Висша лига (сезон 2022/2023)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2022/2023)

Мнениеот wolf » 19 фев 2023 00:23

Udoji90 написа:Не съм ги пропуснал, коментирал съм го. Битка за титлата няма и ви го говоря от месеци. ;)
Иначе абонати си има всеки, дето вика Wolf, ама всяка тенденция понякога може да се обърне. Примерно, ако не се лъжа, Евертън уж са ни един от най-удобните съперници в ерата ВЛ, що се отнася до брой спечелени точки, ама в последните сезони редовно ядем дървото срещу тях.

Това е така, години наред бихме Вила като тъпани и в един момент направо ни смляха в няколко поредни мача от нищото

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 фев 2023 05:16

Добър и с доза късмет обрат за Арсенал, странно равенство за Ман Сити(Навас извади 3 чисти гола) и донякъде очаквана издънка за Нюкасъл, просто защото много им се насъбра.
Челси горките...там Потър прави "чудеса" от провали, не знам как още не са го уволнили този некадърник!?
Тухел с всичките си кусури е божество пред този дефанзивен страхливец, който за отрицателно време превърна Челси в най-отвратителната версия на Брайтън - десетки равенства и загуби, ниска резултатност и общо взето пълна скука.
И после Чорбаря69 ще ми разправя, че Потър бил офанзивен треньор...колкото аз съм травмай, толкова и този е офанзивен треньор.
Цялата му осанка и визия, барабар с шишкавия му асистент си лъхат на Чемпиншъп от километри, да не кажа и Дивизиите.
Как се излъгаха Челси да го вземат, един бог знае...
Не че ми дреме особено за тях, но ВЛ има нужда от малко по-адекватен Челси.
Топка е, вярно, но ако оставят Потър за мачовете с Тотнъм, Лийдс и Дортмунд - реално погледнато виждам 1Х от Тотнъм, може и да бият Лийдс с късмет, и категорично отпадане от ШЛ, въпреки домакинството и новото правило за голове.

Що се отнася до Ман Юнайтед - предвид точките мачът с Лестър се оказва своеобразен билет за влизане в борбата за титлата.
Мойс ако вземе нещо от Конте ще е добре, но трудна работа, така че утре ако и Шпорите бият, то официално се завръщат отново в борбата за Топ 4, че бяха доста изостанали преди месец, но въпреки загубите като не правиш загубени Х-ве, а печелиш, то в един момент "компенсираш" рязко и особено тези над теб като се издънят 1-2 пъти и хоп, оказваш се на 3-4 точки от тях.
Ливърпул ако влязат в серия може изведнъж да се окажат и на 4-5 точки от ТОП 4/Нюкасъл и Тотнъм, и така тези три отбора да се борят за 4-то място, понеже ние, Сити и Арсенал на 99% ще сме в Топ 3, въпросът е в какъв ред?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 фев 2023 07:34

Дано след 3 месеца редът да е същият! :D
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 фев 2023 11:09

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 фев 2023 12:53

Така и не разбрах защо му дадоха наградата при положение, че Хърватския вратар имаше най-много работа, а този имаше десетина спасявания
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 19 фев 2023 13:02

[offtopic]И Ливакович, и Боно заслужаваха повече според мен, но все тая вече.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 19 фев 2023 13:12

smoothc написа:Добър и с доза късмет обрат за Арсенал, странно равенство за Ман Сити(Навас извади 3 чисти гола) и донякъде очаквана издънка за Нюкасъл, просто защото много им се насъбра.
Челси горките...там Потър прави "чудеса" от провали, не знам как още не са го уволнили този некадърник!?
Тухел с всичките си кусури е божество пред този дефанзивен страхливец, който за отрицателно време превърна Челси в най-отвратителната версия на Брайтън - десетки равенства и загуби, ниска резултатност и общо взето пълна скука.
И после Чорбаря69 ще ми разправя, че Потър бил офанзивен треньор...колкото аз съм травмай, толкова и този е офанзивен треньор.
Цялата му осанка и визия, барабар с шишкавия му асистент си лъхат на Чемпиншъп от километри, да не кажа и Дивизиите.
Как се излъгаха Челси да го вземат, един бог знае...
Не че ми дреме особено за тях, но ВЛ има нужда от малко по-адекватен Челси.
Топка е, вярно, но ако оставят Потър за мачовете с Тотнъм, Лийдс и Дортмунд - реално погледнато виждам 1Х от Тотнъм, може и да бият Лийдс с късмет, и категорично отпадане от ШЛ, въпреки домакинството и новото правило за голове.

Що се отнася до Ман Юнайтед - предвид точките мачът с Лестър се оказва своеобразен билет за влизане в борбата за титлата.
Мойс ако вземе нещо от Конте ще е добре, но трудна работа, така че утре ако и Шпорите бият, то официално се завръщат отново в борбата за Топ 4, че бяха доста изостанали преди месец, но въпреки загубите като не правиш загубени Х-ве, а печелиш, то в един момент "компенсираш" рязко и особено тези над теб като се издънят 1-2 пъти и хоп, оказваш се на 3-4 точки от тях.
Ливърпул ако влязат в серия може изведнъж да се окажат и на 4-5 точки от ТОП 4/Нюкасъл и Тотнъм, и така тези три отбора да се борят за 4-то място, понеже ние, Сити и Арсенал на 99% ще сме в Топ 3, въпросът е в какъв ред?

С мач по-малко сме, бием ли излизаме на 4 точки от Нюкасъл без да сме влезли в серия.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 фев 2023 16:11

Ха-ха, Лестър трябваше да водят с поне 2:0 в първите 10 минути!
Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 19 фев 2023 16:20

Без Каземиро Юнайтед нямат център.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 фев 2023 16:43

Ебати влизането, чист червен картон :О

някой има ли обяснение защо не гледаха от ВАР-а
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Архив”