаха в един дълъг период от мачове се видя на какво ниво е и ето сега пое към друг отбор.
Лесно е да изпъкнеш около доказани играчи, които знаят какъв пас да пуснат и как да го направят и съвсем друго е да играеш без такава помощ и в пълен сезон от мачове. То и ние миналият сезон тръгнахме добре и всички казваха, че липсата на Роналдо не се усещаше, ама като се натрупаха повечко мачове се видя какво е положението като няма кой да вкарва значителен брой голове, все нещо недостигаше в мачовете. Крайният резултат е ясен от миналият сезон и с колко изоставахме, ама така се получава като направиш 50+ мача на сезон, а не да се заблуждаваш само с 10-15 от тях.
Проблемът не е във вашите дузпи, а в това, че не се свири с еднакъв аршин. На вас 50%-вите ситуации ги свиреха във ваша полза, а на нас 50%-вите ситуации дори не бяха отразявани. Да не говорим, че в ключови моменти от мачовете бяхме клани деликатно от реферите. Едно грешно решение на съдията в неподходящ момент води до обръщане на целия сезон. Повратната точка беше голът на Аспас от несъществуващ фаул и успоредно с това подарени дузпи за вашия отбор и ето ти смяна на караула. След това още едно клане срещу Атлети и сезонът свършва! Абстрахирам се от 3-те дузпи, които бяха дадени. Интересно, ако Куртоа беше на мястото на Тер Щеген, дали съдията щеше да се заяде с тези няколко милиметра пред гол линията?

силно се съмнявам. Аз до сега пребита дузпа не бях виждал в други мачове, а е имало доста предпоставки за това и то не само в Ла Лига, а и в други първенства. Ама нали е Барселона...и трябва да се изпълни поръчката. И ето ти 2 ключови решения срещу Барселона, които ако ги нямаше, ставахме шампиони, защото щяхме да си вземем всички останали мачове без значение, че ви даваха пресилени дузпи всеки мач!
Колкото това за налагането на младоци...врели-некипели! Едно 17-годишно дете показа на прехвалените ви "таланти" как се прави. 6 гола в Ла Лига ...влиза накрая на мача срещу Интер и с едно от първите си отигравания вкарва страхотен гол, с който изхвърля един от най-именитите италиански клубове от ШЛ и то на Меаца. С какво Винисиус и Родриго са по-доказани, че ги величаете толкова? Не всичко бразилско е качествено
Темата за Артур е друга. Той напусна отбора не защото е слаб футболист, а защото некадърното ръководство допусна финансова грешка и беше принудено да го продаде понеже гонеше срокове за покриване на баланса. Сега ще видиш как ще стане звезда в Ювентус. И ето ти още една причина да вярвам в позитивното бъдеще на клуба след Бартомеу!

Лека вечер от мен, че стана късно и след някой друг ден пак ще намина да ви поотворя очите за някои неща! Приятно ми беше да си полафим! Дерзайте и знайте, че такава титла не се празнува, дори напротив!