Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 17 фев 2012 20:11

Хахаха, какво ти пука, Нейчо Живи и здрави да са и с пълна кошница след 2 седмици Дано, де!

Пука ми Тоше, че из Европата все такива галоши ни представят...А там са, като прошляци за разлика от това, което ни вменяват нашите медии...Живи и здрави да са. :)
Сега по същество. Вечерях, пих бяло вино, а приказката, че клин - клин избива отново се оказа вярна. Мога да кажа, че едва сега влязох в кожата си. Одъртявам. Трудно ми излиза пиЙенето...За подстригване съм... Препоръчайте ми фризьорка. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 17 фев 2012 20:25

Пичове, фъргам няколко дръвца в каминката и отивам в "рудника" да "копая"! Ще "избия" един клин тази вечер и във ваша чест! )))))))

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 фев 2012 20:32

ntodorov написа:
Хахаха, какво ти пука, Нейчо Живи и здрави да са и с пълна кошница след 2 седмици Дано, де!

Пука ми Тоше, че из Европата все такива галоши ни представят...А там са, като прошляци за разлика от това, което ни вменяват нашите медии...Живи и здрави да са. :)
Сега по същество. Вечерях, пих бяло вино, а приказката, че клин - клин избива отново се оказа вярна. Мога да кажа, че едва сега влязох в кожата си. Одъртявам. Трудно ми излиза пиЙенето...За подстригване съм... Препоръчайте ми фризьорка. :mrgreen:

А мен видя ли ме!Приличам на Тарзан!! Мирооооо!! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 17 фев 2012 20:56

Момчета аз във вторник почивам и имам свободно време така че ако ходите на контролата имаите ме в предвид :lol:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 фев 2012 21:45

Мдааа,очаквано тихо тази вечер!!!Не знам за вас ама на мен ми писна от онез пичове във форума на ЦСКА!!За тях Радостин Василев е последната и най-важна правна инстанция в България!!Като зомбирани са!Ако трябва да съм честен винаги съм мразил Левски и съм смятал,че феновете им минават през някакво зомбиране!!Сега разбрах,че това се отнася и за ЦСКА!!Е,хайде не за всички пичове!!!Не ми се занимава вече с тях!!Мача във вторник ще го пропусна,но в петъка може да мина набързо особено,ако е на "Лазур"!!

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 17 фев 2012 22:44

subzero написа:
ntodorov написа:

А мен видя ли ме!Приличам на Тарзан!! Мирооооо!! :mrgreen:

E , да бяхте казали по рано ... сегашната ми фризьорка има много работа , няма да може да ви вмести в графика . Предишната я препоръчах на Ники . Тя е около 30-годишна , изрусена , с визия и тяло на поп-фолк певица ;) Ще трябва да се разберете с него . :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 17 фев 2012 23:03

ntodorov написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=350004

С една дума: Дрън-дрън та пляс... другари и другарки ? :lol:
Така се пълни балонче с хелий. Само, че това "балонче" вече е спукано и хвърка безконтролно и неадекватно преди да пльокне на земята.
Ей такива писания са толкова арогантно преувеличени, че се превръщат в подигравателни жълтенки. Представям си един млад футбалер от този "еврогранд", как прочитайки тази статия се "превръща" в пъти по - "голям" от възможностите си . Толкова голям, че и Зигмунд Фройд не би го "поместил" в идеята си за нарцисизъм...Ей същия този "голям" футбалер започва да демонстрира нелепо самочувствие без да вдява, че всъщност е едно голо нищо.

Нейчо,пропуснали са да напишат,че тези 110 000 са въоръжени!! :twisted: За тва не са взели Анеси-не знаят дали е техен!! :mrgreen:

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 фев 2012 23:14

petkan написа:
Bourgas написа:Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)

Е кой пък знаеше за тази контрола :?: Снощи никой нищо не каза....

Петьо, аз знаех, в някои сайтове бяха писали за нея - мисля в Новспорт. Снощи питах Владо, но той ми каза, че са я отменили.
Последна промяна от k.dimitrov на 17 фев 2012 23:28, променено общо 1 път.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 фев 2012 23:18

petkan написа:
Bourgas написа:
Bourgas написа:Героите са изморени ;) Или жените им са ядосани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: От много вино снощи не се сетихме за контролата днес ;)

Сега като се сетя, знаех, изпуснали сме 8 гола, 4 от които на Боли. Той ще е машината този полусезон :twisted:

Ами и аз това казвам де :)
На предната контрола Картагото, Калпазанчо и Ники сякаш не бяха кой знае колко въодушевени от Боли-то, ама аз им викам - той ще да е :)
Оооооох как Боли, Болииииииииии :twisted:

Петьо, това ми е било мнението за него на 12.02.2012г. Отговарям на Тошко, който беше много разочарован от него.
"Относно индивидуалните изяви на Боли, това е много ценно при контраатаки и липса на партньори около него. Добре е, че го притежава - гардиране на топката, финт, дрибъл, широка крачка, добра мускулатура. Лошото е, че е малко неориентиран, закъснява с паса и със завършващият удар. Почти винаги го блокират. Но смятам, че под напътствията на Херо ще заиграе както трябва. Анисе не бе по-добър в контролите."
Но признавам, че Миро каза още по-рано от мен, че Боли е по-добър от Анеси и той ще бъде новата ни изненада за А група.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 17 фев 2012 23:27

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
kartago написа:
Bourgas написа:Момчета, снощи и виното свърши, но по-важното е, че останахме гладни. Една луканка не хапнахме, един суджук не хвърлихме на скарата, Дизела се покри :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Абе той явно не го взе на сериозно, но не знае с кого си има работа! И аз му писах да се поразходи да ме види, хора сме, може пък и да помогнем, но наистина зле бяха нещата от към мезе, добре че банкета се бяха постарали :)

На Дизела едва днес му дадоха някаква заплата. Снощи беше кЪт църковна мишка.Иначе наистина съжалявам че не дойдох.Поне да бъдем двама срещу всички.Оставих Акаунта сам да се сражава но се радвам че е останал като гранит в опитите да бъде завлечен на стадиона да гледа събевия клуб.И сам войнът е войн! Достойно е защитил честа на анти-събевата коалиция. Браво Конан!!! :)

Спокойно можеше да дойдеш, пари имаше достатъчно, даже мисля, че останаха на масата, след като си тръгнахме.(Това и за Данчо, да не се притеснява, че забравил за 5-те лева). Много по-важно е да се виждаме, да общуваме, да спорим, ако трябва. Едни са коментарите тук, други са на маса. Ние с Миро, като най-спорещи във форума, седяхме цяла вечер един до друг. И откъде щяхме да разберем във форума, че сме мУшенннннннннннннници!!!!!!

Върни се в “Черноморец”