Dani написа:AnalBreaker написа:Dani написа:Let's have fun with Champions League!
Nice level of English. Where did you learn it ?
In my ******* schoolAnd I think that it is better to say "Where have you learned it?"
Ти недей много да мислиш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Dani написа:AnalBreaker написа:Dani написа:Let's have fun with Champions League!
Nice level of English. Where did you learn it ?
In my ******* schoolAnd I think that it is better to say "Where have you learned it?"
barca4ever написа:Без извинение министерката на образованието може да извади един чеп и да си го завре отзад, кви са тия глупости матура по математика за всички, аз като няма да кандидатствам с такова за кво ми е и още по-голяма глупост, която само в БГ може да стане да се съобщава за това в средата на учебната година.
AnalBreaker написа:barca4ever написа:Без извинение министерката на образованието може да извади един чеп и да си го завре отзад, кви са тия глупости матура по математика за всички, аз като няма да кандидатствам с такова за кво ми е и още по-голяма глупост, която само в БГ може да стане да се съобщава за това в средата на учебната година.
Верно ли ви шитнаха матура по математика ?
Без име написа:barca4ever написа:Без извинение министерката на образованието може да извади един чеп и да си го завре отзад, кви са тия глупости матура по математика за всички, аз като няма да кандидатствам с такова за кво ми е и още по-голяма глупост, която само в БГ може да стане да се съобщава за това в средата на учебната година.
Като простия български народ гласува за БСП, така ще е, даже по-лошо!
barca4ever написа:AnalBreaker написа:barca4ever написа:Без извинение министерката на образованието може да извади един чеп и да си го завре отзад, кви са тия глупости матура по математика за всички, аз като няма да кандидатствам с такова за кво ми е и още по-голяма глупост, която само в БГ може да стане да се съобщава за това в средата на учебната година.
да на 17.01, за всички 12-ти класове няма значение ква гимназия, ама дано не влиза в дипломата, че тогава става зле
barca4ever написа:AnalBreaker написа:barca4ever написа:Без извинение министерката на образованието може да извади един чеп и да си го завре отзад, кви са тия глупости матура по математика за всички, аз като няма да кандидатствам с такова за кво ми е и още по-голяма глупост, която само в БГ може да стане да се съобщава за това в средата на учебната година.
да на 17.01, за всички 12-ти класове няма значение ква гимназия, ама дано не влиза в дипломата, че тогава става зле

daduradam написа:И какво ще кандидатстваш, че да не ти трябва математика ?
barca4ever написа:daduradam написа:И какво ще кандидатстваш, че да не ти трябва математика ?
с история ще ходя на изпит, иначе втората ми матура ще е по АЕ най-вероятно, вярно че съм математическа паралелка, ама тва си е пълен ташак, поне да го бяха съобщили в началото на годината.
AnalBreaker написа:barca4ever написа:daduradam написа:И какво ще кандидатстваш, че да не ти трябва математика ?
с история ще ходя на изпит, иначе втората ми матура ще е по АЕ най-вероятно, вярно че съм математическа паралелка, ама тва си е пълен ташак, поне да го бяха съобщили в началото на годината.
Не е болка за умиране
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта