Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zenit1925

Re: Строго секретно :)))

Мнениеот zenit1925 » 07 дек 2015 16:04

Заклет Левскар написа:
zenit1925 написа:Мен ме баннаха за далеч по-дребни неща и то перманентно, а този провокатор пуска наред провокативни теми и не получава бан! :!: :evil:
Питам защо??? :?: С двоен аршин ли се мери тук?? :?:
:evil:

Както стана ясно от по-горе написаното - хамериканците му плащат и явно има имунитет от бан.

Ще те баннат за "обсъждане на модераторски действия"! Айде сега бан, че си позволявам "нагло" "да обсъждам модераторски действия"! :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 дек 2015 16:07

ЕМИЛ написа:
boabbb написа:
GA_ veliki написа:Кое от написаното не е вярно?

Кое е вярно - да зададем така въпроса :?:

Всичко без това за ходилите на екскурзия в Истанбул.Гаранция са по-малко .

"Руский Стандарт" пиеш ли :?: Според тебе къде се прави :lol: Колко бакшиши карат "ладички", милиционерите са с "ниви" ... А "западните" ни продукти, всъщност са източни, щото ги правят в Китай, Бангладеш и Индия :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

zenit1925

Мнениеот zenit1925 » 07 дек 2015 16:08

boabbb написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

"Руский Стандарт" пиеш ли :?: Според тебе къде се прави :lol: Колко бакшиши карат "ладички", милиционерите са с "ниви" ... А "западните" ни продукти, всъщност са източни, щото ги правят в Китай, Бангладеш и Индия :lol: :lol:

Подкрепям мнението ти на 100%!
Иначе разбира се че пия водка "Руский стандарт"! 8-)
Последна промяна от zenit1925 на 07 дек 2015 16:18, променено общо 1 път.

zenit1925

Мнениеот zenit1925 » 07 дек 2015 16:11

Преди да получа подерния перманентен бан, имам "наглия" въпрос да попитам:
Мен ме баннаха за далеч по-дребни неща и то перманентно, а този провокатор пуска наред провокативни теми и не получава бан! :!: :evil:
Питам защо??? :?: С двоен аршин ли се мери тук?? :?:
:evil:
Очаквам пореден перманентен бан за "заобикаляне на бан" и "обсъждане на модераторски действия" (КОЛКО УДОБНО)! :evil:
Айде сега бан!Давайте смело! :evil:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 дек 2015 16:12

Пия руска водка , ям руска салата дори и жените които поствам са от руски сайтове , чукам рускини по морето ако са достатъчно пияни, но това не означава , че водят добра за мен политика .

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 дек 2015 16:17

ЕМИЛ написа:Пия руска водка , ям руска салата дори и жените които поствам са от руски сайтове , чукам рускини по морето ако са достатъчно пияни, но това не означава , че водят добра за мен политика .

Трепят ли чалмари - трепят ;) Какъв ти е проблема с това :?:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 дек 2015 16:20

boabbb написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

И колко бакшиши карат "ладички"? :?: Съседът ти на село или мангалът от кюстендилската махала може да те возят в някоя жълта Лада, а ти като първия шаран си се хванал на кукичката. Иначе по градовете Лада карат клошарите и трафикантите.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 дек 2015 16:32

Двама се карат, третият печели... ;) Мисля, че вместо да си играем на русофили и русофоби в този форум, да се занимаваме с глупави заяждания помежду си, както и да се поддаваме на внушенията на някои чужди граждани, пишещи тук, ние като българи трябва да си гледаме нашата черга, нашия интерес и да се възползваме по най-добрия начин от сегашната ситуация на влошаване на отношенията между Русия и Турция, защото тя няма да продължава вечно. България няма вечни приятели и вечни врагове, България има вечни интереси. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 дек 2015 16:35, променено общо 3 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 дек 2015 16:33

diplomat написа:
boabbb написа:
ЕМИЛ написа:
boabbb написа:

И колко бакшиши карат "ладички"? :?: Съседът ти на село или мангалът от кюстендилската махала може да те возят в някоя жълта Лада, а ти като първия шаран си се хванал на кукичката. Иначе по градовете Лада карат клошарите и трафикантите.

Ладите само "петици" ли са :?: Това отдолу са Лади, не си ли виждал бакшиши с такива ...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 07 дек 2015 16:35

Слаба ракия. 10 долара - не повече. Нито хуморът е хумор, нито идейките са оригинални - просто поредната бездарна полюция на промит мозък.
Авторът на темата да се постарае повечко, че иначе могат да му врътнат кранчето, па нищо чудно и ДАНС да му пратят, да провери как ги харчи тия пари...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Върни се в “Свободна зона”