Thsmith написа:Той няма как да стане президент точно заради негативната реакция на умерената класа. Иначе не смятам, че си много прав за двуличието точно по този параграф както си го описал. Той за много неща прилага двойни стандартни, но за мен е тъпо да използваш нещо от предишни поколения все едно той го е направили или той трябва да е отговорен и да му носи товара. Все едно да кажеш, че някой няма право да съди бандитите понеже неговите прадеди са били конекрадци... Още повече, че има огромна разлика между нелегални и легални емигранти. Иначе това за религията си е съвсем друго и няма общо със заканите му за експулсиране на нелегалните. Трябва да се поставят някакви граници и когато Али Баба стъпи в цивилизования свят е редно да знае, че няма избор. Или ще живее като бял човек или да се връща от дупката от която е изпълзял. Не да има изисквания за толерантност и да очаква другите да се съобразяват с него, а не той с останалите.
Друго имах предвид аз за потеклото на Тръмп. Как би се чувствал той, ако неговите прадеди бяха срещнали подобно отношение в тогавашните времена ?
Със сигурност на мен лично съвестта ми нямаше да позволи да се изказвам против имигрантите при положение, че аз съм дете на точно такива хора...