Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот boabbb » 05 фев 2014 11:51

Nuke написа:
Кашчей написа:
boabbb написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:Кои бяхте вие,че ви забравих?
[offtopic]За Берое ставаше дума, толкова ли не стопли?:)[/offtopic]

Стоплих ,ама ми писна да чета такива коментари,които ме връщат назад във времето с отрицателни спомени.

Стига, бе, оттам само голмайстори купувате :mrgreen: :lol: Главата, Везала ... все звезди :lol:

Определено е много тъпо това с автоголовете, особено на Иванов, който беше на доста голямо разстояние от вратата и имаше малшанса да отклони съвсем леко топката с глава. Виж, страхотни автоголове, и то за националния отбор са правили Вуцов и Чичовото, но никой не ги кръсти Иван или Любо Главата. За всеки футболист е кошмар да си вкара автогол, а феновете вместо да му помогнат го натискат още повече :(

Ама го направи в точния момент Иво. Ако беше в началото на мача, при 0:0, никой нямаше да вдигне такава врява. Имахме шанс да продължим, ако не беше тоя гол в последната минута.

Малко ме съмнява, че почти я е докоснал :? Центриране отдясно и влиза в десния ъгъл ... Засече си я като пич :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 11:54

Nuke написа:
Кашчей написа:
boabbb написа:
Stahlgewitter написа:
Laetitia написа:
Stahlgewitter написа:Кои бяхте вие,че ви забравих?
[offtopic]За Берое ставаше дума, толкова ли не стопли?:)[/offtopic]

Стоплих ,ама ми писна да чета такива коментари,които ме връщат назад във времето с отрицателни спомени.

Стига, бе, оттам само голмайстори купувате :mrgreen: :lol: Главата, Везала ... все звезди :lol:

Определено е много тъпо това с автоголовете, особено на Иванов, който беше на доста голямо разстояние от вратата и имаше малшанса да отклони съвсем леко топката с глава. Виж, страхотни автоголове, и то за националния отбор са правили Вуцов и Чичовото, но никой не ги кръсти Иван или Любо Главата. За всеки футболист е кошмар да си вкара автогол, а феновете вместо да му помогнат го натискат още повече :(

Ама го направи в точния момент Иво. Ако беше в началото на мача, при 0:0, никой нямаше да вдигне такава врява. Имахме шанс да продължим, ако не беше тоя гол в последната минута.

Пич, той се опита да отбие топката в тъч, но не му се получи. А щяхте да продължите.. ако Спортинг искаха, защото за тях това беше протоколен мач. При положение, че Левски можеше да ги прецака.. след 5 гола в първия мач, дали щяхте да ги победите?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 фев 2014 11:54

gzagorov написа:Мисля, че след мача с "Лил" феновете на стадиона скандираха "Иво, Иво" в знак на подкрепа към нещастния защитник. В следващите мачове обаче той така и не успя да им се отблагодари с прилична игра, затова сега му викат "Главата".
Точно така беше.
Никой не го е винил за автогола, защото и на най-големия футболист може да се случи да си вкара автогол, да изпусне дузпа в решителен момент и т.н.
Но след автогола той сам нямаше психиката да се възстанови и игрите му за Левски бяха под всякаква критика.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2014 11:59

Кашчей написа:Пич, той се опита да отбие топката в тъч, но не му се получи. А щяхте да продължите.. ако Спортинг искаха, защото за тях това беше протоколен мач. При положение, че Левски можеше да ги прецака.. след 5 гола в първия мач, дали щяхте да ги победите?

Ами, хайде ти да ми отговориш на тоя въпрос. Откъде да знам какво е щяло да стане. Имахме ли шансове? Имахме. Дали сме щели да продължим, никой не може да каже.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 фев 2014 12:08

Nuke написа:
Кашчей написа:Пич, той се опита да отбие топката в тъч, но не му се получи. А щяхте да продължите.. ако Спортинг искаха, защото за тях това беше протоколен мач. При положение, че Левски можеше да ги прецака.. след 5 гола в първия мач, дали щяхте да ги победите?

Ами, хайде ти да ми отговориш на тоя въпрос. Откъде да знам какво е щяло да стане. Имахме ли шансове? Имахме. Дали сме щели да продължим, никой не може да каже.

Шансове имахте, не може да се отрече.
Не си спомням да са отрязали Сиймън от Арсенал, след гола който получи в последният финал за КНК срещу Севиля.. няколко години по-късно му вкараха също толкова нелеп гол и на Световното в Корея и Китай-изгониха ли го от националния на Англия след мача с Бразилия?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 фев 2014 12:14

Кашчей написа:
Nuke написа:

Не си спомням да са отрязали Сиймън от Арсенал, след гола който получи в последният финал за КНК срещу Севиля.. няколко години по-късно му вкараха също толкова нелеп гол и на Световното в Корея и Китай-изгониха ли го от националния на Англия след мача с Бразилия?

Да,да,голям гол беше тоя на финала!Отбора е Сарагоса,а не Севиля ама това едва ли е толкова важно!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 05 фев 2014 12:18

Кашчей написа:
Nuke написа:

Говорим за решителен автогол в последната минута, който ни лишава от победа и шансове за продължаване в турнира. Там поне е имало отправен удар към вратаря от противников футболист, а в нашия случай няма такъв. Иво влезе в игра и след 1 минута си заби тоя нелеп автогол. И то не коя да е минута, а последната.

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 05 фев 2014 12:25

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BidPrDq4MI8[/youtube]
:lol:
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 фев 2014 12:50

Levski4Ever написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=BidPrDq4MI8[/youtube]
:lol:

Ненормално :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 05 фев 2014 13:27

Laetitia написа:
gzagorov написа:Мисля, че след мача с "Лил" феновете на стадиона скандираха "Иво, Иво" в знак на подкрепа към нещастния защитник. В следващите мачове обаче той така и не успя да им се отблагодари с прилична игра, затова сега му викат "Главата".
Точно така беше.
Никой не го е винил за автогола, защото и на най-големия футболист може да се случи да си вкара автогол, да изпусне дузпа в решителен момент и т.н.
Но след автогола той сам нямаше психиката да се възстанови и игрите му за Левски бяха под всякаква критика.

Иво е известен с прозвището си "Главата" много,много преди да подпише с Левски.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Левски”