Оле, майко... То проблема е не в актьорските способности на ЛеБрон. Не смятам и, че му е и работа, пича е баскетболист, не е завършил "НАТФИЗ". Проблема е, че филма е тъп... Филма с ЕмДжей беше 300 пъти по-добър.
NBA сезон 2021-22
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Оле, майко... То проблема е не в актьорските способности на ЛеБрон. Не смятам и, че му е и работа, пича е баскетболист, не е завършил "НАТФИЗ". Проблема е, че филма е тъп... Филма с ЕмДжей беше 300 пъти по-добър.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: 23
Drunken_Master написа:Оле, майко... То проблема е не в актьорските способности на ЛеБрон.
Майсторе, с тази Матросовска защита на Леброн, никога да не е виновен, ми напомняш на вица с поручик Ржевски и виконт де Бражелон, помниш ли го? Ти четеш руски, сигурно го знаеш.
Re: 23 > 24 > 30 > 35 >...
Drunken_Master написа:Кайри, какво мислиш за забавната теза на хейтърите, че ЛеБрон Джеймс бил "стат падър" ?!
Без това обръщение ако може, не мога да си сменя аватара от доста време и затова вече 4 5 години си седи този на Кайри, който от Бостън насам ми стана един от най-противни играчите, да го гледаш на паркета е красота ама от 2 3 години реди страшно тъпи изказвания.
ЛеБрон общо взето се чудят за какво да го критикуват това със стат падинга е мега глупаво и много далеч от истина разбирам да мяташе по 30 40 изстрела на мач да кажеш че се мъчи да си помпи статиската ама човека си прави 30 точки с супер ефективност.
Дефанзивните критики също са леко смешни, в отбор който без ЛеБрон е мега зле в атака да очакваш играч в 19-тия си сезон да ти е главният defensive anchor е странна работа, още повече от цял сезон се показват 10 инстанции в отделни владения в които не се е върнал и излиза че все едно не си мърда пръста а им е най-добрият защитник в по-голямата част от мачовете реално като го няма АД.
Във важните мачове ще играе защита на 100%.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Buck32 написа:Drunken_Master написа:Оле, майко... То проблема е не в актьорските способности на ЛеБрон.
Майсторе, с тази Матросовска защита на Леброн, никога да не е виновен, ми напомняш на вица с поручик Ржевски и виконт де Бражелон, помниш ли го? Ти четеш руски, сигурно го знаеш.
Не съм влизал никога в ролята на Матросов. Просто опита да ме уязвиш с "това" беше нелеп. Кво общо имат актьорските заложби на ЛеБрон Джеймс с баскетбола ? Освен това изобщо не съм и съгласен с твърдението. Той добре си изигра ролята, просто самият сценарий беше тъп. Типичната хамериканска простотия. Онзи с Майкъл беше много по-забавен...
Исках да напиша нещо, но фена на Реал Мадрид ме е изпреварил. Съгласен съм с него на 100% !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:Не съм влизал никога в ролята на Матросов. Просто опита да ме уязвиш с "това" беше нелеп. Кво общо имат актьорските заложби на ЛеБрон Джеймс с баскетбола ? Освен това изобщо не съм и съгласен с твърдението. Той добре си изигра ролята, просто самият сценарий беше тъп. Типичната хамериканска простотия. Онзи с Майкъл беше много по-забавен...
Исках да напиша нещо, но фена на Реал Мадрид ме е изпреварил. Съгласен съм с него на 100% !
Тук, във форума, не се опитвам да уязвя никого, най много да подразня. Това, че реагираш по този начин при всяко споменаване на Леброн в негативен аспект предизвиква такива шеги. Малинката му е лична, на филма е отделна. Но тъй или иначе като е тъп можеше да не участва.
Ще кажа пак - аз не отричам баскетболните му способности, макар че може да ги оценявам не чак толкова високо, колкото персоналните му фенове. Просто за мен той е един пресметлив егоист. Това не е непременно лошо, но при спорта емоциите обикновено играят значителна роля - и при феновете и при участниците. Неговите изпълнения са си съобразени изцяло с личния му интерес. Затова не го харесвам чак толкова. За статистиката - никой не твърди, че е като Уестбрук, но седи да си трупа точките в загубени мачове. Нищо де, да е жив и здрав, засега най-общо интересите му съвпадат с тези на Лейкърс.
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Казах ти, да дадеш пример и да се обосновеш ? Как е стат падър при положение, че има успеваемост 54% ?!
- Drunken_Master
- Контакти:
Титков
https://www.youtube.com/watch?v=R-W4II7O8o8

Ей това момче имам удоволствието да го познавам, даже сме играли заедно баскет. Огромен талант... Наниза на г*ведата скапани 47 точки, още ги боли з*дницата от него. :))))

Ей това момче имам удоволствието да го познавам, даже сме играли заедно баскет. Огромен талант... Наниза на г*ведата скапани 47 точки, още ги боли з*дницата от него. :))))
Re: NBA сезон 2021-22
Ще се наложи да се намеся и аз. ЛеБрон може да е всичко друго, но не и статспадър. Той играе винаги за победи и титли. Още преди 5 години се знаеше, че ще мине 40000 точки без да се напъва много. Сигурен съм, че дори неговата идея не беше такава за този сезон. Сега трябваше да си прави по 22 точки и да играе за Дейвис и дори с по 22 точки пак щеше да си направи 40000 точки до 2 години. A то какво стана, трябва да вкара поне 40-50 точки, че Лейкърс да могат бият. Другото, което е много е важно е, че той е пасинг фърст играч, който избира избира най-добрата от петте опции ( да я завърши сам или подаде на някой от четиримата ) в атака според ситуацията и много често избира себе си като най-добра опция в атака в дадена ситуация. Относно Дейвис този сезон може да не е особено добър от проценти и вкарване, но има много голямо влияние върху играта. Само присъствието му на игрището мотивира останалите четирима да се раздават на макс виждайки как той се раздава. Да не говорим и че осигурява някакво спокойствие в собственото подкошие. Така относно защитата на Лейкърс. Ми няма как да имаш добрата защита, когато играчите не могат да играят вече защита. Като няма индивидуална, няма и отборна защита много е просто и затова на Лейкърс се налага все да надвкарват опонентите си и Леброн да прави по 40 точки, още повече и като няма сигурен втори дето ще направи 20 точки. Много е просто
- Drunken_Master
- Контакти:
23
Абсолютно. Аз за това казвам, че не вдявам, какво се има предвид под "стат падър" за баскетболист с 54% оувърол успеваемост. Той ако е "стат падър" ще стреля като невидял при подобни проценти. Веднага ми изниква "Коби" като такъв играч.
Koби също не е статспадър той просто има такова менталити - а именно, че е по-вероятно той да вкара през двама, отколкото някой друг сам под коша. Просто такъв му беше майндсета, че ще вкара всяка стрелба, мир на праха му. Той виждаше себе си като най-добрата опция в атака във всяка една ситуация. В последствие малко премени играта си и започна да си ползва IQ-тоDrunken_Master написа:Абсолютно. Аз за това казвам, че не вдявам, какво се има предвид под "стат падър" за баскетболист с 54% оувърол успеваемост. Той ако е "стат падър" ще стреля като невидял при подобни проценти. Веднага ми изниква "Коби" като такъв играч.