Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Това ....... време!!!

Мнениеот gonzofenka » 05 авг 2009 10:10

Как пък можа точно днес да е такова времето!!! :evil: Супер гадно!Сега ще има много по-малко хора на мача,за съжаление! :( А и нашите по-трудно ще разиграват.....Дано се оправи!Успех на Левски,дано ги смачкаме!
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Това ....... време!!!

Мнениеот groti » 05 авг 2009 10:15

Дъжд вали,дъжд вали , Левски пак ще победи ! :lol: Това време ми дава още по-голяма увереност в победата. Време за мъже,дето се вика.
110 години любов!

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 05 авг 2009 10:20

groti написа:Дъжд вали,дъжд вали , Левски пак ще победи ! :lol: Това време ми дава още по-голяма увереност в победата. Време за мъже,дето се вика.

пич открадна ми поста :lol:
дъжд валии,дъжд валиии - ЛЕВСКИ пак ще победиии... Аиде лавинаа вссички на стадиона, така е най-сладко мокри, кални... победители.
Краен резултат 4:1, ако невярвате елате да видите...
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 05 авг 2009 10:20

Ами дъждът прецаква по принцип по-техничния отбор.
Май това сме ние.
Ама всъщност не може да имаме такива извинения. Дъждът вали и за двата отбора!!!
САМО ЛЕВСКИ!!!!
С дъжд и без ще ги бием тия азери!!!!!!!

Потребителски аватар
petkata
Контакти:

Мнениеот petkata » 05 авг 2009 10:22

До 20.30 ще се извали и започва купонааа! Напук на някои днес ще мачкамеееееееееее! Айде лавинаааа!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 05 авг 2009 10:22

айде дано да спре до началото на мача че ще дойде доста по малко публика
сините в атак а в атака в атака
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 авг 2009 10:23

gonzofenka написа:Как пък можа точно днес да е такова времето!!! :evil: Супер гадно!Сега ще има много по-малко хора на мача,за съжаление! :( А и нашите по-трудно ще разиграват.....Дано се оправи!Успех на Левски,дано ги смачкаме!

При нас си е супер слънце, ако нещо се наложи, грабвайте самолетите и автобусите и на "Лазур"..... :lol: ... Макар че, ако ще и камъни да валят, Левски трябва да ги смачка днес!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 05 авг 2009 10:26

гонзофенка , незнам за времето ама кучето ти е уникално :lol:
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 авг 2009 10:29

ivanpg написа:
groti написа:Дъжд вали,дъжд вали , Левски пак ще победи ! :lol: Това време ми дава още по-голяма увереност в победата. Време за мъже,дето се вика.

пич открадна ми поста :lol:
дъжд валии,дъжд валиии - ЛЕВСКИ пак ще победиии... Аиде лавинаа вссички на стадиона, така е най-сладко мокри, кални... победители.
Краен резултат 4:1, ако невярвате елате да видите...

Винаги съм обичал да ходя на мачове когато вали дъжд. До сега резултатите от тези мачове са доста добри за Левски. Я си спомнете какво наводнение беше срещу О.Марсилия 8-)
Пичове,нека не се заблуждаваме.Отбора ни,не е чак толкова техничен. Напоследък играеме с повече сила и разигравания,отколкото техника. Времето ще помогне отбора,който пръв се пригоди към него и към терена. А,това трябва да сме ние. Техните футболисти,като цяло са по-високи и малко по-трудно повратливи.На един хлъзгав и мокър терен това може да донесе допълнителна несигурност.Оня жираф Алмейда стърчи,като гръмоотвод.Нищо чудно да го фрасне някоя светкавица. Жалко,че го няма Владо да бие тупалки отдалече :( В това време е оправдана тактика.
Да не забравите,че не може да се носят чадъри...
110 години любов!

reddek
Контакти:

Мнениеот reddek » 05 авг 2009 10:33

Е момчета билета вече е при мен мисля че и в доста по тежко време сме играли дано успеем и днес. Ако някой се оправдава с дъжда и за това не е идва на стадиона значи не е никакъв фен.

П.С. То Левски да бие пък ако ще сняг да вали довечера :)

Върни се в “Архив”