Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Гомез се представя изключително слабо , но е играч с визитка .Да изкара полусезона и тогава да се решава за него
3 асистенции от началото на сезона.Все така слабо да се представя.
Ако разкарат и Гомес ще е поредното им малоумно действие. Махат Прохазка, Панайотов, Рошу и Гомес, а Белмонт остава на Герена
И така ще останем с 4 халфа (Тиам, Нашименто, Мариани и Белмонт) плюс недоказаните юношки 

Стига с тия напускания, няма ли да се продаде некой играч за пари!? Малко е късно вече за нови играчи, но все пак тове А група, така че винаги може да стане и по добре и по зле положението
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Васко Панайотов май ще подсили морето, преди малко обядваха с Илиян Илиев във Варна... 

За какво ни е Васко, когато си имаме Белмонт 

MAPTO написа:Васко Панайотов май ще подсили морето, преди малко обядваха с Илиян Илиев във Варна...
Къде бяха? Преди 2 месеца видях Пламен Димов да обядва тук и после премина. Явно им дават еклери.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Панайотов отиде в друг бг отбор, а не при нас! 

Левски завинаги в моето сърце

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Нещо не ми харесва тая комуникация в клуба ... Втори пореден треньор не спира да повтаря пред камерите, че му трябват такива и такива футболисти. Добре, хубаво, ама на мене ми звучи все едно "казах на шефовете какво искам, ама никой не ме отразява, та го казвам пред всички, после да не ме емнете мен". Дали по принцип чужденците са малко по-отворени и разговорливи пред камерите, дали наистина има такъв проблем, не знам, но преди години сякаш не се забелязваше подобно поведение на старшиите ни, дори в по-тежки за клуба времена.
Според мен човека отговаря каквото го питат. Не е търсил журналисти да им се оплаква. Ако имаше кой да отговаря за трансферите сигурно него щяха да питат, ама май още няма. Букарев къв го играе не е ясно.