Мнениеот smoothc » 19 фев 2023 05:16
Добър и с доза късмет обрат за Арсенал, странно равенство за Ман Сити(Навас извади 3 чисти гола) и донякъде очаквана издънка за Нюкасъл, просто защото много им се насъбра.
Челси горките...там Потър прави "чудеса" от провали, не знам как още не са го уволнили този некадърник!?
Тухел с всичките си кусури е божество пред този дефанзивен страхливец, който за отрицателно време превърна Челси в най-отвратителната версия на Брайтън - десетки равенства и загуби, ниска резултатност и общо взето пълна скука.
И после Чорбаря69 ще ми разправя, че Потър бил офанзивен треньор...колкото аз съм травмай, толкова и този е офанзивен треньор.
Цялата му осанка и визия, барабар с шишкавия му асистент си лъхат на Чемпиншъп от километри, да не кажа и Дивизиите.
Как се излъгаха Челси да го вземат, един бог знае...
Не че ми дреме особено за тях, но ВЛ има нужда от малко по-адекватен Челси.
Топка е, вярно, но ако оставят Потър за мачовете с Тотнъм, Лийдс и Дортмунд - реално погледнато виждам 1Х от Тотнъм, може и да бият Лийдс с късмет, и категорично отпадане от ШЛ, въпреки домакинството и новото правило за голове.
Що се отнася до Ман Юнайтед - предвид точките мачът с Лестър се оказва своеобразен билет за влизане в борбата за титлата.
Мойс ако вземе нещо от Конте ще е добре, но трудна работа, така че утре ако и Шпорите бият, то официално се завръщат отново в борбата за Топ 4, че бяха доста изостанали преди месец, но въпреки загубите като не правиш загубени Х-ве, а печелиш, то в един момент "компенсираш" рязко и особено тези над теб като се издънят 1-2 пъти и хоп, оказваш се на 3-4 точки от тях.
Ливърпул ако влязат в серия може изведнъж да се окажат и на 4-5 точки от ТОП 4/Нюкасъл и Тотнъм, и така тези три отбора да се борят за 4-то място, понеже ние, Сити и Арсенал на 99% ще сме в Топ 3, въпросът е в какъв ред?