Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Кеф , че Франция ще го издуха . Остава само власите да се вземат в ръце и да изхвърлят мързелите от Елада 
Португалия-Швеция(1-0)-Роналдо за пореден път издърпа португалците напред,но все пак реваншът в Стокхолм се очертава да бъде наистина страхотно зрелище.
Исландия-Хърватия(0-0)-Доста любопитен резултат,който въпреки фаворитизираността на хърватите...като нищо може да им изиграе доста лоша шега(цялата тази еуфоричност около исландците,като нищо може да завърши с една слънчева екскурзия до Южна Америка...все пак това е футбол,нека не забравяме
Гърция-Румъния(3-1)-Балканското дерби започна наистина ударно,като цяло доста добра преднина за гърците,но пък току виж,онази поговорка за власите се обърне точно срещу тях,а именно:"Елините се давят на края на Дунава"
Украйна-Франция(2-0)-Напълно заслужена победа за домакините.Ако всичко е перфектно,мисля че украинците ще се класират за Мондиала,но пък ...нека да не избързваме,че току виж се намеси мосю Платини!
Исландия-Хърватия(0-0)-Доста любопитен резултат,който въпреки фаворитизираността на хърватите...като нищо може да им изиграе доста лоша шега(цялата тази еуфоричност около исландците,като нищо може да завърши с една слънчева екскурзия до Южна Америка...все пак това е футбол,нека не забравяме
Гърция-Румъния(3-1)-Балканското дерби започна наистина ударно,като цяло доста добра преднина за гърците,но пък току виж,онази поговорка за власите се обърне точно срещу тях,а именно:"Елините се давят на края на Дунава"
Украйна-Франция(2-0)-Напълно заслужена победа за домакините.Ако всичко е перфектно,мисля че украинците ще се класират за Мондиала,но пък ...нека да не избързваме,че току виж се намеси мосю Платини!
-
THE G.A.M.E
Koментаторът по "Диема" на мача Украйна - Франция каза, че гърците бият с 4-1. 
Страшно посредствен мач от страна на Англия...напълно заслужена победа за чилийците,които играха със страхотно желание и мотивация за победа!
Очаквах доста повече от домакините,но..един Рууни пролет не прави
Очаквах доста повече от домакините,но..един Рууни пролет не прави
smoothc написа:До залагащите:Англия-Чили (over 3.5 гола )
Ей Богу, пак позна
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:smoothc написа:До залагащите:Англия-Чили (over 3.5 гола )
Ей Богу, пак познаКак го правиш, не мога да разбера
Е,какво да се прави...не може винаги да се познава
Но,обективно погледнато(предвид и последните 5-6 мача на двата отбора),тази опция си бе едно доста добро предизвикателство,пък и едва ли някой изобщо е предполагал,че англичаните няма да успеят да вкарат поне един гол на Чили(едно,че вече във 20-поредни контроли като домакин са успявали,та точно сега ли да не успеят..,пък и коефициента наистина си беше доста добър(2,80 ср.),така че не виждам кое е смешното в случая...По-скоро е смешно,че англичаните играха доста под възможностите си,което от своя страна дава сериозни причини за размисъл на Рой Ходжсън,преди следващия двубой с Германия!
пп:Регър,позволи ми само да те попитам:Някакво по-специално удоволствие/кеф ли изпитваш,когато цитираш още повече и с ирония,моя грешна прогноза за даден двубой?
Толкова ли съм важен за теб,че с такъв ентусиазъм и динамика следиш моите мнения и коментари?
Хах,не предполагах,че си бил чак такъв комлексар
добро утро
[offtopic]
[/offtopic]
Една снимка , хиляди думи
[/offtopic] Една снимка , хиляди думи
smoothc написа:rhaegar написа:smoothc написа:До залагащите:Англия-Чили (over 3.5 гола )
Ей Богу, пак познаКак го правиш, не мога да разбера
Е,какво да се прави...не може винаги да се познава![]()
Но,обективно погледнато(предвид и последните 5-6 мача на двата отбора),тази опция си бе едно доста добро предизвикателство,пък и едва ли някой изобщо е предполагал,че англичаните няма да успеят да вкарат поне един гол на Чили(едно,че вече във 20-поредни контроли като домакин са успявали,та точно сега ли да не успеят..,пък и коефициента наистина си беше доста добър(2,80 ср.),така че не виждам кое е смешното в случая...По-скоро е смешно,че англичаните играха доста под възможностите си,което от своя страна дава сериозни причини за размисъл на Рой Ходжсън,преди следващия двубой с Германия!
пп:Регър,позволи ми само да те попитам:Някакво по-специално удоволствие/кеф ли изпитваш,когато цитираш още повече и с ирония,моя грешна прогноза за даден двубой?
Толкова ли съм важен за теб,че с такъв ентусиазъм и динамика следиш моите мнения и коментари?
Хах,не предполагах,че си бил чак такъв комлексар
Не, не, не ти следя коментарите. Просто пишеш в моята тема, та няма как да пропусна. А и нали ти беше с връзките в сингапурски букита
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага